elaheh_womix ارسال شده در 19 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام دوستان😍 خب همونطور که از اسم تایپیک پیداست میخواستم بدونم از نظر شما بهترین رپرهای ایران کیا هستن؟ با کدوم آهنگهاشون؟ اگه رپرهای کشورهای دیگه رو هم میخواید بگید😚🤗 خودم شروع میکنم. به نظرم بهترین رپر ایران یاسِ😍من آهنگهاش رو خیلی دوست دارم و به نظرم همشون عالی هستن. اما بهترینش آهنگ سفارشیِ😎 بعضی از آهنگهای امینم رو هم دوست دارم. شما چی؟ .دوستاتون رو هم تگ کنید. ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط elaheh_womix 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت اوووم چه مبحث قشنگی:))) @ VampirE از دست نده خب به نظر من همهشون خوبن منتها خودم با پوتک و زدبازی( مخصوصاً هیدن) حال میکنم اهنگ خوب هم ازشون پوتک:سیگار توی قبر هیدن: ریونا 4 نقل قول جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elaheh_womix ارسال شده در 20 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 13 ساعت قبل، ...Kimia... گفته است: اوووم چه مبحث قشنگی:))) @ VampirE از دست نده خب به نظر من همهشون خوبن منتها خودم با پوتک و زدبازی( مخصوصاً هیدن) حال میکنم اهنگ خوب هم ازشون پوتک:سیگار توی قبر هیدن: ریونا پوتک هم خوبه مخصوصا آهنگ دنیای جدید. شایع هم خوبه. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 20 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت پیشرو، پسر ابن سینا یاس، آگاه حصین، دیدگاه شایع، پروانه 2 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maria ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) مهراد هیدن: اهنگ سیاه و کج علی سورنا : لغزش ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط Maria 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت مهراب و یاس 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 20 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت با اخلاف بهترین تاپیکی ک امروز دیدم.. اگه قرار باشه پنج تا رو انتخاب کنم ایناس بهرام؛ کل آلبوم اشتباه خوب:)) پیشرو؛ شاید دیوونه۲ شایع و هیدن؛ بی شک همهی ترکاشون.. حصین؛ سنگین 5 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت هیدن استیل گنگ خلسه یاکوزا 1 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WolfisH ارسال شده در 29 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت حسین: دلخوشی شایع: عصبانی و کرم صادق: آدمک سلام امیر خلوت: ناراحت نباش بهرام : اشتباه رپر خارجی هم سلطان امینم : رپ گاد 5cent...viz khalifa...snoop...tek9 اهنگ ها قدیمی هستن ولی واسم همیشه تازگی دارن ولی خب در کل رپر خوب زیاد داریم 3 نقل قول سرگردونم تو خاطرات بچگی، کجایی عمو زنجیر باف...؟؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 7 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۱۹ در 23:29، elaheh_womix گفته است: سلام دوستان😍 خب همونطور که از اسم تایپیک پیداست میخواستم بدونم از نظر شما بهترین رپرهای ایران کیا هستن؟ با کدوم آهنگهاشون؟ اگه رپرهای کشورهای دیگه رو هم میخواید بگید😚🤗 خودم شروع میکنم. به نظرم بهترین رپر ایران یاسِ😍من آهنگهاش رو خیلی دوست دارم و به نظرم همشون عالی هستن. اما بهترینش آهنگ سفارشیِ😎 بعضی از آهنگهای امینم رو هم دوست دارم. شما چی؟ .دوستاتون رو هم تگ کنید. منم عاشق یاسم اهنگ اگاه و لال هرچی گوش میدم تکراری نمیشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elaheh_womix ارسال شده در 8 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۷ در 00:12، Navesandehjavan23 گفته است: منم عاشق یاسم اهنگ اگاه و لال هرچی گوش میدم تکراری نمیشه آهنگ بیم سفارشی لال مسافر سرکوب من ادامه میدم. همشون عالی هستن🙂💕 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد شایع: تنگی نفس هیچکس: اون مث داداشم بود نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .