مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 29 اردیبهشت مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت با سلام خدمت کاربران محترم! یک فرصت برای شما کاربرای عزیز هست که رمان های زیباتون دیده بشن و خواننده جذب کنن و کلی باعث پیشرفت خودشون و نویسنده ها بشن. این فرصت گرفتن مقام ناظر هستش که تایم کاری خیلی کمی داره اما کلی مزایا به همراهشه، پیشنهاد میکنم اصلا از این مقام نگذرید حواستون باشه که این پیشنهاد فقط برای چند روزه و خیلیا ازش استفاده میکنن پس از دستش ندید😉🌻 هرکدوم از شما عزیزان مایل بود اینجا اعلام امادگی کنه🌺 موفق باشید! مدیر بخش: @ مدیر راهنما 4 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Oldoz ارسال شده در 9 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد من اعلام آمادگی می کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 12 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۹ در 12:11، Oldoz گفته است: من اعلام آمادگی می کنم @ مدیر راهنما 3 نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 12 خرداد مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۹ در 12:11، Oldoz گفته است: من اعلام آمادگی می کنم قصد شروع کردن رمانی رو دارید؟! 3 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد 4 دقیقه قبل، زری گل گفته است: قصد شروع کردن رمانی رو دارید؟! جوابگو نبودن عزیزم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 12 خرداد مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد 15 دقیقه قبل، مدیر راهنما گفته است: جوابگو نبودن عزیزم پیامارو پنهان میکنم 3 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Fateme71 ارسال شده در 12 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد من میتونم؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Crazy purple ارسال شده در 12 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد من اعلام آمادگی میکنم 💜 فقط خودم ناظر رمانم ،میتونم این مقام هم داشته باشم؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد 9 ساعت قبل، Fateme71 گفته است: من میتونم؟ بله عزیزم 7 ساعت قبل، Lusia گفته است: من اعلام آمادگی میکنم 💜 فقط خودم ناظر رمانم ،میتونم این مقام هم داشته باشم؟ شما که خودتون ناظر هستین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Fateme71 ارسال شده در 14 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۳ در 01:41، مدیر راهنما گفته است: بله عزیزم شما که خودتون ناظر هستین خب باید چیکار کنم؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد ۱۵ دقیقه قبل، Fateme۷۱ گفته است: خب باید چیکار کنم؟ من باهاتون ارتباط میگیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 11:41، زری گل گفته است: با سلام خدمت کاربران محترم! یک فرصت برای شما کاربرای عزیز هست که رمان های زیباتون دیده بشن و خواننده جذب کنن و کلی باعث پیشرفت خودشون و نویسنده ها بشن. این فرصت گرفتن مقام ناظر هستش که تایم کاری خیلی کمی داره اما کلی مزایا به همراهشه، پیشنهاد میکنم اصلا از این مقام نگذرید حواستون باشه که این پیشنهاد فقط برای چند روزه و خیلیا ازش استفاده میکنن پس از دستش ندید😉🌻 هرکدوم از شما عزیزان مایل بود اینجا اعلام امادگی کنه🌺 موفق باشید! مدیر بخش: @ مدیر راهنما میشه مزایاش رو اعلام کنید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Outis ارسال شده در 14 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد من اعلام آمادگی میکنم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 13 ساعت قبل، فاطمه مومنی گفته است: میشه مزایاش رو اعلام کنید عزیزم نظارت تنها مقامی هست که شما اموزش سه تا مقام (رصد، ویراستاری، نقد) رو همزمان یاد میگیرید رمان های بچه هارو میخونین قلمتون پیشرفت میکنه! 11 ساعت قبل، _qAtena گفته است: من اعلام آمادگی میکنم باهاتون ارتباط گرفتم عزیزم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 14 خرداد مالک مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 13 ساعت قبل، فاطمه مومنی گفته است: میشه مزایاش رو اعلام کنید جانم شما ویراستار هستید 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 2 دقیقه قبل، زری گل گفته است: جانم شما ویراستار هستید من نمیدونستم @ فاطمه مومنی جانم اگر مقامی دارید نمیتونین 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد (ویرایش شده) دوستان ظرفیت برای تیم ناظر رمان تکمیل هست و فعلا فقط راهنما میپذیرم که کار سادهای هست❤️ ویرایش شده 18 خرداد توسط مدیر راهنما 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.ia ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد @ مدیر راهنما جانا نمیشه منم تو مقام ناظر رمان جا بدید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد ۱ ساعت قبل، N.ia گفته است: @ مدیر راهنما جانا نمیشه منم تو مقام ناظر رمان جا بدید متاسفانه عزیزم فعلا امکانش رو ندارم ولی اگر بازم نیرو خواستم بهتون اطلاع میدم❤️ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .