ماهی ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت بدویییننننننن تولددددددد داریییییممممممم💃💃💃💃💃💃💃 تولدت مبارک عزیززززززز دلمممممممممممم💃🤍💃🤍 @ _Abtin_ 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 18 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ترانه قشنگم زاد روز قشنگت رو تبریک میگم هم ماهی نازم!💛💚 @ _Abtin_ بهترین ها نصیبت بشه عزیزدلم💚💛 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 18 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت @ _Abtin_ تولدت مبارک قشنگ؛ آرزوهات خاطره شن برات❤ 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 36 دقیقه قبل، ماهی گفته است: بدویییننننننن تولددددددد داریییییممممممم💃💃💃💃💃💃💃 تولدت مبارک عزیززززززز دلمممممممممممم💃🤍💃🤍 @ _Abtin_ تویهحسقشنگیرفــیق مثلبستنِچشمازتُرشیِ زیادهلواشک😋♥️👭 بمونی برام ماهی جانم💛💞 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 18 دقیقه قبل، زری گل گفته است: ترانه قشنگم زاد روز قشنگت رو تبریک میگم هم ماهی نازم!💛💚 @ _Abtin_ بهترین ها نصیبت بشه عزیزدلم💚💛 تو خواهرِ زیبای منے و دوست داشتنت براۍ زنده ماندنم الزامیست💜! . . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) 18 دقیقه قبل، _Arta_ گفته است: @ _Abtin_ تولدت مبارک قشنگ؛ آرزوهات خاطره شن برات❤ رفاقت نیاز نیست که خاص باشه ، فقط کافیه واقعی باشه . .🌿💚 -دنیاے سفیدمو سیاه میکنم اگه ازم دلخور باشے رفیق:)💙💚 ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط _Abtin_ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 13 دقیقه قبل، _Abtin_ گفته است: تویهحسقشنگیرفــیق مثلبستنِچشمازتُرشیِ زیادهلواشک😋♥️👭 بمونی برام ماهی جانم💛💞 میمونم🥺🤍💃 عشق منی🤍 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 30 دقیقه قبل، _Arta_ گفته است: @ _Abtin_ تولدت مبارک قشنگ؛ آرزوهات خاطره شن برات❤ • ࢪفیق... تو يڪ طلوع دوباره ای در آسمان قلبم،ڪہ روشنے میبخشی سرزمین تاریڪ دلم را💛✨• نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم با ارزوی بهترینها🎉🥳 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، Mahsa.farzin1 گفته است: تولدت مبارک عزیزم با ارزوی بهترینها🎉🥳 ممنون عزیز دلم 💞💜 مثل ماهی تو آسمون مثل رنگین کمون تو دلمون💛💚💙 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Bita_ ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت آرزو میکنم همه شادی های دنیا مسیرشون رو به سمت تو تغییر بدن. تولدت مبارک عزیزم🎉🎂 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 12 دقیقه قبل، Bita.A گفته است: آرزو میکنم همه شادی های دنیا مسیرشون رو به سمت تو تغییر بدن. تولدت مبارک عزیزم🎉🎂 ممنون عزیزکم💛💛💙 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت تولدت مبارک موسیقی دلنواز و خوش قلب💚 با شادی و لبای خندون و جیب پر پول ادامه سفر زندگیت رو سپری کنی🎂🌸 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت مبارکه 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ۷ دقیقه قبل، Roshana گفته است: تولدت مبارک موسیقی دلنواز و خوش قلب💚 با شادی و لبای خندون و جیب پر پول ادامه سفر زندگیت رو سپری کنی🎂🌸 اوخ گلبم خودااا رفیق همیشہ تو مـآھ من بمان . کہ من بہ تو محتاجم یگانہ ماھ آسمان قلب من کھ با وجود تو امید من زندھ است و با روشنے حضور تو شب تاریک وجود مرا مھتابـے کن، تا تنهاییم بیش از این خود را بھ آسمان نکشد 🤍 '! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت (ویرایش شده) هم اکنون، Masi.fardi گفته است: مبارکه متشکرم بانو 💜💙💛 ویرایش شده 18 اردیبهشت توسط _Abtin_ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت جیخخخخ تولدت مبارککک آهنگ جونممممممم 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، _Ateria_ گفته است: جیخخخخ تولدت مبارککک آهنگ جونممممممم ممنون روح اعظم😂 بعضیا خیلے دلچسبن هرڪارێ کنن بازم محبوبن چہ قھرشون چه دوستیشون و چہ خنده و لبخندشون کافیھ باشن تا جھان قشنگ بشه رفیق تو یکی از همون بعضیایۍ.🌚🖇. اوخ که تو دلچسب منی💞 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 18 اردیبهشت منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ترانه جونممم تولدت هپییی قشنگم به آرزو های قشنگت برسی خوشگله😍😍 @ TARANEH.M 1 نقل قول من از هر ثانیه بی تو می ترسم! رمان جَبر سرنوشت⏳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 21 دقیقه قبل، TARANEH.M گفته است: ممنون روح اعظم😂 بعضیا خیلے دلچسبن هرڪارێ کنن بازم محبوبن چہ قھرشون چه دوستیشون و چہ خنده و لبخندشون کافیھ باشن تا جھان قشنگ بشه رفیق تو یکی از همون بعضیایۍ.🌚🖇. اوخ که تو دلچسب منی💞 جیخ فدا شمممم 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 1 دقیقه قبل، _Aita_ گفته است: ترانه جونممم تولدت هپییی قشنگم به آرزو های قشنگت برسی خوشگله😍😍 @ TARANEH.M تُرکها وقتی بخوان قربون صدقه کسی برن میگن : " اورَییمین بَندی سَن " یعنی "بندِ قلبِ منی تو"💙🔗! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، _Ateria_ گفته است: جیخ فدا شمممم رفیق تو آن خورشیدی که اگر طلوع کنی... دیگر غروبی برای روشنایی نیست 🌤!. نبینم بخوای فدا بشی و غروب کنی💞 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GODARZI_SET. ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت عزیز دلم تولدت مبارک باشه ساز زندگیت کوک. 💕💕💕💋 @ TARANEH.M نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 18 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، .Seti god26. گفته است: عزیز دلم تولدت مبارک باشه ساز زندگیت کوک. 💕💕💕💋 @ TARANEH.M ممنون ستی ستایش 💞 (ستی به معنی بانو هستش)💚💜💙 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GODARZI_SET. ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، TARANEH.M گفته است: ممنون ستی ستایش 💞 (ستی به معنی بانو هستش)💚💜💙 قربونت بشم خواهش میکنم. چه جالب نمیدونستم😉☺ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .