Mahsa83 ارسال شده در 29 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید خدمت شما @ مدیر گرافیست عزیز! درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. فونت رمان که توی امضام هست تو خالی باشه اسم نویسنده: Mahsa83 و رنگ فونت هم لطفاً خاکستری باشه رنگ دیگهای نمیخوام! فونت هم نستعلیق باشه و فونتش هم تکراری نباشه مثل بقیه پوسترها و رنگش هم بیزحمت خاکستری باشه فونت و زمینه @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ گرافیستم ایشون باشن لطفاً @ Nava ویرایش شده 7 خرداد توسط M.M 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 29 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت (ویرایش شده) . ویرایش شده 5 خرداد توسط Mahsa.farzin1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 29 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت (ویرایش شده) . ویرایش شده 6 خرداد توسط Mahsa.farzin1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 30 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 17 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت شما @ مدیر گرافیست عزیز! درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. فونت رمان که توی امضام هست تو خالی باشه اسم نویسنده: Mahsa83 و رنگ فونت هم لطفا همین خاکستری باشه رنگدیگه ای نمیخوام! فونت هم نستعلیق باشه و فونتش هم تکراری نباشه مثل بقیه پوسترها و رنگش هم بیزحمت خاکستری باشه هم زمینه و هم فونت @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ گرافیستم ایشون باشن لطفاً @ Nava سلام جانا، اگر میتونید کمی صبر کنید سرشون خلوت شه من نوا جان رو تگ کنم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 30 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 1 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: سلام جانا، اگر میتونید کمی صبر کنید سرشون خلوت شه من نوا جان رو تگ کنم. مشکلی نیست عزیزم صبر میکنم. 1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 2 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد @ Nava با شما عزیزم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 17:34، Mahsa.farzin1 گفته است: این عکس باشه برای پسر سلام عزیزم عکسهات هیچکدوم خوب نیستن اسم بده خودم برات بگردم 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 29 دقیقه قبل، Nava گفته است: سلام عزیزم عکسهات هیچکدوم خوب نیستن اسم بده خودم برات بگردم گلی اسم دختره رو نمیدونم؛ تو گوگل پیداش کردم. 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) . ویرایش شده 5 خرداد توسط Mahsa.farzin1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) @ Nava فقط این پوستر خیلی خاص باشه یعنی کلا همه چیزش خاص و خفن باشه ویرایش شده 5 خرداد توسط Mahsa.farzin1 1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 6 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: @ Nava فقط این پوستر خیلی خاص باشه یعنی کلا همه چیزش خاص و خفن باشه عشقم پوستر خفن مستلزم اینه که عکسای شخصیتاش هم خفن باشه دیگه:) رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 17:25، Mahsa.farzin1 گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت شما @ مدیر گرافیست عزیز! درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو داشتم. فونت رمان که توی امضام هست تو خالی باشه اسم نویسنده: Mahsa83 و رنگ فونت هم لطفاً خاکستری باشه رنگ دیگهای نمیخوام! فونت هم نستعلیق باشه و فونتش هم تکراری نباشه مثل بقیه پوسترها و رنگش هم بیزحمت خاکستری باشه فونت و زمینه @ مدیر گرافیست @ همکار گرافیست♥️ گرافیستم ایشون باشن لطفاً @ Nava راستی خاکستری باشه همش خوب نمیشه یه رنگ دیگهای هم در کنارش بگو استفاده کنم چیز خاصی نمیخوای بذارم توش؟ گلی گیاهی چرخی ماشینی... هرچی که بخوای رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 11 دقیقه قبل، Nava گفته است: عشقم پوستر خفن مستلزم اینه که عکسای شخصیتاش هم خفن باشه دیگه:) اره! رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 10 دقیقه قبل، Nava گفته است: راستی خاکستری باشه همش خوب نمیشه یه رنگ دیگهای هم در کنارش بگو استفاده کنم چیز خاصی نمیخوای بذارم توش؟ گلی گیاهی چرخی ماشینی... هرچی که بخوای زمینه رو تیره کن نمیخواد خاکستری رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) 9 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: این دوتا خوبه؟ ویرایش شده 5 خرداد توسط Mahsa.farzin1 رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد 2 ساعت قبل، Mahsa.farzin1 گفته است: این دوتا خوبه؟ گفتم بهت نه. رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۳/۵ در 22:54، Nava گفته است: گفتم بهت نه. ویرایش شده 7 خرداد توسط M.M رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد 14 ساعت قبل، M.M گفته است: دحتره خوب شد پسره نه اسمش رو بگو، چی بود اسمش یادم نمیاد خودم جور میکنم بعد یه سوال برای مانکن هم خودم برای شما پوستر زده بودم؟ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 6 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد 1 دقیقه قبل، Nava گفته است: دحتره خوب شد پسره نه اسمش رو بگو، چی بود اسمش یادم نمیاد خودم جور میکنم بعد یه سوال برای مانکن هم خودم برای شما پوستر زده بودم؟ اره خودت زدی! ولی یه پوستر دیگس برا مانکن زدی، عه لاقل دختر خوب شد😂 فرزاد فرزین! البته با ریش باشه بهتره اگه بتونی پیدا کنی. رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 7 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد (ویرایش شده) گلی اسم رمان تغییر دادم. @ Nava 《مرداب سیاه چشمانت》 ویرایش شده 8 خرداد توسط M.M رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 7 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد عزیز چی شد؟ @ Nava رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۶ در 14:43، M.M گفته است: اره خودت زدی! ولی یه پوستر دیگس برا مانکن زدی، عه لاقل دختر خوب شد😂 فرزاد فرزین! البته با ریش باشه بهتره اگه بتونی پیدا کنی. پوستر به اون خوشگلی برات زدم، چرا نذاشتیش تو امضات @[email protected] باوشه^^ رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد 15 ساعت قبل، M.M گفته است: گلی اسم رمان تغییر دادم. @ Nava 《مرداب سیاه چشمانت》 به به چه عکسای قشنگی اوکی گفتم بهت، ممکنه بیشتر طول بکشه لطفا مشکلی نداشته باش چون سرم خیلی شلوغه رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد 15 ساعت قبل، M.M گفته است: عزیز چی شد؟ @ Nava چی چی شد؟ تا سه پهار روز آینده تحویل میدم رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد راستی! چیزی نمیخوای بذارم توش؟ تو که گفتی باید خیلی خاص باشه، حتما برنامهها باید براش داشته باشی دیگه چمیدونم گلی بوتهای خاری... یچیز خاص! رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده