Boray ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد شاید یه چیزایی به نظرمون ساده و بی اهمیت به نظر بیاد اما شاید تعریف کردنش لذت بخش باشه... شاید! و این روزمرگی های عجیب غریب یه سادیسمی ای در شهر مردگان و دیوانه ای در دنیایی کهکشانی:) 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد دیشب داشتم میرفتم کلاس زبان... دوتا عاشق دیدم. روی یه موتور فکستنی... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد دیروز هم که رفتم هایپر استار یکیشون یه شلوار ساق کوتاه پوشیده بود اون یکی شلوارک ولی راستی راستی موهای صورتی به پسرا میاد ها! مخصوصا اگه اون یکی رنگ نکرده باشه:) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 2 دقیقه قبل، PsychoV7 گفته است: حقیقتاً من خاطرههای جالبی ندارم فقط میتونم بگم... ارشدام کراشن و قرار نیست تا سالیان سال ازشون بکشم بیرون(مود فوراور) منم یه بار روی مربی بدنسازیم کراش زدم بعد فهمیدم یه بچه یه ساله داره(لبخند ملیح) 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد یه بارم مامانم بهم گفت خیلی دوستم داره 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 2 دقیقه قبل، Boray گفته است: منم یه بار روی مربی بدنسازیم کراش زدم بعد فهمیدم یه بچه یه ساله داره(لبخند ملیح) سر تکون دادن* - اوهوم، خانم دکتر حالا مشکل من و رفیقم چیه؟ + دوتا کراشر چصخلین عزیزان! اوکی اما شده تا حالا تو خیابون خیلی تصادفی رو یکی کراش بزنین بعد طرف رو سهبار دگ ببینین؟ 3 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1 دقیقه قبل، Boray گفته است: یه بارم مامانم بهم گفت خیلی دوستم داره بابای منم میگفت خیلی دوستم داره:) 3 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد هم اکنون، PsychoV7 گفته است: سر تکون دادن* - اوهوم، خانم دکتر حالا مشکل من و رفیقم چیه؟ + دوتا کراشر چصخلین عزیزان! اوکی اما شده تا حالا تو خیابون خیلی تصادفی رو یکی کراش بزنین بعد طرف رو سهبار دگ ببینین؟ این دست تقدیره عزیزم حتما کارما میخواد شخصا بهش اعتراف کنی! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد تازه یه بار هم تنها رفیقم گفت اندازه تمام میکروب های جهان دوستم داره! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1 دقیقه قبل، Boray گفته است: این دست تقدیره عزیزم حتما کارما میخواد شخصا بهش اعتراف کنی! اما من اعتراف نمیکنم¡ ابدا! 3 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد ولی من یه بار دیدم پسر عموم جلوی همه داد زد:«عاشقتم مریم!.» 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد هم اکنون، Boray گفته است: تازه یه بار هم تنها رفیقم گفت اندازه تمام میکروب های جهان دوستم داره! اما رفیق من گفت اندازهی تمام ستارههای آسمون دوستم داره¡ لول! 2 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد هم اکنون، PsychoV7 گفته است: اما من اعتراف نمیکنم¡ ابدا! مثل پسر عموی من شجاع باش 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد شوهر خاله ام اول کتکم زد بعد موهام رو ناز کرد! می بینی سایکو؟ مردم تکلیفشون مشخص نی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد هم اکنون، PsychoV7 گفته است: اما من طولانیترین کراشم هشت ساعته البته اگه مریم و چویا رو فاکتور نگیریم! چرا واقعا روی چویای مردم کراش میزنی؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد دفعهی پیش زنگ خونهی مامانبزرگم اتصالی زد هی صداش میومد خالهم گفت پاشو برو دوماد اومده، گفتم دوماد کیه؟ گفت چویا! نامسلمون رو تو روز قیامت نمیبخشم خا¿ 3 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد توی کلاس برای اولین بار یکی بهم نامه یواشکی داد. ولی توش نوشته بود:«بعد مدرسه حسابت رو می نویسم.» ولی نمیدونم چرا نوشته بود می نویسم. میخواست با ماژیک وایت برد خط خطی ایم کنه؟ مگه ماژیک بیت المال نیست؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1 دقیقه قبل، Boray گفته است: چرا واقعا روی چویای مردم کراش میزنی؟ مردم؟¿ مال خودمه رو اینیکی شوخی ندارم کل فامیل هم دربارهی چویا میدونن میخوای اسمم با پسر مردم بیوفته سر زبونا نامسلمون؟ 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1 دقیقه قبل، PsychoV7 گفته است: دفعهی پیش زنگ خونهی مامانبزرگم اتصالی زد هی صداش میومد خالهم گفت پاشو برو دوماد اومده، گفتم دوماد کیه؟ گفت چویا! نامسلمون رو تو روز قیامت نمیبخشم خا¿ این بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد یه روز هم اومدم دیدم بنفش شدم! باورت میشه؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 3 دقیقه قبل، Boray گفته است: شوهر خاله ام اول کتکم زد بعد موهام رو ناز کرد! می بینی سایکو؟ مردم تکلیفشون مشخص نی بهخاطر همین همه مغزشون پوکه و بیسوادن:) 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد دیروز هم تصمیم گرفتم برای تولد سایکو شب قبلش تایپیک بزنم! چون صبحش می خوام برم مدرسه و تایپیکش مال منه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 2 دقیقه قبل، Boray گفته است: یه روز هم اومدم دیدم بنفش شدم! باورت میشه؟ نه باورم نمیشه این یه دروغه:| 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 2 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد ولی حقیقتاً من هنوز برای حفظ تاریخ تولد بورای از مغزم کار نکشیدم:) 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 2 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد 1 دقیقه قبل، PsychoV7 گفته است: نه باورم نمیشه این یه دروغه:| منم همینو گفتم چقدر دنیا مزخرف شده سایکو! اینا چرا اینجورین؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .