مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 17 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 🔥با سلام خدمت خوش نویسان جذاب انجمن 🔥 با مسابقه جذاب و جدید در خدمتتون هستیم 👏👏 همون جور که از اسم تاپیک هم مشخصه به برترین دیالوگ های هر هفته امتیاز داده میشه حالا شرایط این مسابقه چیه؟ الان بهتون میگم 🔸اول از همه داستان یا رمانتون باید در حال تایپ باشه ( از این آسون تر مگه داریم؟) 🔸دوم از همه دیالوگ یا مونولوگی که میذارید باید از سه خط بیشتر باشه ⭕ و حالا جوایز مسابقه چیست؟! 🔶نفر اول ۸۰ امتیاز 🤘 🔶نفر دوم ۵۰ امتیاز 🤘 5 آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elaheh_womix ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت (ویرایش شده) post توسط زهرارمضانی🌻 بررسی شد! "دیالوگ و مونولوگ برتر" به elaheh_womix نشان " Great Support" و 50 امتیاز اعطا شد. انتخاب و اجبار، سرمقصدِ ابرهای سیاهی است، که بر زندگیِ آدمی سایه میاندازد. زمانی که انسان بر سر دوراهی قرار میگیرد، عقل؛ دانا بر تمامِ شرایط است. یک راه بد و یکی بدتر! کدام را انتخاب کند؟ کارگرِ بهشت باشد، یا پادشاهِ جهنم؟ تنها راهی که میماند، انتخابی همراهِ با اجبار است... انتخابی که شخص را آلوده میسازد! روحش را، آلوده به گناه، ذهنش را، آلوده به فساد و دستش را، آلوده به خون میکند! و چه ترسناک است غرق شدن، در یک نحسیِ بینهایت...! "قاتلعدالتخواه" @ زهرارمضانی🌻 ویرایش شده 19 اردیبهشت توسط elaheh_womix 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت -هیچکس، جای کسی نمیتونه زندگی کنه و به همه تضمین بده که تصمیمهایی که اون فرد گرفته رو دوباره نمیگیره. هفت میلیارد آدم توی این جهان دارن زندگی میکنن و هرکدوم از این آدمها توی زندگیشون ممکنه هفتصد هزار کار اشتباه انجام بدن. کسی هم حق نداره بگه چرا اشتباه کردی، چون آدمیزاد ممکن الخطاست. همه توی زندگیشون اشتباه میکنن مهم اینه که توی مرداب خطاهاشون غرق نشن و تلاش کنن تا از تعداد خطاهاشون کم کنن! ژیکان پارت شصت و نه^^ 3 1 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت - زندگی چیه؟ - زندگی یعنی لذت بردن از همه چیز. از نسیم، از غذا، از یک رنگ شاد، از همهی چیزهای کوچیک؛ زندگی یعنی شاد بودن، یعنی امید داشتن، یعنی تلاش برای عوض کردن اوضاع بد، یعنی حال خوب، یعنی زیبا بودن و زیبا دیدن، یعنی اعتماد، زندگی یعنی خوشبینی. وقتی اینکارها رو نکنی یعنی مُردی؛ هیچوقت نمیر! _فراموشی میخواهم_ 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ELFLokee ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت یه بشکن میزنی و در نتیجهاش یه صدایی میشنوی. فکر نکن کارهایی که آدما میدن بی نتیجه و بی پیامد بمونه شاید یکم طول بکشه اما دیر یا زود یه نتیجهای ازش میبینند. مایک و شمشیر ۱۳ 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Narges.Sh ارسال شده در 19 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت (ویرایش شده) ماهور لبان خشکش را زبان زد. پلک بست و با غمی درآمیخته با تأسف، رو به گلخاتونِ خونسرد ادامه داد. - به احتمال نود درصد، این صحنه، آخرین چیزیه که از من میبینی مامان! رفتن تو دل کفتاری که کافیه قدرت بگیره تا سلطان جنگل رو هم از پا در بیاره و زنده موندن، جرعتی میخواد که شرطش باز بودن دست و پا برای انجام هرکاریه، و...همونطور که خودت هم گفتی، پنهان بودن من، ترسِ من از آشکار شدن جلوی چشمشون، یکجور بیدست و پاییه، همون غل و زنجیری که حرکتم رو کند کرده! پس...اگر تا دو روز بعد از رسیدن ماه و ماهک پیشت، من برنگشتم، بدون که تاوان گناهانم رو دادم و سینهٔ یک قبرستون تو ناکجآباد کپه مرگمو گذاشتم و به قول اونایی که خودشون رو دانای کثیفیِ دنیا میدونن، با خیالی آسوده از دنیا رفتم! رمان تلألو ماه 🌙 ویرایش شده 19 اردیبهشت توسط Narges.Sh 4 1 معمایی درآمیخته با گذشتهای دفن شده: رمان فراغبال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 20 اردیبهشت کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت post توسط زهرارمضانی🌻 بررسی شد! "دیالوگ و مونولوگ برتر" به masoo نشان " Great Support" و 80 امتیاز اعطا شد. نوید چشمانش را به نشانه ی مثبت باز و بسته کرده، دم عمیقی گرفت و جواب داد -هر کسی یه نقطه ضعفی داره ولی به نظر من عشق نقطه ضعف همه ست. تابان تار ابرویی بالا داده، دستانش را مقابل بدنش در هم قفل کرد و گفت: -ولی من فکر میکنم عشق نقطه قوته نه ضعف. نوید لبخندی زده، با صدایی گرم و مهربان همانطور که نگاهش را بین چشمانش تابان حرکت میداد گفت: -خوده عشق که نه، معشوقه که نقطه ضعفت میشه. برای همین که میگم تو نقطه ضعف منی. رمان خراش 2 1 1 -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت برندگان اعلام شدند نفر اول خانوم @ masoo که ۸۰ امتیاز خودشون رو دریافت کردند نفر دوم خانم @ elaheh_womix که ۵۰ امتیاز خودشون رو دریافت کردند با آرزوی موفقیت برای تمامی نویسندگان انجمن🔥♥️ 2 1 آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده