Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام خسته نباشید! درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ @ زری گل🌻 ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط Mahsa.farzin1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Mahsa.farzin1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) این هم عکس شخصیتهای رمان اگه امکان داره @ Nava یا اگه سرش شلوغه @ Morganit گرافیستم باشه! اسم نویسنده: مهسا۸۳ ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Mahsa.farzin1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت @ Nava با شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) 9 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: این هم عکس شخصیتهای رمان اگه امکان داره @ Nava یا اگه سرش شلوغه @ Morganit گرافیستم باشه! اسم نویسنده: مهسا۸۳ سلام عزیزم. لازمه چند تا نکته رو خدمتت عرض کنم. یک اینکه هرچی پوستر خلوتتر باشه، نتیجه کار رضایتبخش تر میشه. اینهمه شخصیت توی پوستر اصلا جالب نیست. لطف کن کم و زیاد کن.. نهایتا چهار تای اصلی. دوم اینکه جدای اینکه همهی عکسها کیفیتشون پایینه، دوسهتاشون مناسب نیستن. دومین عکست خیلی کوچیکه سومیش هم .. کدومشون و دقیقا میخوای؟ ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Nava رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، Nava گفته است: سلام عزیزم. لازمه چند تا نکته رو خدمتت عرض کنم. یک اینکه هرچی پوستر خلوتتر باشه، نتیجه کار رضایتبخش تر میشه. اینهمه شخصیت توی پوستر اصلا جالب نیست. لطف کن کم و زیاد کن.. نهایتا چهار تای اصلی. دوم اینکه جدای اینکه همهی عکسها کیفیتشون پایینه، دوسهتاشون مناسب نیستن. دومین عکست خیلی کوچیکه سومیش هم .. کدومشون و دقیقا میخوای؟ سلام گلی خب فرزادفرزین حتماً باشه چون یکی از شخصیتهای اصلی هست و همچنین لیندا کیانی، نازنین بیاتی، امیرحسین آرمان! رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Mahsa.farzin1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: اولین عکس خوبه میخوای من برات برای باقیشون بگردم؟ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) تم رو پلیسی بزنم؟ ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Nava رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) عشقم نگران عکسها نباش شما من بهترین عکسها رو با هم مچ میکنم استفاده میکنم شما بگو تم رنگی چی باشه؟ قرمز، آبی یا چی؟ چیزای پلیسی که نشون دهنده ژانر باشه بذارم تو پوستر؟فونت خاصی نمیخوای؟ هرچی که مدنظرته همین اول بگو. @ Mahsa.farzin1 ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط Nava رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: عشقم نگران عکسها نباش شما من بهترین عکسها رو با هم مچ میکنم استفاده میکنم شما بگو تم رنگی چی باشه؟ قرمز، آبی یا چی؟ چیزای پلیسی که نشون دهنده ژانر باشه بذارم تو پوستر؟فونت خاصی نمیخوای؟ هرچی که مدنظرته همین اول بگو. @ Mahsa.farzin1 نه پلیسی نذار چون قراره ژانر و اینا ویرایش کنم. چیزی نمیخوام توش باشه و هم پس زمینه و هم فونت خاکستری رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: نه پلیسی نذار چون قراره ژانر و اینا ویرایش کنم. چیزی نمیخوام توش باشه و هم پس زمینه و هم فونت خاکستری هم پس زمینه هم فونت خاکستری قشنگ نمیشه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت فرزاد فرزینو این رو بزار اگه میشه رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: نه پلیسی نذار چون قراره ژانر و اینا ویرایش کنم. چیزی نمیخوام توش باشه و هم پس زمینه و هم فونت خاکستری بنظرم فکر کن یچیزی بهم بگو بذارم اینجوری قشنگتر میشه اونجوری صرفا چندتا شخصیت کنار همدیگن یعنی روی عاشقانه هم مانورر ندم؟ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Mahsa.farzin1 گفته است: فرزاد فرزینو این رو بزار اگه میشه قشنگ نیست رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Nava گفته است: بنظرم فکر کن یچیزی بهم بگو بذارم اینجوری قشنگتر میشه اونجوری صرفا چندتا شخصیت کنار همدیگن یعنی روی عاشقانه هم مانورر ندم؟ عاشقانه ، اجتماعی، درام ژانرها اینا هستن! رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Mahsa.farzin1 گفته است: عاشقانه ، اجتماعی، درام ژانرها اینا هستن! باشه بذار ببینم چه میکنیم در اسرع وقت آماده میشه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: باشه بذار ببینم چه میکنیم در اسرع وقت آماده میشه از الان خسته نباشی قشنگم! 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت این عکس خوبه؟ @ Mahsa.farzin1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: این عکس خوبه؟ @ Mahsa.farzin1 اره خوبه فقط اگه ژست بدون لبخندش بود بهتر بود. جدیتر از این عکس میشد. رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Mahsa.farzin1 گفته است: اره خوبه فقط اگه ژست بدون لبخندش بود بهتر بود. جدیتر از این عکس میشد. باز هم میگردم، اگر چیز بهتری پیدا نکردم با همین میزنم نگران نباش، زشت نمیشه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Nava گفته است: باز هم میگردم، اگر چیز بهتری پیدا نکردم با همین میزنم نگران نباش، زشت نمیشه باشه رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 19 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت (ویرایش شده) این چطوره؟ @ Nava ویرایش شده 19 اردیبهشت توسط Mahsa.farzin1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 19 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت 6 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: این چطوره؟ @ Nava با اینم امتحان میکنم رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 19 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Nava گفته است: با اینم امتحان میکنم باش رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده