Fatemeh14 ارسال شده در 10 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام خسته نباشید @ Nava @ مدیر گرافیست میخوام برای رمانم یه پوستر زیبا با عکس های شخصیت های رمان : پندار (میکل مورنه) آوین ( ازوگه یاگیز ) اسم رمان. : « مطیع تو» عکس هام به دلخواه سازنده باشه اصلا برای من فرقی نداره ممنون❤ ویرایش شده 10 اردیبهشت توسط Fatemeh14 1 هر آن ممکن دارد که قلبم از عشق تو بایستد! تو فرمانده و من اجرا کننده، تو بی فا و من مطیع، تو بی احساس و من مجنون. سر انجام ما چه دارد که این چنین میکنی با من لیلی شیرین سخن؟ حق ما انتقام خونین نبود گر چه شیرینی لبخند شیرین، بر دل فرهاد حسرت شد. https://forum.98ia2.ir/topic/8223-مطیع-تو-fatemeh_14کاربر-انجمن/💛 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت @ Nava با شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۱۰ در 13:08، Fatemeh14 گفته است: سلام خسته نباشید @ Nava @ مدیر گرافیست میخوام برای رمانم یه پوستر زیبا با عکس های شخصیت های رمان : پندار (میکل مورنه) آوین ( ازوگه یاگیز ) اسم رمان. : « مطیع تو» عکس هام به دلخواه سازنده باشه اصلا برای من فرقی نداره ممنون❤ سلام. با این حساب من شروع کنم؟ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۱۰ در 13:08، Fatemeh14 گفته است: سلام خسته نباشید @ Nava @ مدیر گرافیست میخوام برای رمانم یه پوستر زیبا با عکس های شخصیت های رمان : پندار (میکل مورنه) آوین ( ازوگه یاگیز ) اسم رمان. : « مطیع تو» عکس هام به دلخواه سازنده باشه اصلا برای من فرقی نداره ممنون❤ لینک رمان رو بفرستین لطفا رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت و یچیز دیگه اینکه به من بگین لطفا چه چیزهایی مد نظرتون هست توی جلد باشه. مثلا کسی کهژانر رمانش جناییه میگه تفنگ و آتیش بذار... عاشقانه زوج و اینا... شما چی بذارم واست که تداعی کننده قسمتهای مهم رمانت باشه؟ ببین مثلا چمیدونم... دختر داستانت گل یاس دوست داره، شما به من میگی گل یاسم یه گوشه ی پوستر باشه. کلا پوستر محدودیتی نداره، پس بهم بگو. رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت اتمام کار اولین پوستر پوستر رسمی سایت دومین پوستر پوستری که از طرف خودم و شخصا برای ایشون طراحی کردم. قفل کنید لطفا @ مدیر گرافیست رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده