هانیه آگهی ارسال شده در آوریل 22 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 نام رمان: در میان دوقلب نام نویسنده: Haniyeh agahi هدف: دلیل این رمان اینه تا صدایی باشه برای اونهایی که حرفاشونو قورت دادن، برای دلهایی که با درد و سکوت بزرگ شدن. قصهایه دربارهی تصمیمهایی که آسون نیستن، رابطههایی که ساده شروع نمیشن و راحت تموم نمیشن. میخواستم چیزی بنویسم که واقعی باشه؛ نه لزوماً از نظر اتفاقات، بلکه از نظر احساسات. اگه حتی یه نفر بین سطرهاش خودش رو پیدا کنه، یعنی به هدفم رسیدم. پارت گذاری: روزانه دو پارت ساعت سه بعد از ظهر خلاصه: کیان مردیست که میان گذشته و حال، درگیر خاطراتیست که هنوز رهایش نکردهاند. سکوتش سنگین است، نگاهش پر از نگفتهها… گاهی آدمها از فراموش نکردن، میسوزند، نه از نبودن. و در زندگی او، کسی بهطور ناگهانی وارد میشود. بیخبر از اینکه چه تاثیری بر زندگیاش خواهد گذاشت. وارد میشود با تمام بیپرواییاش. آندو، بیهیچ مقدمهای وارد دنیای هم میشوند. بیآنکه بدانند حضورشان قرار است چه چیزی را ویران کند، یا شاید… نجات دهد. این داستان، قصهی تلاقی دو جهان است. جهانی پر از انتخابهای مبهم، احساساتی که زود شکل میگیرند و دیر از بین میروند. مقدمه: تو را آنگونه که بودی ندیدم؛ آنگونه که دوستت میداشتم، میدیدم. روحت برایم نغمهای بود آرامشبخش، که با گذر زمان، بدل شد به شلاقی بیرحم... و آنقدر کوبید که دیدمت؛ نه آنکه دوستت داشتم، بلکه آنچه واقعاً بودی. تو معجزهی بیناییام شدی. و حال، من ماندهام و چشمانی که بینا شده و من این معجزه را دوست دارم ناظر: @sarahp 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در آوریل 22 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 با سلام خدمت شما نویسندهی عزیز! ورودتان را خیر مقدم میگوییم. ★ ☆★ ☆ برای آشنایی بیشتر با قواعد رمان نویسی، میتوانید به تالار زیر مراجعه کنید. آموزش نویسندگی «کلیک کنید» لطفا پیش از نوشتن، قوانین تایپ رمان را با دقت تمام مطالعه کنید تا بیهیچ اشکالی رمانتان اتمام و منتشر شود. قوانین تایپ رمان «کلیک کنید» نویسندهی عزیز، از نام رمان تا پایان، یک ناظر همراه شما خواهد بود تا رمان شما بیهیچ عیب و نقصی به اتمام برسد. مدیر منتقد @Gemma مدیر راهنما @زهرا آسبان ★ ☆★ ☆ رضایت شما و وجودتون در کنار ما، باعث افتخار ماست.
پست های پیشنهاد شده