Ayda.r ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت عر عر تولد یه عدد خوشگله اوهوم اوهومممم زر زریه من نازه مثل خاک اندازه یوهاهااا اول بریم سراغ کیک تولد عین خودش زشتوله خب خب؛ قول نمیدم که این کیک به هم برسه😂😌🔪 حالا بریم سراغ کادووو(هرکی کادو نده بهش کیک نمیدم و از اون جیخای خوشگلم دم گوشش میکشم😌🦦) بمولا کادوی خوب نتونسم پیدا کونم 🔪🤣اینم برات زیادیه گمجو! خب زریمم تولدت هپی مپییی @ زری گل🌻 5 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک زهرای قشنگم💓 همیشه از ته دل بخندی و زندگی پر از عشق و ارامش سپری کنی🎂🌙 3 1 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت زر زریییمممممم تولدتتتت خیلیییی مبارککککککککککک 3 1 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آلفای نقره ای ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک موقشنگم ان شاء الله به اندازه حضرت نوح عمر کنی 😜😂 و تموم آرزوهات خاطرهشن 💐 به امید خدا که بهت کیک نمیرسه 🤲🤲🤲😜 3 2 نقل قول گرگ ها هرگز گریه نمیکنند. اما گاهی چنان عرصه زندگی برآنان تنگ میشود که برفراز بلند ترین کوه میروند و دردناک ترین زوزه هارا میکشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت (ویرایش شده) تولدت مبارک بهترینم ❤️✨💫✨ امضای خدا پای تمام آرزو هات باشه قشنگم 😍♥️🌹🌹 @ زری گل🌻 ویرایش شده 15 اردیبهشت توسط mahdiyeh 3 1 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت مبارک باشه جانم💜🎂 3 1 1 نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارکککککککککککککک💃🤍 2 1 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Google ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک فسقلی🔥🤍انشالله ۱۲۰ سال عمر کنی ۱۲۰ سالگی منو جشن بگیری😌😂🌹 2 3 نقل قول در راه روی تیمارستان فریاد میکشید: برگرد، من خوب میشم . . . ! رمان-اتاق-۷۲۱ درحال تایپها: داستان از این دیوار خون میچکد * رمان دلبر پایین شهری * رمان سمفونی قدرت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک زری جونم بارون آرزوهات رو سرت بباره🎉🎉💖 2 1 1 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 15 اردیبهشت کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت زریِ قشنگ من... تولدت مبارک خوش قلمِ خوشگلِ من♡:) ایشالله خاطره شدنِ آرزوهاتو باهم ببینیم بهترین^^ از اینکه شانسِ آشنایی باهات و خوندن نوشته ها و دوستی باهات و داشتم خیلی خوشحالم:)^^ بغض* احساساتی شدم... Happy birthday🤍☘️ @ زری گل🌻 3 1 1 نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری! 🔥خشاب🔥 - اشتباه کردی عزیزم! دستش روی شانهی ظریفِ یاس که متوقف شد، مردمکهای زیتونی رنگِ او را هم به همان سمت کشید. مرد که اضطرابِ او را از گر گرفتگیِ یکبارهاش فهمیده بود، دستش را پایینتر برده و روی قفسهی سینهی جنبانِ او نهاد. با حسِ تپشهای محکمِ قلبِ یاس که گویی در کفِ دستش بود، نیشخندش را رنگ بخشیده و به آرامی، ادا کرد: - چرا همیشه یادت میره که نباید به آدمها اعتماد کنی؟ ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت Ghazal ارسال شده در 15 اردیبهشت همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم♥️🤍♥️ @ زری گل🌻 2 1 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Azaliya ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک خوشگلم❤ 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 15 اردیبهشت منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک برسی به آرزو های قشنگت 😍😍 @ زری گل🌻 3 1 1 نقل قول من از هر ثانیه بی تو می ترسم! رمان جَبر سرنوشت⏳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_parya_ ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت هپی مپی زری جانم! انشالله صد و بیست سالگیت قشنگم❤ @ زری گل🌻 2 1 1 نقل قول رمانهای در حال تایپ: گیتار(سازی خوشآوا اما قاتل) ورقهای نفرت(روایتی از یک خیانت) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان) داستانهای در حال تایپ: دخترک کمانچه زن(گوشهای از مشکلات جامعه) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار) برای دریافت لینک هر کدام از رمان/داستانهای فوق به نمایه مراجعه فرمائید^^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.azimi ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم! @ زری گل🌻 امیدوارم همهی آرزوهات خاطره بشن.