Rose_h ارسال شده در 26 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت (ویرایش شده) دلنوشته:سکوت 🦋 نویسنده:هستی حاجی خانی ژانر:تراژدی Part1 حرفایی که در سینه دارم همگی از جنس سکوت هستند، اما...چشمانم بی هوا فریاد میزنند. ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺍﻧﺴﺎﻥ،مقایسه خود با دیگران است. دنیا آنقدر زیبا میشد اگر... آدم ها مسئولیت حرف های خود را بر عهده میگرفتند. میخواهم امروز این سکوت را بشکنم ،از گذشته و آینده برایت بگویم ... اشتباه کنید،لذت ببرید،زندگی کوتاه تر از آن است که کار درست انجام دهید. ویرایش شده 5 خرداد توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 26 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت (ویرایش شده) Part2 در همه جای دنیا خوب و بد وجود دارد میتوانی با انسان های خوب و بد کنار بیاییم اما انسان های دو رو نه... بعضی اوقات برای خیلی ها نردبان بودیم، اجازه دادیم بالا را ببینند اما غافل از اینکه دنیا بی رحم است که تو تنها می مانی و حسرت به بالا نگاه کردن . ویرایش شده 27 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 27 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت (ویرایش شده) Part3 ، بگویید یا نگویید عذر خواهی نکنید تشکر کنید نگویید ببخشید دیر کردم، بگویید ممنونم منتظر ماندی. نگویید ببخشید که انقدر صحبت میکنم، بگوییدممنونم که به حرف هایم گوش میدهی. نگویید ببخشید اذیتت کردم، بگویید ممنونم که بهم لطف میکنی . نگویید ببخشید گند زدم، بگویید ممنونم توی اشتباهاتم صبوری میکنی. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 27 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت Part4 بعضی از کلمات هستند که از دوستت دارم بیشتر به انسان احساس امن بودن میدهد،اما بعضی کلمات از گلوله آتش بدتر است و حس انسان مثل برزخی نامعلوم است. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 27 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 5 پولدار واقعی پولش را داد نمیزند. درونگرای واقعیهم زیاد درباره درونگرا بودنش نمی گوید. افسرده واقعی آنقدر سرش تو لاک خود هست که حوصله صحبت ندارد! آدمِ موفق، آنقد درگیر برنامههایش هست که وقت نداره درباره آنها صحبت کند... شخصی که لباس مارک میپوشد مدام راجبش پز نمیدهد! خلاصه بگویم؛ تظاهر به چیزی که نیستید نکنید؛ نه تنها جذاب نمی شوید، بلکه عمیقا هم از چشم می افتید. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 6 پشیمانم بابت تمام وقت هایی که ناراحت شدم اما به جای زبان درآوردن ،حسم در رویشان لبخند زدم و سرسری گذشتم که مبادا بخاطر بیان حسم ناراحت بشوند. پشیمانم که خودم را اولویت قرار ندادم. درد اینجاست که میدانم این پشیمانی هیچ فایدهای ندارد و دوباره همانکار را تکرار میکنم. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 7 آدما بودنتان را به یاد ندارند؛ اما به یاد دارند که کی،کجا نبودی . یاد دارند کی و کجا به آنها بد کردی. آدما به یاد ندارند که چقدر بخاطرشان از خودت گذشتی؛ اما اینکه از اونها بگذری و بگذاری بروی چون از رفتارشان خسته شدی و به خاطرشان، می ماند. کاش یادبگیرم برای آدما زندگی نکنم! ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part8 میخواهم پاککن دست بگیرم و اضافه های زندگی ام را پاک کنم . می خواهم از همه جا پاک کنم ، از ذهنم،فکرم و خاطره هایم. بودنونبودنتانفرقی ندارد،پس پاک کردن اضافه ها هم مشکلی نیست. بیشتر از این اجازه وجود داشتن در ذهن و فکر من را نداری و از این ثانیه به بعد تو حذف شده ای. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part9 در مرحله ای از زندگی ما انسان ها با مشکلات بسیاری رو به رو می شویم . مرحله ای پر از رنج، انسان تنهایی را انتخاب میکند. زمانی که هیچ کس جز خودت نمی توانی به خودت کمک کنی. زمانی که دیگر نمی توانی با حضور دیگران به مرحله دیگر بروی ،آنگاه در پریشانی سکوت را بر می گزینی،یا دیگر نقاب ها را ؛خشم ،اندوه،بی تفاوتی. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 10 کاش بتوانی تکه های شکسته وجودم را بخیه بزنی،من دیگر امیدی برای ادامه دادن فردایم ندارم ،دیگر برای همیشه خوابیدن باعث نمیشود که از فکر کردن فرار کنم . من دلم خوابیدن میخواهد. ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part11 چقدر سوختم و انتظار داشتم که دوباره متولد بشوم اما فقط خاکستر وجودم در آسمان پراکنده شده بود،اگر دنبال سنگ قبر عاطفه و احساس من بودی در باد بایست و نفس بکش ،زمانی که چیزی شکست به تکه هایش نگاه کن آنگاه مرا خواهی یافت. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part12 من هر راهی را برای خوب شدن حالم انجام دادم.تمامی معادلات و قانون ها را برای پیدا کردن جواب این سوال مبهم که آدما حالشان چطور خوب می شود؟ انجام دادم اما دردم را وقتی احساس کردم که به بن بست رسیدمودیگرقانونی برای حل این سوال نداشتم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part13 بیا تصور کنیم اگر الان روی ریل قطار مثل فیلم های هالیوودی خوابیده باشم ،از جایم بلند نمیشوم. اگر یک لیوان به من بدهند و بگویند زهر است آن را روی میز نمیگذارم . اگر یک ماشین با سرعت رد شود کنار نمیروم. تصور عمیقی نبود من فقط منتظر این هستم که آخرش چه میشود. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part14 گمان میکنم که همه افرادی که در این دنیا هستن برای عذاب دادن من آمده اند،رفتارشان،نگاه هایشان ،حرف هایشان همگی بوی عذاب میدهند. حال اگر بگویی تو دچار پارانوئید شده ای ،من قبول میکنم،اما پذیرفتن من چیزی از عذاب هایی که من کشیده ام را متحمل نمی شود،حتی به غلط. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 15 از این به بعد می خواهم به جای حرف زدن درباره مسائلی که باعث آزار و اذیتم میشوند ،دور بشوم آنقدر دور بشوم که وقتی بر میگردم و پشت سرم را نگاه میکنم برایم به اندازه ی یک نقطه باشد، یک نقطه ته خط . ویرایش شده 30 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت (ویرایش شده) Part 16 حسی خوبی نسبت به خودم ندارم از هر کسی که میگوید باید خودت را دوست داشته باشی متنفرم. هیچ هدف خاصی ندارم،نه پول،نه اعتماد به نفس نه حوصله هیچ چیزی برای دامه زندگی ندارم . ته یک چاه عمیق هستم و وقت هایی که تنها میشوم ،به بالا نگاه میکنم، ماه را میبینم که در ته یک چاه عمیق هست مثل من، اما با این وجود باز هم می درخشد دوست دارم مثل ماه باشم که تنهایی می درخشد. ویرایش شده 31 اردیبهشت توسط Rose_h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 17 بیا فکر کنیم... اگر خواستی قوی باشی و نشد بیا با هم ادای قوی ها را دربیاوریم . اگر نتوانستی واقعی و از ته دل بخندی بیا با هم به دروغ بخندیم. بیا فکر کنیم توانستیم با غم هایمان کنار بیاییم. بیار فکر کنیم هیچ چیزی جز مرگ ما را از هم جدا نمیکند. بیا فکر کنیم... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 18 اگر برای انجام هر کاری ،استرس نداشتم،اگر بیتفاوت از کنار مشکلاتم رد میشدم اگر داشته هایم را بر باد نمیدادم اگر حال خوبم را با حرف دیگران بد نمیکردم اگر برای هر اقدامی نسبت به گذشته و آینده ام اورتیکنمی کردم،امروز یک انسان موفق ومفیدی بودم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 19 جدیدا خیلی تلاش میکنم لبخند بزنم و بخندم . میگویند الکی هم بخندی رو حالت تاثیر میگذارد . میخندم و میخندم اما... یک لبخند کش دار اما غیر واقعی با خنده های مصنوعی بغض در گلو تولید میکنم،چون مغزم متوجه بود میخندم که حالم خوب شود . اما... چه شد؟خوب شد؟ نه،چون میدانست که دلیل خنده هایم حال بَدَم هست. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 20 قراره روزی بمیریم ،روزی که نمیدانم کی فرا میرسد. هرسال از ماه ،هفته،روز،ساعت،دقیقهو ثانیه عبور میکنی اما اتفاقی نمی افتاد.پس راحت زندگی کن... زندگی... بلند بخند،شاد باش ،موتور سوار یاد بگیر،کسی که رفته را بیخیال شو و دنیای فانتزی خودت رابساز از ثانیه های زندگیت لذت ببر چون نمیدانی ته خط زندگیت چه موقع فرا میرسد. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 21 سر در گم هستم مانند کسی که در دریا گیر افتاده و کسی نیست به او کمک کند ،اکسیژنش در حال تمام شدن هست ،آنقدر دست و پا می زند که به خشکی برسد اما دور تا دور آب است،دور تا دورش را آبی احاطه میکند و در آخر تسلیم دنیای آبی میشود .ما همه گرفتار این دنیا شده ایم گرفتار دنیای فانی. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 22 خسته میشوی گاهی اوقات خسته میشوی از انسان های که توقع زیادی از تو دارند ،خسته میشوی از انسان های که تو را قضاوت میکنند،خسته میشوی از قوی بودن از لبخندهای تظاهری و دلت میخواهد زمین بخوری و زمین گیر شوی چون تحمل درد دوباره زمین خوردن را نداری. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part23 بگذار حقیقت تلخی را به تو بگویم . همه ی انسان ها تو را رنجور خواهند کرد و قدر بودنت را نمیدانند،پس دنبال کسانی باش که ارزش رنج کشیدن داشته باشند قدر بودنت را بدانند ،چون تو بهترین خودت هستی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت Part 24 بعضی اوقات برای وصف آدم درونم کلمه کم می آورم .گاهی اوقات جلوی آینه مینشینم و به خود نگاه میکنم و با خودم حرف میزنم . آری... زندگی برای من فقط همین بود که تلاش کنم و در آرامش باشم. از افکار و آدمای سمی دور باشم. دلم میخواست هیچ چیزی باعث بیخوابی شبانه ام نشود! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rose_h ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت سخن آخر🦋 من هنوز امید وارم یکی از غیب جلویم ظاهر شود و بگوید سرت را بالابیار، یه گوشه را نشانم بدهد و بگوید برای دوربین دست تکان بده. تموم شد؛ الان میتوانی زندگی کنی... 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .