ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 23 اردیبهشت ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام درخواست نقد حرفهایی رمان تکمیل شدهی غزلم باش رو دارم و البته میخوم به چاپ برسونم. https://uupload.ir/view/غزلم_باش_2_jgtd.docx/ @ مدیر منتقد @ زری گل🌻 عزیزم میشه رسیدگی کنید.🙏 ویرایش شده 22 خرداد توسط مدیر منتقد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 27 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۳ در 13:04، Negin Yazdani99 گفته است: سلام درخواست نقد حرفهایی رمان تکمیل شدهی غزلم باش رو دارم و البته میخوم به چاپ برسونم. https://uupload.ir/view/غزلم_باش_2_jgtd.docx/ @ مدیر منتقد @ زری گل🌻 عزیزم میشه رسیدگی کنید.🙏 عزیزم رمانتون پی دی اف شده اگر نقد رو تحویل بگیرید بخواید دست توی رمان ببرید باید مجدد کارهاش انجام بشه. نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 27 اردیبهشت مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: عزیزم رمانتون پی دی اف شده اگر نقد رو تحویل بگیرید بخواید دست توی رمان ببرید باید مجدد کارهاش انجام بشه. یعنی باید به صورت ورد باشه تا نقد انجام بشه؟ @ زری گل🌻 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۷ در 20:44، Negin Yazdani99 گفته است: یعنی باید به صورت ورد باشه تا نقد انجام بشه؟ @ زری گل🌻 @ زری گل🌻 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 30 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Negin Yazdani99 گفته است: @ زری گل🌻 نه عزیزم منظورم اینه وقتی کارهاش تموم شده چه نیازیه اما خب اگر میخواید فقط نقد رو داشته باشید مشکلی نیست. @ مدیر منتقد 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: نه عزیزم منظورم اینه وقتی کارهاش تموم شده چه نیازیه اما خب اگر میخواید فقط نقد رو داشته باشید مشکلی نیست. @ مدیر منتقد ممنون عزیزم، بنده فقط قصد دارم که اگر سطح رمان به اون میزان سطح رسیده باشه درخواست چاپش رو بدم. الان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم. چون هیچ کسی پاسخگو نیست متاسفانه. @ زری گل🌻 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در 30 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Negin Yazdani99 گفته است: ممنون عزیزم، بنده فقط قصد دارم که اگر سطح رمان به اون میزان سطح رسیده باشه درخواست چاپش رو بدم. الان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم. چون هیچ کسی پاسخگو نیست متاسفانه. @ زری گل🌻 عزیزم کمی صبور باشید، تیم منتقد مشغول یک نقد حرفهای هست بعد اون من براتون منتقد تگ میکنم🦋 1 نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 13 خرداد مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 18:48، مدیر منتقد گفته است: عزیزم کمی صبور باشید، تیم منتقد مشغول یک نقد حرفهای هست بعد اون من براتون منتقد تگ میکنم🦋 تشکر عزیزم @ مدیر منتقد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد (ویرایش شده) 💜ایننقد به تیم منتقدان نودهشتیا سپرده شد💜 منتقدان: ● @ Amitist.98ia ● ● @ آیلار مومنی ● ● @ Sanaz87 ● ● @ N.H ● ● @ Haniew ● ● @ _Bita_ ● ● @ Boray ● مهلت اتمام نقد به علت امتحانات خرداد ماه ۲۰ روز است. لطفا تا انتهای زمان صبوری پیشه کنید.. ممنونم از صبر شما. یاعلی! شروع نقد: ۱۷ خرداد اتمام نقد: ۶ تیر ویرایش شده 20 خرداد توسط مدیر منتقد 1 5 نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در 22 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد عزیزم رمانتون پی دی اف یا تاپیک داره؟ برای یک سری از منتقد ها ورد باز نمیشه. اگه داره لطفا ارسال کنید جانم. @ Negin Yazdani99 نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Negin Yazdani99 ارسال شده در 22 خرداد مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد ۱ ساعت قبل، مدیر منتقد گفته است: عزیزم رمانتون پی دی اف یا تاپیک داره؟ برای یک سری از منتقد ها ورد باز نمیشه. اگه داره لطفا ارسال کنید جانم. @ Negin Yazdani99 https://uupload.ir/view/غزلم_باش_epdp.pdf/ بفرمایید عزیزم. @ مدیر منتقد فایل به صورت pdf 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .