Afeljowr ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت سلام درخواست پوستر برای رمانم داشتم: عکس: 1 نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت 7 ساعت قبل، Afeljowr گفته است: سلام درخواست پوستر برای رمانم داشتم: عکس: عکس دوم مناسب نیست. @ ta-ra با شما 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 15 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 7 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: عکس دوم مناسب نیست. @ ta-ra با شما هر کدوم بهتره بزارید: 1 نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت سلام عزیزم تم و پیشنهاد خاصی در نظر داری که بتونم با سلیقت پوسر رو طراحی کنم؟ یا با سلیقه خودم شروعش کنم o_O @ Afeljowr اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 2 ساعت قبل، ta-ra گفته است: سلام عزیزم تم و پیشنهاد خاصی در نظر داری که بتونم با سلیقت پوسر رو طراحی کنم؟ یا با سلیقه خودم شروعش کنم o_O @ Afeljowr نه پیشنهادی ندارم با سلیقهی خوشگل خودت درست کن نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 17 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۱۵ در 22:05، ta-ra گفته است: سلام عزیزم تم و پیشنهاد خاصی در نظر داری که بتونم با سلیقت پوسر رو طراحی کنم؟ یا با سلیقه خودم شروعش کنم o_O @ Afeljowr @ مدیر گرافیست چقدر طول میکشه الان یک هفته رد شده؟ نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 19 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت تا امشب امادست @ Afeljowr 1 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت گلم تموم شده کارش منتظرم تایید شه و بابت تاخیر هم عذرخواهی میکنم 💔 @ Afeljowr 1 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 1 ساعت قبل، ta-ra گفته است: گلم تموم شده کارش منتظرم تایید شه و بابت تاخیر هم عذرخواهی میکنم 💔 @ Afeljowr فدا سرت مرسی نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت (ویرایش شده) امیدوارم خوشت بیاد عزیزم ۱۶ ساعت قبل، Afeljowr گفته است: فدا سرت مرسی ویرایش شده 23 اردیبهشت توسط ta-ra 1 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت 1 ساعت قبل، ta-ra گفته است: امیدوارم خوشت بیاد عزیزم❤️🤍 قشنگه گلی دستت طلا فقط این GD هست فکر کنم اسم خودت رو اشتباه تایپ کردی نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت 25 دقیقه قبل، Afeljowr گفته است: قشنگه گلی دستت طلا فقط این GD هست فکر کنم اسم خودت رو اشتباه تایپ کردی ویرایش زدم گلم. اگه مشکل دیگه ای هست در خدمتم 1 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، ta-ra گفته است: ویرایش زدم گلم. اگه مشکل دیگه ای هست در خدمتم نه گلی خیلی قشنگه 😘 🙏 ویرایش شده 23 اردیبهشت توسط Afeljowr 1 نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت میگم آجی یک جلد برام درست کردم مال پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) سابقمه میشه الان پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) جدیدم رو روش بزنی 🙏 نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت هم اکنون، Afeljowr گفته است: میگم آجی یک جلد برام درست کردم مال پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) سابقمه میشه الان پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) جدیدم رو روش بزنی 🙏 ها🙆 نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت (ویرایش شده) @ N.a25 ببخشید متوجه نمیشم چی برای شما ارسال شد ته خطی چیه؟ ویرایش شده 23 اردیبهشت توسط Afeljowr نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 24 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت @ ta-ra جان نگاه پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) سابقم روشه خواهشا میشه پیام شما به علت تخطی از قوانین برای مدیریت ارسال شد!(N.a25) الانم رو روش بزنی یا امکانش نیست؟ نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 24 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت من نمیفهمم چرا این جمله رو مینویسم واسه ثبتش این تخلفه میاد آخه من چه تخلفی میکنم نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 26 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۴ در 20:19، Afeljowr گفته است: من نمیفهمم چرا این جمله رو مینویسم واسه ثبتش این تخلفه میاد آخه من چه تخلفی میکنم شما کلمه آ.یدی رو مینوشتی؟ اگه آره به خاطر همونه جانم، و اینکه گرافیست این جلدتون استعفا دادن و پروژه دست بقیه نیست متاسفانه و گرافیستهای دیگه نمیتونت درستش کنن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده