Qazal ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت سلام خسته نباشید رمان بنده تموم شده، درخواست انتشار رو دارم. @ مدیر ویراستار @ زری گل🌻 1 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 18 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، Qazal گفته است: سلام خسته نباشید رمان بنده تموم شده، درخواست انتشار رو دارم. @ مدیر ویراستار @ زری گل🌻 سلام عزیزم سلامت باشید! جلد اول منتشر شده؟! 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت هم اکنون، زری گل گفته است: سلام عزیزم سلامت باشید! جلد اول منتشر شده؟! بله عزیزم سرپناهی دیگر در سایت اصلی هست.🙏🏻🤩 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 18 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ۲۵۰ پارت هستش که بلند نیستند و ایراداتشون هم بسیار کم هستش لطفا رسیدگی بشه بین دونفر تقسیم کنید عزیزم! @ مدیر ویراستار اگر فعلا دستتون خالی نشده یک تاریخ مشخص تعیین کنید تا نویسنده خیالشون راحت باشه. بعداز ویراستاری رصد هم انجام میشه. 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 22 دقیقه قبل، زری گل گفته است: ۲۵۰ پارت هستش که بلند نیستند و ایراداتشون هم بسیار کم هستش لطفا رسیدگی بشه بین دونفر تقسیم کنید عزیزم! @ مدیر ویراستار اگر فعلا دستتون خالی نشده یک تاریخ مشخص تعیین کنید تا نویسنده خیالشون راحت باشه. بعداز ویراستاری رصد هم انجام میشه. ویرایش: ✔️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 18 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت رمانتون از نظر ویرایشی هیچ نقصی نداره جانم میریم برای رصد @ مدیر رصد @ Qazal 1 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، زری گل گفته است: رمانتون از نظر ویرایشی هیچ نقصی نداره جانم میریم برای رصد @ مدیر رصد @ Qazal 😃😃😃😃😃🤩🤩🤩🤩🤩🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 چه عالی!!! خیلی متشکرم زهرا جان 2 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 19 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت عزیزم لطف کنید تا امشب تگ رو انجام بدید @ مدیر رصد یا تاریخی بزنید. 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 17 ساعت قبل، زری گل گفته است: عزیزم لطف کنید تا امشب تگ رو انجام بدید @ مدیر رصد یا تاریخی بزنید. تعداد پارت:۲۵۰ رصد کننده: @ Fatemeh14 زمان تحویل سه روز @ همکار رصد♥️ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 22 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۰ در 03:36، مدیر رصد گفته است: تعداد پارت:۲۵۰ رصد کننده: @ Fatemeh14 زمان تحویل سه روز @ همکار رصد♥️ در حال انجامه عزیزدلم؟ @ Fatemeh14 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 22:42، زری گل گفته است: در حال انجامه عزیزدلم؟ @ Fatemeh14 خیر با مدیر رصد در میون گذاشتم چند روزی شرایط رو ندارم که رصدش رو انجام بدم اگه میشد حداقل نصف ۲۵۰ پارت رو یک نفر دیکه انجام میداد برام قابل انجام بود شرمندم اخه مشکل از گوشیمه😞💔 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 30 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۳ در 23:31، Fatemeh14 گفته است: خیر با مدیر رصد در میون گذاشتم چند روزی شرایط رو ندارم که رصدش رو انجام بدم اگه میشد حداقل نصف ۲۵۰ پارت رو یک نفر دیکه انجام میداد برام قابل انجام بود شرمندم اخه مشکل از گوشیمه😞💔 لطفا تقسیم بشه عزیزم @ مدیر رصد 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۳ در 23:31، Fatemeh14 گفته است: خیر با مدیر رصد در میون گذاشتم چند روزی شرایط رو ندارم که رصدش رو انجام بدم اگه میشد حداقل نصف ۲۵۰ پارت رو یک نفر دیکه انجام میداد برام قابل انجام بود شرمندم اخه مشکل از گوشیمه😞💔 بقیه مونده رو شما رصد کنید @ _khakestar_ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد از کدوم پارت مونده؟! @ Fatemeh14 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، _khakestar_ گفته است: از کدوم پارت مونده؟! @ Fatemeh14 کامل لطف کن و زحمتشو بکش! ویرایش شده 1 خرداد توسط Fatemeh14 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱ در 20:35، Fatemeh14 گفته است: کامل لطف کن و زحمتشو بکش! عزیزم من وقت امنتحاناتمه ،گفتن نصف نصف جند پارته نصف کن! اگه اینجوری باشه هر رصد کننده دیگجا میزنه، نصف! من از پارت ۱۲۶ رصد میکنم بقیش با شماس @ Fatemeh14 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 4 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱ در 20:51، SAHAR.TG گفته است: عزیزم من وقت امنتحاناتمه ،گفتن نصف نصف جند پارته نصف کن! اگه اینجوری باشه هر رصد کننده دیگجا میزنه، نصف! من از پارت ۱۲۶ رصد میکنم بقیش با شماس @ Fatemeh14 @ Fatemeh14 عزیزان چی شد؟ 1 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد گلم من رصد رو شروع کردم از پارت ۱۲۶ بقیش با ایشونه @ Fatemeh14 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 16 ساعت قبل، SAHAR.TG گفته است: گلم من رصد رو شروع کردم از پارت ۱۲۶ بقیش با ایشونه @ Fatemeh14 یعنی من از ۱ تا ۱۲۵ رصد کنم؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 13 دقیقه قبل، Fatemeh14 گفته است: یعنی من از ۱ تا ۱۲۵ رصد کنم؟ بله 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 14 دقیقه قبل، Fatemeh14 گفته است: یعنی من از ۱ تا ۱۲۵ رصد کنم؟ گویا که آره عزیزم🙏🏻 در ۱۴۰۱/۳/۱ در 20:51، SAHAR.TG گفته است: عزیزم من وقت امنتحاناتمه ،گفتن نصف نصف جند پارته نصف کن! اگه اینجوری باشه هر رصد کننده دیگجا میزنه، نصف! من از پارت ۱۲۶ رصد میکنم بقیش با شماس @ Fatemeh14 1 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 6 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد یک تاریخ مشخص کنید برای اتمام عزیزان @ خاکستر @ Fatemeh14 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد تا۲شنبه رصد من اتمامه 1 1 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد 17 ساعت قبل، زری گل گفته است: یک تاریخ مشخص کنید برای اتمام عزیزان @ خاکستر @ Fatemeh14 تا سه شنبه تحویل میدم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 9 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد اتمام رصد....✔🖤 پایان تاریخ : 08|03|00 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .