So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت خب دیگه همه چی مشخصه🙂منتظر جواب های درخشانتون هستم😐😂😂😂 5 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت تعداد زیاد کشته مرده هام و کسانی که از دست من خودشونو کشتن و ندادن دیه به خانواده متوفی😂😂😂😂 4 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت زدم یکیو ناکار کردم😐🖐️ 5 5 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت به دلیل بحث های سیاسی 4 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت (ویرایش شده) کلاهبرداری نجومی😂 حس میکنن خیلی پتانسیلشو دارم ویرایش شده 17 اردیبهشت توسط Shadow 3 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت قتللللل بی شک 4 4 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت Ghazal ارسال شده در 16 اردیبهشت همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت قتل، دعوا، چاقو کشی، بحث سیاسی، عدم رعایت حجاب😐😂😂 3 5 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 6 دقیقه قبل، _Abtin_ گفته است: تعداد زیاد کشته مرده هام و کسانی که از دست من خودشونو کشتن و ندادن دیه به خانواده متوفی😂😂😂😂 به به 🤣🤣❤ 4 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_parya_ ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت زدم یکیو لت و پار کردم😔😂🔪 3 4 نقل قول رمانهای در حال تایپ: گیتار(سازی خوشآوا اما قاتل) ورقهای نفرت(روایتی از یک خیانت) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان) داستانهای در حال تایپ: دخترک کمانچه زن(گوشهای از مشکلات جامعه) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار) برای دریافت لینک هر کدام از رمان/داستانهای فوق به نمایه مراجعه فرمائید^^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Ghazal گفته است: قتل، دعوا، چاقو کشی، بحث سیاسی، عدم رعایت حجاب😐😂😂 دیگه خلافی هست که نکرده باشی خواهرم؟😁😂😂❤❤ 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، ماهی گفته است: زدم یکیو ناکار کردم😐🖐️ ماشالله همتون علاقه ی زیادی به زدن دارید😆🤣💜 5 دقیقه قبل، Ghazal گفته است: قتل، دعوا، چاقو کشی، بحث سیاسی، عدم رعایت حجاب😐😂😂 غزل نکن شر میشه🤣🤣🤣 3 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 8 دقیقه قبل، Shadow گفته است: کلاهبرداری نجومی😂 حس میکنن من خیلی پتانسیلشو دارم احسنت😂👏🏼😐😂 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت ایجاد مزاحمت واس یه خانم... قتل بابام، دعوای خیابونی و شاید حمل کوکائین:/(فانتزیمه که حداقل واس یه روز تو جیبم برف باشه😑🤣) 2 5 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت Ghazal ارسال شده در 16 اردیبهشت همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Sogol گفته است: دیگه خلافی هست که نکرده باشی خواهرم؟😁😂😂❤❤ بذار فکر کنم...😂😂😂 هم اکنون، Sogol گفته است: 😆🤣💜 غزل نکن شر میشه🤣🤣🤣 کلا واضحه آدم شری هستم😂 3 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت هم اکنون، PsychoV7 گفته است: ایجاد مزاحمت واس یه خانم... قتل بابام، دعوای خیابونی و شاید حمل کوکائین:/(فانتزیمه که حداقل واس یه روز تو جیبم برف باشه😑🤣) آع هک یسری ببخ از یاد نره... 3 3 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، PsychoV7 گفته است: ایجاد مزاحمت واس یه خانم... قتل بابام، دعوای خیابونی و شاید حمل کوکائین:/(فانتزیمه که حداقل واس یه روز تو جیبم برف باشه😑🤣) این مزاحمته خیلی حال میده 😁🤪😂😂😂 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت هم اکنون، Sogol گفته است: این مزاحمته خیلی حال میده 😁🤪😂😂😂 مخصوصا وقتی پلنگ صداشون میزنی و برمیگردن نگاه میکنن میبینن دختری... 3 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، PsychoV7 گفته است: مخصوصا وقتی پلنگ صداشون میزنی و برمیگردن نگاه میکنن میبینن دختری... یه حسی بهم میگه واقعا این کاره ای😐🤣🤣🤣💜 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 17 دقیقه قبل، Ghazal گفته است: قتل، دعوا، چاقو کشی، بحث سیاسی، عدم رعایت حجاب😐😂😂 من و تو بهنظرم میتونیم تو قتل یهنفر همکاری کنیم😂😔 از مرگ مارال تو پارت اول فهمیدم علاقه ب کشتن داری😂 2 4 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت هم اکنون، Sogol گفته است: یه حسی بهم میگه واقعا این کاره ای😐🤣🤣🤣💜 و دقیقاً ب هر مقدساتی قسم همین کارم 2 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 16 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت هم اکنون، PsychoV7 گفته است: و دقیقاً ب هر مقدساتی قسم همین کارم لا اله الا الله 💔😐🤪😂😂😂 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 16 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Sogol گفته است: لا اله الا الله 💔😐🤪😂😂😂 مام تو خونه یه لاکپشت داریم الله اکبر میگه👐🏻 3 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت Ghazal ارسال شده در 16 اردیبهشت همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، _Arta_ گفته است: من و تو بهنظرم میتونیم تو قتل یهنفر همکاری کنیم😂😔 از مرگ مارال تو پارت اول فهمیدم علاقه ب کشتن داری😂 با کمال میل 😂😂 من بعد از مارال سه چهار نفر دیگرم کشتم😂 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، Ghazal گفته است: با کمال میل 😂😂 من بعد از مارال سه چهار نفر دیگرم کشتم😂 نقشه قتلمو میفرستم برات نظر بده😂😂 1 2 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 16 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت صد در صد زدم یکیو فلجکردم چون سابقه زد و خود خیلیییی دارم 1 5 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .