ملیکا ملازاده ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت (ویرایش شده) بسم الله الرحمن الرحیم ویرایش شده 3 تیر توسط ملیکا ملازاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 15 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت (ویرایش شده) حدیث و ذبیح سن: ۱۳ و ۱۹ قد: ۱۶۱، ۱۷۱ رنگ مورد علاقه: قرمز، دودی علایق: معلمی، حفظ درس استعداد: گلدوزی، محبت شعار زندگی: الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش: تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند. تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند. تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ذبیح:دلت را بند آدم های مجازی زندگیت نکن... آدم ها در اینجا مثل روح میمانند گاهی هستن گاهی یهویی نیستن... روزی هم بال در می آورندو می پرند انگار ک از اول نبوده اند... آدما در دنیای واقعی هم واقعی نیستن... #تیک.تاک ویرایش شده 26 اردیبهشت توسط ملیکا ملازاده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 26 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت زری نقش: خواهر شوهر سن:۱۶ قد:۱۶۵ رنگ مورد علاقه: شیری علایق: مادری، داشتن دو فرزند استعداد: خیاطی،گلدوزی شعارش: حال ما آدمها ؛ کِشت این جمله است که می فرماید : " سخن به درازا نشست و از مطلبِ دل غافل شدیم " حامد_عسکری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 3 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۶ در 19:11، ملیکا ملازاده گفته است: زری نقش: خواهر شوهر سن:۱۶ قد:۱۶۵ رنگ مورد علاقه: شیری علایق: مادری، داشتن دو فرزند استعداد: خیاطی،گلدوزی شعارش: حال ما آدمها ؛ کِشت این جمله است که می فرماید : " سخن به درازا نشست و از مطلبِ دل غافل شدیم " حامد_عسکری واووو چه کیوتههه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 4 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد تیام نقش: همسر سن: بالای سی قد: صد و هفتاد و چهار رنگ مورد علاقه: سورمه ای علایق: دکتری، خرید و فروش استعداد: فرزندداری شعار: اگه قرار باشه من همیشه تلاش کنم ک بگم وجود دارم؛ فراموش شدن رو ترجیح میدم 🥺👩🏻🦯 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 10 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد فرشته فرزانه فردوس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۱۵ در 01:29، ملیکا ملازاده گفته است: حدیث و ذبیح سن: ۱۳ و ۱۹ قد: ۱۶۱، ۱۷۱ رنگ مورد علاقه: قرمز، دودی علایق: معلمی، حفظ درس استعداد: گلدوزی، محبت شعار زندگی: الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش: تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند. تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند. تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ذبیح:دلت را بند آدم های مجازی زندگیت نکن... آدم ها در اینجا مثل روح میمانند گاهی هستن گاهی یهویی نیستن... روزی هم بال در می آورندو می پرند انگار ک از اول نبوده اند... آدما در دنیای واقعی هم واقعی نیستن... #تیک.تاک چ بامزه و کیوتن:) در ۱۴۰۱/۲/۲۶ در 19:11، ملیکا ملازاده گفته است: زری نقش: خواهر شوهر سن:۱۶ قد:۱۶۵ رنگ مورد علاقه: شیری علایق: مادری، داشتن دو فرزند استعداد: خیاطی،گلدوزی شعارش: حال ما آدمها ؛ کِشت این جمله است که می فرماید : " سخن به درازا نشست و از مطلبِ دل غافل شدیم " حامد_عسکری چ جذابه این. 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 11:26، ملیکا ملازاده گفته است: فرشته فرزانه فردوس خدایاا چقد گوگولی و خوشگلن اینا:)) 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ᑎᗩᗪIᗩ.ᗰシ︎ ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 11:26، ملیکا ملازاده گفته است: فرشته فرزانه فردوس چه خوشگلن دلم رفت براشون 🤤😅 1 1 نقل قول 🌺رمان مویرای🌺🍻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .