Sepideh sana ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد (ویرایش شده) @ مدیر رصد ویرایش شده 8 خرداد توسط مدیر ویراستار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد هم اکنون، Sepideh sana گفته است: @ مدیر رصد تعداد پارتها: ۱۰۰ ویراستار ۲۵ پارت اول: @ Melika. ویراستار ادامهی رمان به زودی انتخاب میشه، باقی ویراستارها تکمیلی دارن. ویراستار عزیز ممنون بابت وقتی که میذارید، باتوجه به امتحانات و ایرادات، تا آخر ماه فرصت دارید ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melika. ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: تعداد پارتها: ۱۰۰ ویراستار ۲۵ پارت اول: @ Melika. ویراستار ادامهی رمان به زودی انتخاب میشه، باقی ویراستارها تکمیلی دارن. ویراستار عزیز ممنون بابت وقتی که میذارید، باتوجه به امتحانات و ایرادات، تا آخر ماه فرصت دارید ویرایش کنید. سلام عزیزم چشم، از پارت یک تا ۲۵ باید ویرایش بشه؟! @ مدیر ویراستار ویرایش شده 8 خرداد توسط Melika. نقل قول این نفسا مشقیه من مردم:)🪄🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 9 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۸ در 21:54، Melika. گفته است: سلام عزیزم چشم، از پارت یک تا ۲۵ باید ویرایش بشه؟! @ مدیر ویراستار بله عزیزم پارت یک تا بیست و پنج برای شما هستش 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۸ در 18:03، Sepideh sana گفته است: @ مدیر رصد @ M.M تعداد پارت:۱۰۰ زمان تحویل:سه روز @ همکار رصد♥️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد 2 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: @ M.M تعداد پارت:۱۰۰ زمان تحویل:سه روز @ همکار رصد♥️ شروع بعد از تحویل رمان غزلم باش✔ @ همکار رصد♥️ 1 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد شروع از فردا @ همکار رصد♥️ نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sepideh sana ارسال شده در 13 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۳/۸ در 18:04، مدیر ویراستار گفته است: تعداد پارتها: ۱۰۰ ویراستار ۲۵ پارت اول: @ Melika. ویراستار ادامهی رمان به زودی انتخاب میشه، باقی ویراستارها تکمیلی دارن. ویراستار عزیز ممنون بابت وقتی که میذارید، باتوجه به امتحانات و ایرادات، تا آخر ماه فرصت دارید ویرایش کنید. عزیز دل من رمانم نمی خوام رایگان بزارم تو سایت می خوام فروشی بشه.با مدیر ارشد صحبت میکنم بهتون خبرش میدم❤ ویرایش شده 13 خرداد توسط Sepideh sana نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد 2 ساعت قبل، Sepideh sana گفته است: عزیز دل من رمانم نمی خوام رایگان بزارم تو سایت می خوام فروشی بشه.با مدیر ارشد صحبت میکنم بهتون خبرش میدم❤ گلم در هر صورت باید ویرایش بشه.💐 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sepideh sana ارسال شده در 13 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد 2 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: گلم در هر صورت باید ویرایش بشه.💐 اونکه بله فقط می خواستم اطلا بدم🌹 و اینکه از رمان سانسور هم می کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melika. ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 16 ساعت قبل، Sepideh sana گفته است: اونکه بله فقط می خواستم اطلا بدم🌹 و اینکه از رمان سانسور هم می کنین؟ ببخشید که من جواب میدم. اره عزیزم بعد از رصد به دست سانسورچی سپرده میشه فک میکنم. 1 نقل قول این نفسا مشقیه من مردم:)🪄🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 14 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 17 ساعت قبل، Sepideh sana گفته است: اونکه بله فقط می خواستم اطلا بدم🌹 و اینکه از رمان سانسور هم می کنین؟ برای انتشارات در هرجایی ممنوعاتی وجود دارن که باید جایگزین بشنتیم رصد بررسی میکنن مشکلی بود بهتون میگن شما جای اون کلمه چیز دیگه ای میزارید بعدش تیم سانسورچی چک میکنن که خدای نکرده بازهم مشکلی پیش نیاد. نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sepideh sana ارسال شده در 14 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 3 ساعت قبل، Melika. گفته است: ببخشید که من جواب میدم. اره عزیزم بعد از رصد به دست سانسورچی سپرده میشه فک میکنم. من جز گرفتن دست و بوسه به روی موها چیز دیگه ای ننوشتم آیا این ها هم مورد داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sepideh sana ارسال شده در 14 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 2 ساعت قبل، زری گل گفته است: برای انتشارات در هرجایی ممنوعاتی وجود دارن که باید جایگزین بشنتیم رصد بررسی میکنن مشکلی بود بهتون میگن شما جای اون کلمه چیز دیگه ای میزارید بعدش تیم سانسورچی چک میکنن که خدای نکرده بازهم مشکلی پیش نیاد. ممنون متوجه شدم🙏 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 15 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد اتمام رصد✔ ممنوعهای نداشت. @ مدیر رصد @ همکار رصد♥️ @ زهرارمضانی🌻 @ زری گل🌻 2 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 15 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد پی دی اف بشه عزیز تا رصد نهایی انجام بشه @ مدیر گرافیست نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 14 ساعت قبل، زهرارمضانی گفته است: پی دی اف بشه عزیز تا رصد نهایی انجام بشه @ مدیر گرافیست گلم این رمان هنوز کامل ویراستاری نشده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 16 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 3 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: گلم این رمان هنوز کامل ویراستاری نشده! پس هر وقت تموم شد خبر بدید 1 نقل قول آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۸ در 18:04، مدیر ویراستار گفته است: تعداد پارتها: ۱۰۰ ویراستار ۲۵ پارت اول: @ Melika. ویراستار ادامهی رمان به زودی انتخاب میشه، باقی ویراستارها تکمیلی دارن. ویراستار عزیز ممنون بابت وقتی که میذارید، باتوجه به امتحانات و ایرادات، تا آخر ماه فرصت دارید ویرایش کنید. ۲۵ پارت دوم با شما گلم: @ petrichor ۲۵ پارت سوم هم با شما عزیزم: @ VampirE☆ویژه☆ عزیزان بهتره دوهفتهای ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد @ Melika. ملیکا جان تا کجا پیش رفتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد ۱ ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: ۲۵ پارت دوم با شما گلم: @ petrichor ۲۵ پارت سوم هم با شما عزیزم: @ VampirE☆ویژه☆ عزیزان بهتره دوهفتهای ویرایش کنید. مدیر جانم من الان در حال ویرایشِ رمان هفت حلقهام ویرایش اون رو کنار بذارم؟ نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ویراستار ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 41 دقیقه قبل، VampirE گفته است: مدیر جانم من الان در حال ویرایشِ رمان هفت حلقهام ویرایش اون رو کنار بذارم؟ نه عزیزم، فکر کردم تکمیلی ندارید.🌹 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 16 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 6 دقیقه قبل، مدیر ویراستار گفته است: نه عزیزم، فکر کردم تکمیلی ندارید.🌹 اگه دست ویراستارها پر هست، میتونم انجامش بدم گلم. حداقلش دو روز زمان میبره. نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
petrichor ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد 3 ساعت قبل، مدیر ویراستار گفته است: ۲۵ پارت دوم با شما گلم: @ petrichor ۲۵ پارت سوم هم با شما عزیزم: @ VampirE☆ویژه☆ عزیزان بهتره دوهفتهای ویرایش کنید. چشم. 1 نقل قول به قول فروغ فرخزاد: چه میشود کرد؟! مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین است که هست!(: بهزودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
petrichor ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد مدیر جان ببخشید من یه سوال داشتم، من باید از پارت ۲۵ تا پارت چندم ویرایش بزنم؟ نقل قول به قول فروغ فرخزاد: چه میشود کرد؟! مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین است که هست!(: بهزودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .