Seniorita ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت سلام. درخواست پوستر برای شخصیت های رمان رِخوَت میخوام. ممنون میشم تایید کنید. @ مدیر گرافیست لینک صفحهی رمان: 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 27 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت @ مدیر گرافیست قضیه این تاپیک چیه؟ 1 آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در ۱۴۰۱/۲/۲۴ در 01:33، سِنیوریتا گفته است: سلام. درخواست پوستر برای شخصیت های رمان رِخوَت میخوام. ممنون میشم تایید کنید. @ مدیر گرافیست لینک صفحهی رمان: عزیزم سر گرافیستها شلوغه، چند نفری هم استعفا دادن نیرو کم داریم. ممنون میشم کمی صبر کنی🧡 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 28 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت چشم گلم مشکلی نیست🤍 1 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۸ در 00:11، سِنیوریتا گفته است: چشم گلم مشکلی نیست🤍 عکس شخصیت هات رو بفرست جانم @ 15Bita با شما 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۸ در 00:11، سِنیوریتا گفته است: چشم گلم مشکلی نیست🤍 سلام جانم، بنده گرافیست شما هستم، لطفا عکس شخصیت ها رو ارسال کنید و اگر در مورد چینش نظری دارید، به بنده بگید تا انجام بشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد سلام گلم. ممنون فقط من هنوز عکس مناسبی منتخب نکردم. تا دو روز آینده براتون میفرستم❤️ 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد خب گلم. ایشون سورنا جهانگیر شخصیت اصلی هستن. لطف کنید باتوجه به چیدمان یکی رو خودتون انتخاب کنید. خب، این از این. اگه پوستر رنگی باشه که هیچ، اگه بخوام سیاه سفید باشه همون افکت و عوض کنید فکر کنم اوکی شه. این هم شخصیت آرمین. و در نهایت شخصیت آخرم. که هنوز اسم نداره اما خب. گل، این شخصیت ها بود شما خودت با سلیقه خودتون چیدمان کنید. البته افکت و فیلتر و...، دوست دارم که رنگی باشه و این که اسم رمان، رِخوَت با فونت خوانا و نازک باشه. رنگش قرمز و...، خب همین دیگه. مشکلی بود بفرمایید . و ممنون @ 15Bita 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 2 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 41 دقیقه قبل، سِنیوریتا گفته است: خب گلم. ایشون سورنا جهانگیر شخصیت اصلی هستن. لطف کنید باتوجه به چیدمان یکی رو خودتون انتخاب کنید. خب، این از این. اگه پوستر رنگی باشه که هیچ، اگه بخوام سیاه سفید باشه همون افکت و عوض کنید فکر کنم اوکی شه. این هم شخصیت آرمین. و در نهایت شخصیت آخرم. که هنوز اسم نداره اما خب. گل، این شخصیت ها بود شما خودت با سلیقه خودتون چیدمان کنید. البته افکت و فیلتر و...، دوست دارم که رنگی باشه و این که اسم رمان، رِخوَت با فونت خوانا و نازک باشه. رنگش قرمز و...، خب همین دیگه. مشکلی بود بفرمایید . و ممنون @ 15Bita حتما عزیزم، نه مشکلی نیست قشنگم🌸❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد ممنون گلم. فقط تا کی اماده میشه؟ 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد گلکم این پوستر ما آماده نشد؟ @ 15Bita 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 2 دقیقه قبل، سِنیوریتا گفته است: گلکم این پوستر ما آماده نشد؟ @ 15Bita چرا عزیزم، آماده شده از دو روز پیش اما هنوز باکیفیتش نکردم، چون برنامه رو ندارم تا یک ساعت دیگه نهایت میفرستم برات 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد ببخشید دیر شد، قشنگم تاییده؟! @ سِنیوریتا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد فقط اینکه، عزیزم از تم قرمز استفاده کردم، به اندازه این طیف بنفش جذاب نبود، این خیلی بهتر شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 6 ساعت قبل، 15Bita گفته است: ببخشید دیر شد، قشنگم تاییده؟! @ سِنیوریتا خوبه گل فقط من از اونی که نوشیدنی دستش بود خیلی خوشم میومد. ولی خب عیبی نداره. ممنونم عزیزم 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) به به ویرایش شده 5 خرداد توسط سِنیوریتا 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد قیافه ی شخصیتم خوب نیست😂😐 ولی کارتون خیلی خوبه. نمیشه از عکسای دیگه استفاده کرد؟ به دلم نشست🥺🥺 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد نه عالیه پشیمون شدم🥺😐😂😂😂 مرسی نفس❤️❤️❤️ خسته نباشی گل کاشتی @ 15Bita 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد ۴۴ دقیقه قبل، سِنیوریتا گفته است: خوبه گل فقط من از اونی که نوشیدنی دستش بود خیلی خوشم میومد. ولی خب عیبی نداره. ممنونم عزیزم اون عکس رو نمیشد تو پوستر به کار برد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 41 دقیقه قبل، سِنیوریتا گفته است: نه عالیه پشیمون شدم🥺😐😂😂😂 مرسی نفس❤️❤️❤️ خسته نباشی گل کاشتی @ 15Bita خواهش میکنم، عزیزم🌸😁💫 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد @ مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 6 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد گلم اون مرد سمت راستی رومیتونید یه خورده عقب تر ببرید یا کوچیک تر کنید؟! خیلی فضا رو اشغال کرده. همه چی عالیه ولی از نظرم مشکلش همونه. میتونید کاری براش کنید که کامل تر بشه؟! @ 15Bita 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد 3 ساعت قبل، سِنیوریتا گفته است: گلم اون مرد سمت راستی رومیتونید یه خورده عقب تر ببرید یا کوچیک تر کنید؟! خیلی فضا رو اشغال کرده. همه چی عالیه ولی از نظرم مشکلش همونه. میتونید کاری براش کنید که کامل تر بشه؟! @ 15Bita نه عزیزم، اون شخصیت چون حالتش فرق میکرد این شکلی گذاشتم اگر دست بزنم بهش چینش بهم میریزه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 6 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد باشه ممنون گلی. خسته نباشی 1 برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده