زری بانو ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت سلام درخواست طراحی جلد دارم https://forum.98ia2.ir/topic/8190-رمان-عزت-پنجه-طلا-زهراعاشقی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/#elControls_78252_menu اگر میشه گرافیستم خانم @ Morganit باشن❤ هر مورد دیگهی هم بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 16 ساعت قبل، z,asheghi گفته است: سلام درخواست طراحی جلد دارم https://forum.98ia2.ir/topic/8190-رمان-عزت-پنجه-طلا-زهراعاشقی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/#elControls_78252_menu اگر میشه گرافیستم خانم @ Morganit باشن❤ هر مورد دیگهی هم بود سلام جانم، دستشون پره متاسفانه. @ Nava 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 20 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: سلام جانم، دستشون پره متاسفانه. @ Nava باشه گلم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت @ Nava سلام گلم خوبی میگم که تو تجربه ت بیشتره من عکس جالبی ندارم برای جلد، به نظرت دنبال چه مدل عکسی باشم و تا بفرستم ژانرش طنزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 32 دقیقه قبل، z,asheghi گفته است: @ Nava سلام گلم خوبی میگم که تو تجربه ت بیشتره من عکس جالبی ندارم برای جلد، به نظرت دنبال چه مدل عکسی باشم و تا بفرستم ژانرش طنزه ژانر رمانتون چیه عزیزم رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Nava گفته است: ژانر رمانتون چیه عزیزم طنز و عاشقانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت به نظرتون کدومش خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 19 دقیقه قبل، z,asheghi گفته است: عکس آخری تائیده فقط که چندان جلوهی خوبی هم نداره به من بگید توی چه مایه هایی عکس میخواین من بگردم رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 42 دقیقه قبل، Nava گفته است: عکس آخری تائیده فقط که چندان جلوهی خوبی هم نداره به من بگید توی چه مایه هایی عکس میخواین من بگردم نمیدونم والا چه مدل عکسی به داستانم میاد چون طنزه میخواستم یه چیز رنگی و شاد باشه باز تو اگه عکس خوب داشتی به نظرت مناسب اومد بفرست❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت (ویرایش شده) این چطوره لطفا اگر شد فونتش رو یه جوری قاطی پاتی و شیک بزن فونت ساده نباشه❤ اسم هم زهراعاشقی بزن @ Nava ویرایش شده 21 اردیبهشت توسط z,asheghi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت عزیزم؟ @ Nava لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۱ در 13:02، z,asheghi گفته است: این چطوره لطفا اگر شد فونتش رو یه جوری قاطی پاتی و شیک بزن فونت ساده نباشه❤ اسم هم زهراعاشقی بزن @ Nava خوبه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت اسم نویسنده رو چی بزنم عزیز؟ 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، Nava گفته است: اسم نویسنده رو چی بزنم عزیز؟ زهراعاشقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 22 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت اسم رمان هم عزت پنجه طلا هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت در اسرع وقت آماده میشه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 23 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۲ در 20:05، Nava گفته است: در اسرع وقت آماده میشه ممنون منتظر هستم🌻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 26 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۱ در 13:02، z,asheghi گفته است: این چطوره لطفا اگر شد فونتش رو یه جوری قاطی پاتی و شیک بزن فونت ساده نباشه❤ اسم هم زهراعاشقی بزن @ Nava سلام عزیزم به دلایلی گرافیست عوض شد و من الان گرافیستت هستم با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم گلم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 26 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Nasim.M گفته است: سلام عزیزم به دلایلی گرافیست عوض شد و من الان گرافیستت هستم با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم گلم؟ عه شمایین😍 خب پس خوبه کارهای شما رو هم خیلی دوست دارم زهراعاشقی بزن عزیزم اسم نویسنده رو عکس هم بله همون فقط متنش دلم میخواد یه جورای درهم برهم و جذاب باشه اسم داستان هم عزت پنجه طلا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 26 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، z,asheghi گفته است: عه شمایین😍 خب پس خوبه کارهای شما رو هم خیلی دوست دارم زهراعاشقی بزن عزیزم اسم نویسنده رو عکس هم بله همون فقط متنش دلم میخواد یه جورای درهم برهم و جذاب باشه اسم داستان هم عزت پنجه طلا فدا حله قشنگم🌹 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 26 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت 24 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: فدا حله قشنگم🌹 قربانت من منتظرم فقط میتونی یه زمان تعیین کنی تا بدونم کی اماده میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، z,asheghi گفته است: قربانت من منتظرم فقط میتونی یه زمان تعیین کنی تا بدونم کی اماده میشه نهایت پنج روز 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 27 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت مرسی پس منتظرم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۷ در 06:25، z,asheghi گفته است: مرسی پس منتظرم بفرما قشنگم، خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده