زری بانو ارسال شده در 9 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد (ویرایش شده) سلام قشنگم @ مدیر گرافیست خسته نباشید درخواست طراحی جلد برای رمانم داشتم. ۲۵ پارت شده من عکس مورد نظرم رو میفرستم. اگه میشه گرافیست خانم @ Morganit باشن باهاشون صحبت کردم بعد از تموم کردن پوستر رمان دیگهام بی زحمت به ایشون بسپارین اگه شد فونتش پیچیده باشه و درهم برهم به رنگ زرشکی یا قرمز که جذاب بشه اگه شد رو متن سایه زنی هم بکنین که عالیه ویرایش شده 9 خرداد توسط زری بانو 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 9 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 9 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 9 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد عکس آخر تایید نیست @ Morganit با شما 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 9 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد سلام گلم عزیزم به نظر من هر سه عکس قشنگن منتها عکس سوم قبلا باهاش جلد زدن به طور کلی عکس دوم رو پیشنهاد میدم @ زری بانو 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 9 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد 2 ساعت قبل، Morganit گفته است: سلام گلم عزیزم به نظر من هر سه عکس قشنگن منتها عکس سوم قبلا باهاش جلد زدن به طور کلی عکس دوم رو پیشنهاد میدم @ زری بانو یعنی دیگه نمیشه از سومی استفاده کرد؟ باشه عزیزم مشکلی نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 10 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد 15 ساعت قبل، زری بانو گفته است: یعنی دیگه نمیشه از سومی استفاده کرد؟ باشه عزیزم مشکلی نیست اره عشقم نمیشه متاسفانه میخوای بیشتر بگردیم برا عکس جلد؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 13 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 11:55، Morganit گفته است: اره عشقم نمیشه متاسفانه میخوای بیشتر بگردیم برا عکس جلد؟ اره عالی میشه اگه میشه تو عکس مثل عکس سومی انار و اینا باشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 13 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد این عکسم تو نظرم بود خیلی کم رنگ بزنی روی جلد عکس سومی که انگار نمیشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست Aryana🌻 ارسال شده در 14 خرداد مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد @ Morganit عزیزم کار این جلد چیشد؟ 1 عطشیازجنسِخونریختن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۳ در 14:45، زری بانو گفته است: این عکسم تو نظرم بود خیلی کم رنگ بزنی روی جلد عکس سومی که انگار نمیشه جذتبیت نداره متاسفانه جلد سومی خیلی پر رنگه باشه قشنگم من میگردم پیدا میکنم میفرستم چیزی دیدم شمام بگرد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 5 ساعت قبل، Aryana گفته است: @ Morganit عزیزم کار این جلد چیشد؟ تازه دیروز نویسنده جواب دادن بانو 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 14 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 7 ساعت قبل، Aryana گفته است: @ Morganit عزیزم کار این جلد چیشد؟ قشنگم من بهشون گفتم یه کاری دارم یه به دو سه روز دست نگه دارند که لطف کردند صبر کردند 💛 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 14 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 1 ساعت قبل، Morganit گفته است: جذتبیت نداره متاسفانه جلد سومی خیلی پر رنگه باشه قشنگم من میگردم پیدا میکنم میفرستم چیزی دیدم شمام بگرد باشه چشم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد 3 ساعت قبل، زری بانو گفته است: قشنگم من بهشون گفتم یه کاری دارم یه به دو سه روز دست نگه دارند که لطف کردند صبر کردند 💛 🥺❤️ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 17 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد https://s6.uupload.ir/files/1cf4291b3a07dae7cc0cc0cabfcf045d_le6g.jpg مدیر جان @ مدیر گرافیست گرافیست قشنگم گفتن نمیشه از این عکس استفاده کرد چون قبلا استفاده شده راه دیگه ای نداره بشه ازش استفاده کرد؟ چون محتویات رمانم خیلی به عکس میخوره و منم تو این مدت هیچ عکسی نتونستم پیدا کنم فکر کنم @ Morganit ایشون هم نتونستن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 17 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد و اینکه گلم اگه مدیران تایید نکردن دیگه از زحمت گذشته با عکس آوای درست کن اگر فوق فوقش نشد با عکس دومی (عکس دومی زیاد به دلم ننشسته😅) @ Morganit 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد ۱ ساعت قبل، زری بانو گفته است: https://s6.uupload.ir/files/1cf4291b3a07dae7cc0cc0cabfcf045d_le6g.jpg مدیر جان @ مدیر گرافیست گرافیست قشنگم گفتن نمیشه از این عکس استفاده کرد چون قبلا استفاده شده راه دیگه ای نداره بشه ازش استفاده کرد؟ چون محتویات رمانم خیلی به عکس میخوره و منم تو این مدت هیچ عکسی نتونستم پیدا کنم فکر کنم @ Morganit ایشون هم نتونستن اگه شما مشکلی ندارین میتونین استفاده کنین ازش. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 17 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد 45 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: اگه شما مشکلی ندارین میتونین استفاده کنین ازش. خیلی ممنون قشنگم پس میگم بی زحمت همین عکس سومی استفاده کنه💛 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 24 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد عزیزم چه خبر از جلد @ Morganit 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Morganit ارسال شده در 26 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۲۴ در 19:49، زری بانو گفته است: عزیزم چه خبر از جلد @ Morganit شرمنده عزیزم بنده دیگه استفعا دادم وقت نمیکنم حتی سر بخارونم🥺❤️ @ مدیر گرافیست درخواست تعویض گرافیستو دارم قشنگم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 26 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد ۱ ساعت قبل، Morganit گفته است: شرمنده عزیزم بنده دیگه استفعا دادم وقت نمیکنم حتی سر بخارونم🥺❤️ @ مدیر گرافیست درخواست تعویض گرافیستو دارم قشنگم ای وای چه بد کاش تو درست میکردی🙁 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد 11 ساعت قبل، Morganit گفته است: شرمنده عزیزم بنده دیگه استفعا دادم وقت نمیکنم حتی سر بخارونم🥺❤️ @ مدیر گرافیست درخواست تعویض گرافیستو دارم قشنگم @ حبه انگول با شما 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد سلام عزیزکم، من گرافیست شما هستم! بیزحمت عکس پیشنهادیتون رو بفرستید و اگ نظری راجب فونت و رنگ دارین بگین @ زری بانو 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 27 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد 8 دقیقه قبل، حبه انگول گفته است: سلام عزیزکم، من گرافیست شما هستم! بیزحمت عکس پیشنهادیتون رو بفرستید و اگ نظری راجب فونت و رنگ دارین بگین @ زری بانو سلام بالا فرستادم دوباره بفرستم؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده