ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت (ویرایش شده) درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو دارم. @ ...Kimia... توی مسابقهی شخصیتها برنده شدم @ مدیر اسپم @ زری گل🌻 بعد از تایید تاپیک و انتخاب گرافیست عکس شخصیتها رو ارسال میکنم^^ ویرایش شده 16 اردیبهشت توسط _Arta_ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 21 ساعت قبل، _Arta_ گفته است: درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو دارم. @ ...Kimia... توی مسابقهی شخصیتها برنده شدم @ مدیر اسپم @ زری گل🌻 بعد از تایید تاپیک و انتخاب گرافیست عکس شخصیتها رو ارسال میکنم^^ @ Morganit با شما 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت @ _Arta_ عزیزم عکس شخصیت هارو بفرستین و اگه ایده ای دارید برام بازگو کنید تا من کارمو انجام بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 7 ساعت قبل، Morganit گفته است: @ _Arta_ عزیزم عکس شخصیت هارو بفرستین و اگه ایده ای دارید برام بازگو کنید تا من کارمو انجام بدم باشه عزیزم؛ بعدازظهر ارسال میکنم❤ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت @ Morganit سلام گلم؛ برای شخصیت پسر هرکدوم تایید بود رو بزن بیزحمت❤ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت یکی از ایناهم برای دختر❤ یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت و این ک پوست .رو مشکی بزن بیزحمت یه چیزای روح مانند یا ساید مشکی هم بین شخصیتا یا پشت سرشون مشخص باشه و این که یک عدد هفت یجایی از پوستر باشه اما زیاد واضح نباشه مرسی بابت تایمی ک میزاری❤ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت @ Morganit جانم آماده نشد؟ 1 جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 14 ساعت قبل، ...Kimia... گفته است: @ Morganit جانم آماده نشد؟ سلام قشنگم نه هنوز سعی میکنم سریع اماده کنم به غیر شما خیای کار دیگه سرم ریخته امتحانام شروع شده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت سلام عزیزجان گرافیست جدید پوسترتون من هستم... کار رو در اولین فرصت تحویل میدم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 24 اردیبهشت مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت 4 ساعت قبل، Shadow گفته است: سلام عزیزجان گرافیست جدید پوسترتون من هستم... کار رو در اولین فرصت تحویل میدم. سلام عزیزم؛ مرسی پیشاپیش خسته نباشی گلم.❤ یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد @ Shadow کجایی شما جانم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow ارسال شده در 3 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد @ VampirE☆ویژه☆ @ ...Kimia... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 3 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد 5 ساعت قبل، Shadow گفته است: @ VampirE☆ویژه☆ @ ...Kimia... خیلی قشنگه عزیزم متشکرم . خسته نباشی فقط امکانش هست پلاک هفتم رو سیاه یا قرمز تیره بزنی؟! جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow ارسال شده در 3 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد (ویرایش شده) 7 ساعت قبل، ...Kimia... گفته است: خیلی قشنگه عزیزم متشکرم . خسته نباشی فقط امکانش هست پلاک هفتم رو سیاه یا قرمز تیره بزنی؟! ویرایش شده 3 خرداد توسط Shadow 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 3 خرداد مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد 1 ساعت قبل، Shadow گفته است: مرسیییییی عزیزمممممممم دستخوش خیلی خفن شده خسته نباشییی❤ 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 3 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد 2 ساعت قبل، Shadow گفته است: خسته نباشی عزیزم خیلی قشنگ شده متشکرممم ♡♡ 1 جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد @ مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده