بانویـ آبیـ ارسال شده در آوریل 16 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 16 دلنوشته آرزوی زیبای زندگی نویسنده: بانوی آبی ژانر: درام سانتیمانتال مقدمه: جهانم.. همانگونه که جهانم حکم فرمای افکارم است و افکارم حاکم خواستههایم است و خواستههایم حکم دهنده سرنوشتم است. و این چرخه بیپایان جهان نهان است. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
بانویـ آبیـ ارسال شده در آوریل 16 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 16 (ویرایش شده) زندگی من.. زندگی من که آکنده از خواسته ها و آرزو هایی است که سوار بر موج های پرتلاطم بر سوی دیار نابودی میتازد. زندگی من که در میان سرکشی هایی به خواسته آزادگانی به سوی نیستی در حرکت است. زندگی من که غوطه ور در دنیایی از رویاهایی برای بهتر بودن رو به خاموشی ابدی است. زندگی من از درد رهایی از بند غم ها نهایتی میطلبد. زندگی من که سوار بر اسب یاغی زمان به رَه پایان قدم بر میدارد. اینک به پاس آنانی که در نابودی تک تک آرزو های بی سرانجام من نقش داشته اند، بدانید که در آغوش مرگ خاموش دمیدام. ویرایش شده در آوریل 17 توسط بانویـ آبیـ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
بانویـ آبیـ ارسال شده در آوریل 19 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 19 مرگ.. مرگ آغازی است به سوی ناشناختگان. آیا طلوعی جدید یا غروبی غم انگیزست برایمان؟ سوالی است که در قلب هر انسانی میتپد. وتردید است از حقایق پنهان، که وجودمان را میستاید. اینک مرگ به آرامی به سراغم می آید. آرامشی ناگسستنی در درونم سرکشی میکند. حال بگذار با عشق به تو، مرز رازها را پی نمایم. بگذار، نگذرد یاد عشقم به تو، و سایه ای از تو در رویا هایم برایم بماند. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
بانویـ آبیـ ارسال شده در آوریل 23 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 (ویرایش شده) عشق... گیتی عشق، بندی از همبستگی و گسستگی خوجسته در عاشقانه های دلبستگی سوگوار برای جدایی عاشقان سوگوار برای نتهایی بی کسان شکوفه های نوشکفته در باغ زندگانی شفق های رخشنده در آسمان آزادگانی رویای اوجگیری برای عاشقی رویای همدمی برای رهایی از تنهایی گر حتی زیباترین جملات هم ندارند توصیفی حقیقی از(عشق) ویرایش شده در آوریل 23 توسط بانویـ آبیـ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.