Navesandehjavan23 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد توی این تایپیک باید بی رو در بایستی یکی از ویژگی های خوب رفیقت بگی اما ویژگی بد دوستت یادت نره بگی 😅 ولی (لازم نیست اسمش باز گو کنی) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 5 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد من دوستی ندارم که خوب و بدش بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 5 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد هرچهقدر تو کاراش فضولی کنی هرچهقدر دقش بدی باز پیشته گاهی اوقات یبسه:| @ Boray 2 1 1 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boray ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد فقط کافیه بگم کاش واقعا یه جت داشت می اومد پیشم:| از اینکه ارشدشو بیشتر از من دوست داره متنفرم:| @ PsychoV7 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد خیلی کمکم کرده خیلی مهربونننننه خاننده پر و پا قرص رمانمه ویژگی بدی اصلا نداره👀💪 @ زری بانو 1 1 نقل قول هر آن ممکن دارد که قلبم از عشق تو بایستد! تو فرمانده و من اجرا کننده، تو بی فا و من مطیع، تو بی احساس و من مجنون. سر انجام ما چه دارد که این چنین میکنی با من لیلی شیرین سخن؟ حق ما انتقام خونین نبود گر چه شیرینی لبخند شیرین، بر دل فرهاد حسرت شد. https://forum.98ia2.ir/topic/8223-مطیع-تو-fatemeh_14کاربر-انجمن/💛 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد (ویرایش شده) همیشه وقتی حال دلم خراب بوده کنارم دیدمش مثل یک رفیق بامرام!😌💚 ویژگی بد ازش تا حالا ندیدم ایده آل ترینه @ N.H ویرایش شده 5 خرداد توسط زری بانو 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد عاقله و منطقی رفتار میکنه اینکه گاهی اوقات به دوستاش بیشتر از من توجه میکنه @ VampirE☆ویژه☆ 2 1 نقل قول جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
منتقد انجمن N.H ارسال شده در 5 خرداد منتقد انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد متقابل وقتی منم حالم بده تنها کسیه که کنارمه😍 @ زری بانو دوست زیااد دارم من انجمن هر کدومشون هم یه ویژگی خوب دارن😌😉 بد رو دیگه ندیدم از هیچکدوم از دوستام.. تاکید «دوستام» 1 1 نقل قول من از هر ثانیه بی تو می ترسم! رمان جَبر سرنوشت⏳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nei𝚃𝙷 ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد درکش بالاست و حرفای خیلی خوبی بهم میزنه که باعث میشه راحت تر کنار بیام خب گاهی یکم منفعت طلب میشه و یهویی احساسات خودش و بقیه رو نادید میگیره😶 نقل قول رمان تاریخ صعود به بهشت: نامعلوم🌌 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fateme z ارسال شده در 22 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد بهترین ویژگی هاش مهربی و خوبی و دریا دل بودنشه بدترین ویژگی ش دست کم گرفتن خودش و دل باختنش به یه کس دیگه است🥺 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .