sarahp♡ ارسال شده در آوریل 22 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 22 لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در مِی 5 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 5 13 ساعت قبل، Pegah گفته است: نظرت چیه از این عکس استفاده کنیم ؟! خوبه پگاه جان🙏 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در مِی 7 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 7 چیشد گلم؟ لطفا تا 19 این ماه رصد رو تموم کن @f.m نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در آوریل 23 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه. من فایل ورد رمان رو دارم بفرستم اینجا؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 23 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه. من فایل ورد رمان رو دارم بفرستم اینجا؟ نه عزیزم خود سارا جان ارسال کرد. 8 ساعت قبل، sarahp گفته است: لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M رصد بشه عزیزم، تاریخ هم زده بشه لطفا. @f.m 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 23 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 عزیزم یه گرافیست تگ کن برا جلد فوری @n.t 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در آوریل 23 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 24 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم یه گرافیست تگ کن برا جلد فوری @n.t @Pegah عزیزم با شما. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در آوریل 23 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در آوریل 23 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 11 ساعت قبل، sarahp گفته است: لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M شروع رصد: سه اردیبهشت پایان رصد: دوازده اردیبهشت 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 23 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 23 2 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. @Pegah 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در آوریل 25 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 25 در ۱۴۰۴/۲/۳ در 11:56، zeynab_d گفته است: سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. سلام عزیزم من گرافیست شمام براتون چند تا عکس که این وایب هارو بده میفرستم خودتون انتخاب کنید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در آوریل 26 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 26 بفرمایید 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 26 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 26 2 ساعت قبل، Pegah گفته است: بفرمایید @zeynab_d 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در آوریل 27 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 27 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 27 1 دقیقه قبل، zeynab_d گفته است: سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده عزیزم حتما بعد از هر پیامی تگ کن که ببینن. @Pegah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در آوریل 28 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 28 18 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده سلام عزیزم منظورتون اینه دوتا عکس و ترکیب کنم ؟؟ آتش ؟؟ یکم شلوغ نمیشه کار؟ ساده تر به نظرم قشنگ تره حالا باز خودتون میدونید 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در آوریل 29 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 29 در ۱۴۰۴/۲/۸ در 19:40، Pegah گفته است: سلام عزیزم منظورتون اینه دوتا عکس و ترکیب کنم ؟؟ آتش ؟؟ یکم شلوغ نمیشه کار؟ ساده تر به نظرم قشنگ تره حالا باز خودتون میدونید بله عزیزم چون آتش و آب از نماد مهم داستان هست و ترکیب آتش با گل رز آبی بارون خورده خیلی جذاب میشه. آتش رو به سلیقهی خودتون میتونید تو عکس کوچیک یا محوتر کنید که باعث شلوغی نشه🙏 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در آوریل 30 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 30 سلام ببخشید بابت اینکه دارم این و میگم دوستان من پس فردا کنکور دارم و واقعا حال روحیم چندان خوب نبود برای همین امشب سراغ رمان رفتم و گفتم تا پس فردا تحویل بدم اما وقتی تعداد صفحات رو دیدم دو هزار صفه بود پشیمون شدم ببخشید ولی یک ده روز دیگه به رصد رمان اضافه شد با عرض شرمندگی زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در آوریل 30 اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 30 23 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: بله عزیزم چون آتش و آب از نماد مهم داستان هست و ترکیب آتش با گل رز آبی بارون خورده خیلی جذاب میشه. آتش رو به سلیقهی خودتون میتونید تو عکس کوچیک یا محوتر کنید که باعث شلوغی نشه🙏 عجبا ، من که به عنوان گرافیست میگم خیلی شلوغ میشه ولی حالا درست می کنم خودتون ببینید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آوریل 30 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آوریل 30 21 ساعت قبل، f.m گفته است: سلام ببخشید بابت اینکه دارم این و میگم دوستان من پس فردا کنکور دارم و واقعا حال روحیم چندان خوب نبود برای همین امشب سراغ رمان رفتم و گفتم تا پس فردا تحویل بدم اما وقتی تعداد صفحات رو دیدم دو هزار صفه بود پشیمون شدم ببخشید ولی یک ده روز دیگه به رصد رمان اضافه شد با عرض شرمندگی زیاد عزیزم لطفاا از این به بعد زودتر به من اطلاع بده و همونموقع صفحات رمان رو چک کن، برای رصد زمان زیادی برد و ویراستاری واقعا زیاد عقب افتاد!! سعی کن زودتر تمومش کنی قشنگم❤️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
f.m ارسال شده در مِی 1 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 1 18 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم لطفاا از این به بعد زودتر به من اطلاع بده و همونموقع صفحات رمان رو چک کن، برای رصد زمان زیادی برد و ویراستاری واقعا زیاد عقب افتاد!! سعی کن زودتر تمومش کنی قشنگم❤️ باش چشم حتما تمام سعی میکنم متاسفانه اینبار به این اتفاقات برخورد کردم نتونستم مگر نه من همیشه زودتر از زمان تاریخ تحویل دادم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در مِی 1 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 1 2 ساعت قبل، f.m گفته است: باش چشم حتما تمام سعی میکنم متاسفانه اینبار به این اتفاقات برخورد کردم نتونستم مگر نه من همیشه زودتر از زمان تاریخ تحویل دادم میدونم عزیزم، مشکلی نداره❤️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در مِی 4 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 4 سلام عزیزم @zeynab_d عزیزم من جلد شما رو طراحی کردم و با اعضای گرافیستی هم خیلی در مورد جلدتون بحث داشتیم براتون میفرستم: این جلد شما ، حرف ما گرافیست های انجمن این بود که این ترکیبی که شما خواستید اصن خوب نیست عکس ها به خوبی خودشون رو نشون نمیدن پیشنهاد ما اینه که از این عکس هایی که میفرستیم یکی رو برای جلدتون انتخاب کنید: از این عکس ها استفاده کنیم برای جلد قطعا خیلی قشنگ تر میشه کار 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
zeynab_d ارسال شده در مِی 4 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 4 2 ساعت قبل، Pegah گفته است: سلام عزیزم @zeynab_d عزیزم من جلد شما رو طراحی کردم و با اعضای گرافیستی هم خیلی در مورد جلدتون بحث داشتیم براتون میفرستم: این جلد شما ، حرف ما گرافیست های انجمن این بود که این ترکیبی که شما خواستید اصن خوب نیست عکس ها به خوبی خودشون رو نشون نمیدن پیشنهاد ما اینه که از این عکس هایی که میفرستیم یکی رو برای جلدتون انتخاب کنید: از این عکس ها استفاده کنیم برای جلد قطعا خیلی قشنگ تر میشه کار سلام مجدد ممنون از زحمات شما عزیزان. من از جلد خوشم اومد به خصوص بالای صفحه که آتیش افتاده. اگه عکس تفنگ رو حذف کنیم و فقط عکس رز آبی و آتیش بمونه به نظرتون اوکیه و خلوت میکنه جلد رو؟ تأکید من روی آتیش به این دلیل هست که نماد کاراکتر اصلی مرد رمان هست و رز آبی هم نمادی از کاراکتر اصلی زن. اگه عکس اول که از رز آتیش شعله میکشه رنگ رز آبی بود کاملا جور در میاومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pegah ارسال شده در مِی 5 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 5 11 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام مجدد ممنون از زحمات شما عزیزان. من از جلد خوشم اومد به خصوص بالای صفحه که آتیش افتاده. اگه عکس تفنگ رو حذف کنیم و فقط عکس رز آبی و آتیش بمونه به نظرتون اوکیه و خلوت میکنه جلد رو؟ تأکید من روی آتیش به این دلیل هست که نماد کاراکتر اصلی مرد رمان هست و رز آبی هم نمادی از کاراکتر اصلی زن. اگه عکس اول که از رز آتیش شعله میکشه رنگ رز آبی بود کاملا جور در میاومد. نظرت چیه از این عکس استفاده کنیم ؟! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.