🎂❤️🔥 2 1 1 نقل قول دستانم را رها کرد. بدون ذرهای تردید جهانم را ربود. ماه بودم و خورشید بود. لینک رمان لحظات بعد از تو: https://forum.98ia2.ir/topic/2965-رمان-لحظات-بعد-از-تو-mazim-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nina4011 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Ayda rashid گفته است: عر عر تولد یه عدد خوشگله اوهوم اوهومممم زر زریه من نازه مثل خاک اندازه یوهاهااا اول بریم سراغ کیک تولد عین خودش زشتوله خب خب؛ قول نمیدم که این کیک به هم برسه😂😌🔪 حالا بریم سراغ کادووو(هرکی کادو نده بهش کیک نمیدم و از اون جیخای خوشگلم دم گوشش میکشم😌🦦) بمولا کادوی خوب نتونسم پیدا کونم 🔪🤣اینم برات زیادیه گمجو! خب زریمم تولدت هپی مپییی @ زری گل🌻 تولدت مبارک مبارک عشقم. 🎂 ۱۲۰ساله بشی مهربونم @ زری گل🌻 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sara.s312 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 9 دقیقه قبل، nina4011 گفته است: تولدت مبارک مبارک عشقم. 🎂 ۱۲۰ساله بشی مهربونم @ زری گل🌻 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sara.s312 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک آرزو میکنم خدا بغلت کنه 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 15 اردیبهشت طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت @ زری گل🌻 تولدت مبارک خانم گل، سلامت و موفق باشی همیشه 2 1 1 نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 شعله رقصان این آتش تویی🔥 در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 15 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت تولدت مبارک قشنگم🍔🍟🍕 هدیه من به تو حضور گرممه😎 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 15 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت آیدای قشنگ و غرزن من یک دنیا ممنون که به یادم بودی و از اول این هفته برنامه میریختی واسه این تاپیک😍 @ Ayda rashid☆ویژه☆ گاهی میری رو اعصاب با ناامیدیت ولی وقتی میگی میتونم نمیدونی چقدر زریت رو خوشحال میکنی برات آرزو میکنم که همیشه موفق باشی و همینطور که دلم رو شاد کردی دلت شاد بشه ویراستار خوشگلم💛💛💛💛 2 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 15 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت روشنای عزیزم یا به قولی روشنی قلبم! @ Roshanaą نزدیک دوسه ساله که میشناسمت و جز خوبی ازت چیزی ندیدم و همیشه با این تبریک های قشنگت خوشحالم میکنی امیدوارم که همیشه بمونی برام🦋 دلم و شاد کردی پس امروز باید دلت شاد بشه قشنگم باید!💛❤ 2 1 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت (ویرایش شده) تولدت مبارک خانم مدیر ایشالله به هرچی میخوای برسی و روزی رمان هاتو توی ویترین کتابفروشی ها ببینم ویرایش شده 15 اردیبهشت توسط ANISO 1 1 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 15 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت @ نازار بهترینم یک دنیا ازت ممنونم خوشحالم کردی خوشحال بشی قشنگم، بمونی برام💛💖 @ آلفای نقره ای آلفام؟ گرگی جونم؟ یک دنیا مرسی که مهربونم خوشحالم که با جفتتون آشنا شدم امیدوارم همیشه باشید و باهم شادی کنیم بهترینام💙💚 2 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 15 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت یکی از اتفاقای خوبی که برام تو این سن افتاد این بود که با تو آشنا شدم و کلی از فعالیت ها و مثبت اندیشی هات انرژی و درس گرفتم! @ mahdiyeh خوشحالم که هستی و دلم میخواد که همیشه هم باشی و بمونی برام مهدیه قشنگم مرسی از تبریکت💙💖 2 1 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .