مدیر کل Nasim.M ارسال شده در نُوامبر 15 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 15 2024 با سلام نویسندگان عزیز در این تاپیک میتوانید درخواست رصد کنید. حتما رمان شما باید به پارت 40 رسیده باشه. بعد از اینکه این 40 پارت رصد و ویرایش شد، میتونید 40 پارت بعدی رو قرار بدید و باز هم درخواست بدید و الی آخر... برای درخواست، حتما در همین تاپیک باشه و تاپیک جدا نزنید. لینک رمانتون رو قرار بدید و مدیر رصد رو تگ کنید. و حتما در زیر بگید، که از قبل رصد شده، تا کجا رصد شده و میخوایید از کجا رصد شه، تموم رمانهایی که رصد میشن رو در لیست داریم منتها نیاز به یادآوری شما هم هست. مدیر بخش: @f.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در دِسامبر 29 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2024 (ویرایش شده) سلام درخواست رصد رمانم رو دارم https://forum.98ia2.ir/topic/184-رمان-غریبه-ای-آشناتر-از-همهشاهرخممرکاربر-انجمن-نود-هشتیا/ @f.m ویرایش شده در دِسامبر 29 2024 توسط Shahrokh 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در دِسامبر 29 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2024 2 ساعت قبل، Shahrokh گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو دارم https://forum.98ia2.ir/topic/184-رمان-غریبه-ای-آشناتر-از-همهشاهرخممرکاربر-انجمن-نود-هشتیا/ @f.m شروع رصد: ۱۴۰۳/۱۰/۹ زمان تحویل: ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در دِسامبر 29 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 29 2024 12 ساعت قبل، Shahrokh گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو دارم https://forum.98ia2.ir/topic/184-رمان-غریبه-ای-آشناتر-از-همهشاهرخممرکاربر-انجمن-نود-هشتیا/ @f.m پایان رصد بدون ممنوعه @Shahrokh @Nasim.M 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nihan✨ ارسال شده در ژانویه 7 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 7 سلام درخواست رصد رمانم رو داشتم @f.m 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 13 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 13 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ در 18:39، Nihan گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو داشتم @f.m کجایی گلم @f.m نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
FAR_AX♡ ارسال شده در ژانویه 14 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 14 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ در 18:39، Nihan گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو داشتم @f.m سلام عزیزم رمان شما تا انتهای پارت 51 رصد شد. ممنوعهای نداشت. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nihan✨ ارسال شده در فِوریه 24 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 24 سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم رمان: شروع ناتموم من تا پارت ۴۰ رصد شده و الان از ۴۰ تا ۸۰ رصد نشده. @f.m 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در فِوریه 24 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 24 11 ساعت قبل، Nihan گفته است: سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم رمان: شروع ناتموم من تا پارت ۴۰ رصد شده و الان از ۴۰ تا ۸۰ رصد نشده. @f.m شروع رصد: هفت اسفند هزار و چهار صد سه پایان رصد: ۱۱ اسفند هزار و چهارصد و سه 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در فِوریه 25 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 25 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ در 16:52، FAR_AX گفته است: 23 ساعت قبل، Nihan گفته است: سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم رمان: شروع ناتموم من تا پارت ۴۰ رصد شده و الان از ۴۰ تا ۸۰ رصد نشده. @f.m پایان رصد بدون ممنوعه @Nihan 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nihan✨ ارسال شده در فِوریه 25 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 25 خیلی ممنونم، خسته نباشید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nihan✨ ارسال شده در مارچ 22 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 22 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم از پارت ۱ تا ۸۰ رصد شده، الان لطف کنید از پارت ۸۰ تا ۱۲۱ رو رصد کنید. @f.m ویرایش شده در مارچ 22 توسط Nihan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مارچ 22 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 22 5 ساعت قبل، Nihan گفته است: سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم از پارت ۱ تا ۸۰ رصد شده، الان لطف کنید از پارت ۸۰ تا ۱۲۱ رو رصد کنید. @f.m شروع رصد دو فروردین پایان رصد شش فروردین 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مارچ 24 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 24 در ۱۴۰۴/۱/۲ در 11:46، Nihan گفته است: سلام خسته نباشید درخواست رصد رمانم رو داشتم از پارت ۱ تا ۸۰ رصد شده، الان لطف کنید از پارت ۸۰ تا ۱۲۱ رو رصد کنید. @f.m پایان رصد بدون ممنوعه ✌️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nihan✨ ارسال شده در مارچ 24 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 24 خسته نباشی، خیلی ممنون عزیزم🥰 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
solmazheydarzadeh ارسال شده در مارچ 28 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 28 سلام درخواست رصد رمان قلب در آشفتگی رو دارم. قبلاً رصد نشده. 40پارت تکمیل شده. لطفا از پارت1تا40رصد بشه باتشکر🌹 مدیر: @f.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مارچ 28 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 28 2 ساعت قبل، solmazheydarzadeh گفته است: سلام درخواست رصد رمان قلب در آشفتگی رو دارم. قبلاً رصد نشده. 40پارت تکمیل شده. لطفا از پارت1تا40رصد بشه باتشکر🌹 مدیر: @f.m شروع رصد: نه فروردین پایان رصد: ۱۶ فروردین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مارچ 28 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 28 3 ساعت قبل، solmazheydarzadeh گفته است: سلام درخواست رصد رمان قلب در آشفتگی رو دارم. قبلاً رصد نشده. 40پارت تکمیل شده. لطفا از پارت1تا40رصد بشه باتشکر🌹 مدیر: @f.m پایان رصد لطفاً ممنوعه ها رو اصلاح کن و به من خبر بده تا چک کنم ممنون پیچیدم و🔞 در آغوشم گرفتمش🔞. پلهها رو تند- تند پایین میاومدم رو به سرباز دلاوری گفتم: ( پارت یک) 🔞شروبات الکلی و پارتی 🔞هستش پارت۶ د🔞ستش رو آروم تو دستهام گرفتم و لب زدم: 🔞 - هر چه زودتر خوب شو من به کمکت نیاز دارم. ب🔞وسهای رو دستش کاشتم و🔞 گفتم (۲۳ پارت) ( روس 🔞ببوس🔞 ببینم. - بیا دیگه. ناچارا رفتم جلو و آروم🔞 دستش رو بوسیدم خ🔞واستم جداش کنم که با تندی کوبیدش رو پیشونیم و گفت: - سمت پدرش رفتم و🔞 دستش رو بوسیدم🔞( پارت بیست و شش 🔞بغلش کردم 🔞و( پارت بیست و هشت) توجه به حرفش خودم🔞 رو در آغوشش انداختم🔞 (پارت ۳۰) 🔞دستم رو گرفت تو یه دستاش و محکم فشار داد🔞 آروم پارت ۳۲ 🔞بوسهای روی پیشونیم ز🔞( پارت ۳۳) م🔞ن رو بغل کرد و گف🔞ت: ( پارت ۳۵ ) بوسهای که روی گونهام زد ساکت( ۳۶) آروم رفتم🔞 سمتش و بغلش کردم🔞، همین کافی بود تا بغضش بترکه و شونههای ( پارت ۳۷)ر آروم بغلم کرد 🔞و گفت پارت چهل @solmazheydarzadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
solmazheydarzadeh ارسال شده در مارچ 30 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 30 اصلاحات رمان قلب در آشفتگی رو انجام دادم. 🌹 @f.m 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مارچ 30 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 30 3 ساعت قبل، solmazheydarzadeh گفته است: اصلاحات رمان قلب در آشفتگی رو انجام دادم. 🌹 @f.m ممنون عزیزم خسته نباشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در آوریل 18 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 18 سلام درخواست رصد رمانم رو دارم. به احتمال صفر امکان ۶۴ پارت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در آوریل 19 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 19 12 ساعت قبل، Shahrokh گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو دارم. به احتمال صفر امکان ۶۴ پارت شروع رصد: سی سی فروردین پایان رصد: هشت اردیبهشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در آوریل 21 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 21 در ۱۴۰۴/۱/۳۰ در 01:07، Shahrokh گفته است: سلام درخواست رصد رمانم رو دارم. به احتمال صفر امکان ۶۴ پارت دوست عزیز پس از پایان رساندن ممنوعه ها لطفا به من اطلاع دهید ممنون🌹 عزیزم من رمان شما رو رصد کردم و واقعیت انتظار داشتم مثل رمان سابق از کل رمان کلا سه تا ممنوعه بگیرم اما در این رمان از هر پارت ۳ تا ممنوعه گرفتم😂😂 اعتقادات در رمان هم برای جالب بود در دو تا رمان دو تا دیدگاه متفاوت داشتی یک دیدگاه مذهبی و دیدگاه غیر مذهبی گل لطفاً وقتی ممنوعه ها رو اصلاح کردی دیگه اونا رو برای ادامه رمان به کار نبر ممنون پارت سه ه 🔞هیز منفعلش🔞 بدم میآمد. فکر میکرد با گذاشتن ریش و بستن یقهی لباسش تا بیخ گردن🔞با لبخند دست دور شانهام انداخت و مرا🔞 همراه خود به داخل آشپزخانهی بزرگ و دلباز خان 🔞سرم را خم کرده با مهربانی بوسید🔞. به سر میز رسیدیم و هر دو کنار هم روی صندلی نشستیم. پارت ۶ 🔞خندید و بیتربیت پشت گوشی بوس فرستاد:🔞 - فعلا! میبینمت عشقم! پارت ۹🔞جون! عصبی میشی خوردنیتر میشی، سیاه سوخته!🔞«««« تغییر جمله»»»» چشمانم را به هم زدم. خدایا ۱۳))) - دوس داری این پنس رو کنم توی چشمای🔞 هیزت 🔞یا نه؟! دستانش را به ۱۳)))) ن🔞میذاری لامصب و گر نه من همون دفعه لقمهش کرده بودم.🔞 تغییر جملات»»» ب🔞یشرمی بوس فرس🔞 (پارت بیست) ۲۱ )))🔞سمتش پریده، اندام نحیفش را در آغوش کشیدم، انگار پسر بچهی سیزده سالهای را در بغل گرفته باشم🔞، صدای آخ و اوخش بلند شد: زیر سر من فرو کرد. مرا به سمت خودش 🔞کشید، آغوش 🔞 🔞 ۲۴)))))) آرش با 🔞لبخند دستش را به آرامی به دستم زد، با شعف🔞 دو چندان ادامه دادم: - از شمال برگشتم، پس ی 🔞سریع به سمتم چرخید و هر دو دستم را به دست گرفت،🔞 در چشمان شیطانم خیره شد و گفت: میدونستم فقط زن خودم میشی سیاهسوخته!🔞 یه ماچم کن تا آقات اجازهی سفر رو بهت بده!🔞 🔞 🔞۲۵+))))) 🔞حسن از بازویم چسبید و همانطور که به جلو هدایتم میکرد، گفت🔞: - 🔞- خر شرک، بهتره اون چشمای هیزت رو🔞 ازم دو ۲۶+)))) 🔞آرش با گرفتن شانههای الهام در دستش او را به خود فشرده، 🔞در حالیکه همزمان با هم قدم بر میداشتند ۲۷+)))) واسه تو لقمهی گنده محسوب میشم، توی گلوت گیر میکنم،🔞 هیزخان!🔞 🔞- 🔞با خنده از بازویش گرفته و گفتم:🔞 ۲۷+))))) ۲۸+)))) 🔞سرش را پایین آورده، شانهام را بوسید،🔞 دوباره تغییر فاز داد و با سر بلند کردن دکه را نشانم داد و گفت: - نگاه تنبل خانوم رسیدیم! بریم یه 🔞البته بعد از گذشت دقایقی دو دوست عاشق و معشوقمان هم به ما رسیدند. گونههای همچنان قرمز الهام و لبهای پاک شده از رژش بدجور حس کنجکاوی مرا تحریک میکرد؛ اما با تلاش فراوان خود را کنترل کردم که با سوالات بیمورد کوفتشان نکنم. به نظرم یخ سهمگین بین این دو نفر در این تفریح یکروزه بعد دو سال دوستی بالاخره آب شده و پردهی حیا به زیر افتاده بود، به قول داداش حسن بامرام خودمان" نوش جانشان.🔞«««««« تغییر کامل جملات و استفاده از کلمات درست »»» "۲ ۸پارت ۳۱ پارت آ پولو هوا میکنه🔞، زودتر میخوریش یا بخورمت!🔞 🔞 ۳۷ 🔞آغوشش کشیدم؛ تن نحیفش در بغلم قدرت مردانهاش راحفظ کرده بود. با لذت چشمانم را بسته، بیصدا گریستم.🔞 - ملودی چت شده؟! مگه من داداش، رفیق و فامیل نزدیکت نیستم؟ باهام حرف بزن! 🔞آغوشم را سفتتر کرده، صدایم با ناله بلند شد:🔞 🔞بوسه مگر چیست؟ فشار دو لب اینکه گنه نیست، چه روز و چه شب خاک بر سر بیشعور که ساعت ده🔞 ۳۷+))))) 🔞آنقدر چشیدم لب شیرین شکرت را از شهد لبانت مرض قند گرفتم🔞! چشمان متعجب وحیرت زدهام به خاطر پارت۴۰ چشمانم از شدت بیحیایی و 🔞هیزیاش گر🔞د شد و در یک حرکت غافلگیرانه، کلاسورم را بالا آورده بر سرش ۴۳+))))) 🔞هورمونهای بدن آدم رو بالا و پایین میکنی باهاش! چشمانم از رک گوییاش گرد شده و لبهایم 🔞«««« تغییر جملات 😐»»»» ۴۷+))))) 🔞رفع دلتنگی چند وقته سیر در آغوشش میکشیدم، اما امان که اخلاقیات دست و پای دل بیقرار ما را🔞 ۴۷+)))))) 🔞هیچی فقط دو دفعه ازش حامله شدم! صدای 🔞««« تغییر جملات 😐»»»« ۴۹+))))) ۵۱ 🔞هیچی همون مهمونی مختلط، مشروب و مواد🔞. حسنم از کاراش توی گوشیش فیلم داره، به هرحال واسه شغل معماریان 🔞ای به چشم! ولی میپرم توی آغوشت! قربون بغل گرم و نرمت!🔞 هنوز کامل حرف حسن را نشنیده بودم که بمبی آ🔞غوشش پریده و زار بزنم.🔞 - خانم آذرفر! حالت خوبه ۵۷+)))) ۹زیر چشمان هیز بیشرمش دور🔞 🔞۵۹+)))) 🔞دست یخ زدهی مرا گرفت. اولین بار بود که تماس فیزیکی داشتیم🔞 ولی اصلا احساس بد و غریبگی ۶۲+)))) 🔞یه دختر هرزه است🔞 L۶۳+))))) د🔞و دستش زیر گونههایم را به دست گرفت و با نگاه خیره🔞 به چشمانم فهماند که موضوع را برایش بازگو کنم، لبهایم برای اقرار از هم گشوده شد: ۶۴+)))))) 🔞چشمکی مطمئن دستم را گرفت🔞 و مرا برای بیرون رفتن دنبالش کشانید، صدای حرصآورش همزمان بلند ۶۵+))))) 🔞دستم را روی هوا زد و با حرص محکم فشرد،🔞 تلنگری به احساسات دخترانهام خورده، نفسم بند آمد. پوفی نامحسوس ۶۷+)))))) 🔞سمتش با ذوق پرواز کردم، همینکه روبهرویش قرار گرفتم، در آغوشم کشید. عطر تلخ خاصش از روی کت و شلوار مشکیاش مشامم را پر کرده، دلم آرام گرفت، دستانم با قدرت دور کمرش حلقه شد 🔞 آر🔞امی پیشانیام را بوسید. غرق لذت شدم🔞، به آنی تغییر حالت داده به سمت ماشینش چرخید. از داخل آن ۶۹+)))))) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در آوریل 21 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 21 سلام ممنون عزیزم راستش رمان قبلی رو فقط واسه سایت شما نوشتم و ممنوعه ها رو میدونستم این رمان قبلا توی سیستم نوشته شده و اینجا کپی کردم واسه همین ممنوعه داره که البته به خاطر وجهه طنز رمانه.ببخشید که زحمتتون شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در چهارشنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:17 درود ممنوعههای رمان رو اصلاح کردم با تشکر @f.m نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.