ناظر رمان Psycho ارسال شده در 4 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد (ویرایش شده) های نودهشتیا! خب دو روزی هست که ما یعنی من و بورای @ Boray دربارهی مکتبی به اسم "سایکوییسم" صحبت میکنیم. نسلهای قدیمی نویسندهها جنبشهای هنری- اجتماعی، ادبی و...های زیادی داشتن اما هنوز هم یعنی بین نویسندههای عصر جدید کسایی هستن که سبک خاص خودشون رو دارن با قلمهای مختص خودشون ولی مردم حقیقتاً ارزشی قائل نیستن، منظورم اینه که کسی توجه خاصی نشون نمیده و به درستی دربارهاش فکر نمیکنه! اما ما میخوایم چیکار کنیم؟ مکتب خاص خودمون رو داشته باشیم با نویسندههای خاصمون. بعد از یه مقدمهچینی اساسی باید بریم سر اصل مطلب، وقتی حرف از کلمهی 'سایکو' میاد، ذهن ما این کلمه رو به روان انسان ربط میده مثل: سایکواکتیو(روانگردان)، سایکولوژی(روانشناسی)، سایکو(روانی)، سایکدلیک(روانگردان) و... درسته اسم مستعار من هم سایکو هست اما اسم مکتب با اسم من ارتباط خاصی نداره، مکتب سایکوییسم به هنجارهای روانی و دراماتیک و کشت و کشتار داخل کتابها یا به عبارت دیگهای ژانرهای روانشناختی، جنایی، تراژدی و درام تاکید داره نویسندههایی که مایل هستن میتونن با همدیگه آشنا بشن، قلمهاشون رو با استفاده از مطالب تقویت کنن، با جنبش سایکوییسم بنویسن و حمایت بشن ولی لطفاً ژانرها رو به یاد داشته باشید: 'جنایی، روانشناختی، درام، تراژدی' این چهار ژانر تاکید سایکوییسم هستن و حداقل داستان و رمان باید حول و حوش مشکلات روحی روانی و فکری شخصیتهای بگذره و جنایت و کشت و کشتار عنصر اصلی هست رئال یا سورئال بودن متن هم از اهمیت خاصی برخوردار نیست اما در حالت فانتزی، ترسناک و وحشت ترجیح داده میشه. پ.ن: خو دگ سادیسمیای نسل جدید و نویسندههایی که میگن کشت و کشتار رو با هیچی عوض نمیکنن کم- کم باید رو بشن نه¿ ویرایش شده 4 خرداد توسط PsychoV7 6 2 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد ممکنه توی متن ها یه سری کلمات ببینید که مفهومش رو ندونین یا از داستان سر در نیارین. داخل این تایپیک تمام واژه های بیگانه به اضافه ریشه و اینکه از کجا سر در آوردن وجود داره: https://forum.98ia2.ir/topic/8698-مکتب-سایکوییسم-لغت-نامه/#comment-85125 "اگه واژه ای بود که نمیدونستین و داخل لغت نامه نبود به نمایه بنده دیدگاه ارسال کنید و من موضوعات مربوط به اون واژه رو داخل تایپیک قرار میدم" 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 4 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد توجه: اگه سوالی داشتید داخل تایپیک ها اسپم ندین و حتما فقط به نمایه ها مراجعه کنید" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 4 خرداد مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد برای عضویت اعلام آمادگی کافیه 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 4 خرداد مالک ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد *اسپم ممنوع* 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .