melika_sh ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) تولد هانی عزیزمه یکی یه دونه انجمن @ Ha,ni بیاین کلاه تولدتونم بیاریددددددد تنها ناظر ویژه انجمنه عشق دلمم تولدت هزاربار مبارک باشه خیلی خوشحالم باهات اشنا شدم 😍😍 از هانی فقط یه دونه هستتت اذیتش نکنین با چاقو میام سراغتوننننن @ Artemis.T @ زری گل🌻 @ m.azimi @ Aryana🌻 @ ZeinabHDM @ زهرارمضانی🌻 @ Bhreh_rah ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط melika_sh 4 1 2 1 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hani.r ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 7 دقیقه قبل، melika_sh گفته است: تولد هانی عزیزمه یکی یه دونه انجمن @ Ha,ni بیاین کلاه تولدتونم بیاریددددددد تنها ناظر ویژه انجمنه عشق دلمم تولدت هزاربار مبارک باشه خیلی خوشحالم باهات اشنا شدم @ Artemis.T @ زری گل🌻 @ m.azimi @ Aryana🌻 @ ZeinabHDM @ زهرارمضانی🌻 @ ZeinabHDM @ Bhreh_rah جیغغغغغغ مرسییییی میلی جونمممم🥺😍♥ مرسی خوشگلم، خیلی خوشحالم کردی🥺 منم بی نهایت خوشحالم که کنارتم مرسی ک هستی😍🍭 1 1 1 نقل قول داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 20 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ مامانمممممممممممممممم تولدت هپییییییییی *اینم کلاه😂* ایشالله تو سال جدید زندگیت دس از سر کچل بابای میمونم بردارییییی بهترینم اینقدر پیر شی که موقع فوت کردن شمع تولدت، دندون مصنوعی هات بیوفته، بعدش عصا از دست بیوفته و با صورت بری تو کیک ما بخندیم @ Ha,ni ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط Artemis.T 2 1 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 20 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت زاد روز قشنگت مبارک بهترینممم❤ هانی جانم!💛 هم ماهی گلم...🧡 بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه عزیزکم💚 2 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
melika_sh ارسال شده در 20 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت ۱ دقیقه قبل، Ha,ni گفته است: جیغغغغغغ مرسییییی میلی جونمممم🥺😍♥ مرسی خوشگلم، خیلی خوشحالم کردی🥺 منم بی نهایت خوشحالم که کنارتم مرسی ک هستی😍🍭 جوووون عشقممم فدات شمم ببخشید از صبح یادم بوداا دانشگاه بودم نشد بیام انجمن بوس بهتت کلیییی ایشالاا سال دیگه جایی باشی که میخوای 1 1 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
melika_sh ارسال شده در 20 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، Artemis.T گفته است: جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ مامانمممممممممممممممم تولدت هپییییییییی *اینم کلاه😂* ایشالله تو سال جدید زندگیت دس از سر کچل بابای میمونم بردارییییی بهترینم اینقدر پیر شی که موقع فوت کردن شمع تولدت، دندون مصنوعی هات بیوفته، بعدش عصا از دست بیوفته و با صورت بری تو کیک ما بخندیم درییی من هول شدم کیک نخریدم کیک بخر بیاررر زشتههه 2 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 20 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) 9 دقیقه قبل، melika_sh گفته است: درییی من هول شدم کیک نخریدم کیک بخر بیاررر زشتههه ملی کادو رو چیکار کنیمممممممم پنج بار رفتم اپلود کردم سه عکسو مگه اپلود میشد؟ 😐 @ Ha,ni شمعشو خودت بیار جیگرم ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط Artemis.T 2 1 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
melika_sh ارسال شده در 20 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت ۳ دقیقه قبل، Artemis.T گفته است: پنج بار رفتم اپلود کردم سه عکسو مگه اپلود میشد؟ 😐 @ Ha,ni شمعشو خودت بیار جیگرم ابرومو بردییی کیک از این بهتز نبودد؟ 2 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدت مبارک هانی قشنگم😍💃😍💃😍💃💃😍 1 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 20 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، melika_sh گفته است: ابرومو بردییی کیک از این بهتز نبودد؟ ببین رو کیکه پوله😔😂راحتت کردم ک... کادو رو بیخیال پول دادیم😂 البته؛ اون اسم رو کارت رو بیخیال😐😂 2 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 20 اردیبهشت ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت @ Ha,ni تولدت مبارک عزیزممم❤✨ ارزوهات خاطره شن. ایشالا ۱۲۰ ساله شی💕🦋 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت جیخخخ رفیق و همکار قدیمیم تولدت هپیییی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اهورا ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم ایشالله ارزوهات خاطره شن ایشالله تولد 120 سالگیتو تو انجمن تبریک بگیم🧡🧡 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 20 اردیبهشت سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 50 دقیقه قبل، melika_sh گفته است: تولد هانی عزیزمه یکی یه دونه انجمن @ Ha,ni بیاین کلاه تولدتونم بیاریددددددد تنها ناظر ویژه انجمنه عشق دلمم تولدت هزاربار مبارک باشه خیلی خوشحالم باهات اشنا شدم 😍😍 از هانی فقط یه دونه هستتت اذیتش نکنین با چاقو میام سراغتوننننن @ Artemis.T @ زری گل🌻 @ m.azimi @ Aryana🌻 @ ZeinabHDM @ زهرارمضانی🌻 @ Bhreh_rah تولدن مبارک بانو ان شاالله هزار و سیصد ساله سی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت مبارکه جانم💙🎂۱۲۰ سال با شادی و جیب پر از پول زندگی کنی🦋 2 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آتنا شکاری ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدتتتتت مبارکککککک😍😍😍😘😘😘♥️♥️♥️❤️❤️❤️✨✨✨🥳🥳🥳 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 20 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدت مبارک جانا❤🍒 2 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Bita_ ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم امیدوارم به همه ی آرزو های قشنگت برسی✨🍥💖 @ Ha,ni 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 20 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولد مبارک خوشگله تولدت مبارک کمک کننده به من مظلوم! تولدت مبارک به شدت زیاد!!!! 2 1 نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sepideh sana ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولد تولد تولدت مبارک🎉مبارک🎉تولدت مبارک🥳🎈 نمیگم صد ساله شی ولی ایشاالله نفت بشی 😂🎉 امیدوارم به بهترین چیز هایی که تو زندگیت هدفته برسی😊❤ بدووووو بیا شعم مارو فوت کن🎂🥳👏🎊💃💃💃💃 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت تولدت مبارک عشقممم🎉🎉🎉 بارون ارزوها رو سرت بباره گل گلیم🎉 2 1 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
melika_sh ارسال شده در 21 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Artemis.T گفته است: ببین رو کیکه پوله😔😂راحتت کردم ک... کادو رو بیخیال پول دادیم😂 البته؛ اون اسم رو کارت رو بیخیال😐😂 اهان پولشم از طرف من دادی؟ 2 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nei𝚃𝙷 ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت مبارک باشه عررررر🎊🎊🎊 2 1 نقل قول رمان تاریخ صعود به بهشت: نامعلوم🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.azimi ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت تولدت مبارک عزیزم! امیدوارم آرزوهای قشنگت خاطره بشن. 1 1 1 نقل قول دستانم را رها کرد. بدون ذرهای تردید جهانم را ربود. ماه بودم و خورشید بود. لینک رمان لحظات بعد از تو: https://forum.98ia2.ir/topic/2965-رمان-لحظات-بعد-از-تو-mazim-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Artemis.T ارسال شده در 21 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت 11 ساعت قبل، melika_sh گفته است: اهان پولشم از طرف من دادی؟ از طرف هردو🙂😂 1 1 نقل قول ♧انتقامی از جنس خون, مَجاز♧ -تو هیچ وقت نمیتونی جلوی سرنوشتی که از پیش تعیین شده بایستی؛ حقش رو داری، ولیتوانش رو نه! بعضی اوقات فقط باید بشینی و نگاه کنی که چه راحت داری همه چیزت رو از دست میدی. بعضی اوقات فقط باید بی تفاوت بمونی و بدون هیچ واکنشی، تنها نطارهگر نمایش بدبختیهات باشی. تو بعضی مخمصهها، تلاش فقط نتیجه معکوس میده؛ عین دست و پا زدن تو یه باتلاق، که هیچی جز سرعت غرق شدت عایدت نمیکنه...! ساردینیا، معمایی با یک کارآگاه متفاوت حافظه سیاه، در جستوجوی حافظه ای با رنگ و بوی سیاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .