کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 10 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد تولد ی قشنگیه(:🌼 برا تولد مصو قسمت نشد تاپیک بزنم، اما از خیرِ تولدِ تو نمیشه بگذرم...*-* بذار ی چیزی و بگم، از سری اتفاقای خوشایندِ من تو زندگی تو بودی... و از اون بهتر اینکه ناظرم شدی و همراهیم کردی^-^ تو ی قشنگِ انرژی مثبتی ک همیشه بعد از هر چتم باهات کلی انرژی میگیرم، میدونم میدونی ک چقد دوستت دارم، و... میدونم ک میتونی همه آرزوهاتو خاطره کنی، یکی از خوش قلم ترینایی هستی ک ب دنبال کردنش افتخار میکنم، مرسی ک هستی لاوم🤍☘️ بازم تولدت هپی(:♡ @ .Murphy. @ زری گل🌻 تایید میکنی لاو؟ 6 1 نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری! 🔥خشاب🔥 - اشتباه کردی عزیزم! دستش روی شانهی ظریفِ یاس که متوقف شد، مردمکهای زیتونی رنگِ او را هم به همان سمت کشید. مرد که اضطرابِ او را از گر گرفتگیِ یکبارهاش فهمیده بود، دستش را پایینتر برده و روی قفسهی سینهی جنبانِ او نهاد. با حسِ تپشهای محکمِ قلبِ یاس که گویی در کفِ دستش بود، نیشخندش را رنگ بخشیده و به آرامی، ادا کرد: - چرا همیشه یادت میره که نباید به آدمها اعتماد کنی؟ ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت بسی مبارک باشهههه ❤️🖤💜💙💚💛 2 1 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 11 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد @ .Murphy. تولدت مبارکککک. برسی به آرزوهای قشنگت ایشالا 120 سالگیت❤ 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
..𝑺𝒂𝒉𝒂𝒓.. ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت خیلیییی مبارککککککک 2 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت( 🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ) خیلی بیشتر از اینقدر مبارک باشه خانم گل 1 1 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت مبارک عزیزدلم، همیشه دلت شاد، لبت خندون، جیپت پر از پول و زندگیت پر از ارامش باشه🧡🎂 1 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Blue Moon ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت مبارک باشه عزیزم انشاالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه @ .Murphy. 1 1 نقل قول رمان زندگی از آن من🍁 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت مبارک باشه💙🌱🥂 1 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد میگه که کسایی میرقصن در چشم کسانی که صدای موسیقی را نمیشنوند دیوانه بنظر می آیند.! تو همون دیوونه باش ولی در حین دیوونگی عاقل ..! نمیشناسمت ولی دوس داشتم وایب و حس خوبی ازم بگیری. تولدت مبارک.. @ .Murphy. 1 1 نقل قول - اون مال منه... دستت رو بکش.! ( دختران بیگناه ) عاشقانه ای پر از درد... داستان کوتاه : عمارت درد برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد جیخخخخخخخ تولدت هپی مپیییی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت مبارک زیبا جانانشالله برسی به تمام ارزوهای دلیت. 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد دوباره تبریک میگم!!! تولدت مبارک عشقم ایشالله آرزوهات خاطره شن 1 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب masoo ارسال شده در 11 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد عزیزم بازم تولدت رو تبریک میگم، برسی به آرزوهات 1 نقل قول -آدم با قلبش عاشق میشه، قلب منم خیلی وقته مرده، فقط می تپه تا جسمم نمیره. بذر عشقت رو قبل از هر اتفاقی از خاک دربیار. -بذر؟خیلی وقته جوونه زده. -قطعش کن! -پس با ریشه هاش چیکار کنم؟ -من مسئولش نیستم. ققنوسی برخاسته از خاکستر روی متن بالا کلیک کن. به زودی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب .Murphy. ارسال شده در 11 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 12:40، Masoome گفته است: تولد ی قشنگیه(:🌼 برا تولد مصو قسمت نشد تاپیک بزنم، اما از خیرِ تولدِ تو نمیشه بگذرم...*-* بذار ی چیزی و بگم، از سری اتفاقای خوشایندِ من تو زندگی تو بودی... و از اون بهتر اینکه ناظرم شدی و همراهیم کردی^-^ تو ی قشنگِ انرژی مثبتی ک همیشه بعد از هر چتم باهات کلی انرژی میگیرم، میدونم میدونی ک چقد دوستت دارم، و... میدونم ک میتونی همه آرزوهاتو خاطره کنی، یکی از خوش قلم ترینایی هستی ک ب دنبال کردنش افتخار میکنم، مرسی ک هستی لاوم🤍☘️ بازم تولدت هپی(:♡ @ .Murphy. @ زری گل🌻 تایید میکنی لاو؟ خب.. حقیقتش انتظار تاپیک نداشتم و خیلی خوشحال شدم:)) احساساتم...! این دوطرفست، هیچوقت یادم نمیره این همراهی بینِ ما چطور شکل گرفت و همیشه بابتش خداروشکر میکنم که باهات آشنا شدم.. ممنون جانا، بمونی برام♡ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب .Murphy. ارسال شده در 11 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد 14 ساعت قبل، جانان بانو گفته است: تولدت بسی مبارک باشهههه ❤️🖤💜💙💚💛 14 ساعت قبل، VampirE گفته است: @ .Murphy. تولدت مبارکککک. برسی به آرزوهای قشنگت ایشالا 120 سالگیت❤ 13 ساعت قبل، خاکستر گفته است: تولدت خیلیییی مبارککککککک 13 ساعت قبل، ANISO گفته است: تولدت( 🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ) خیلی بیشتر از اینقدر مبارک باشه خانم گل 10 ساعت قبل، ماهی گفته است: تولدت مبارک باشه💙🌱🥂 9 ساعت قبل، Ayda.r گفته است: جیخخخخخخخ تولدت هپی مپیییی *** ممنون از همتون قشنگا♡ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب .Murphy. ارسال شده در 11 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد 10 ساعت قبل، Roshana گفته است: تولدت مبارک عزیزدلم، همیشه دلت شاد، لبت خندون، جیپت پر از پول و زندگیت پر از ارامش باشه🧡🎂 روشنا جانم.. ممنون عزیزم♡ 10 ساعت قبل، Blue Moon گفته است: تولدت مبارک باشه عزیزم انشاالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه @ .Murphy. مرسی جانا، همچنین♡ 10 ساعت قبل، Asra_p گفته است: میگه که کسایی میرقصن در چشم کسانی که صدای موسیقی را نمیشنوند دیوانه بنظر می آیند.! تو همون دیوونه باش ولی در حین دیوونگی عاقل ..! نمیشناسمت ولی دوس داشتم وایب و حس خوبی ازم بگیری. تولدت مبارک.. @ .Murphy. مطمئن باش گرفتم.. هم بابت این حس خوب هم تبریک.. ممنونم♡ 8 ساعت قبل، Masi.fardi گفته است: تولدت مبارک زیبا جانانشالله برسی به تمام ارزوهای دلیت. فداتشم بهترین.. خیلی ممنون♡ 7 ساعت قبل، Qazal گفته است: دوباره تبریک میگم!!! تولدت مبارک عشقم ایشالله آرزوهات خاطره شن 7 ساعت قبل، masoo گفته است: عزیزم بازم تولدت رو تبریک میگم، برسی به آرزوهات بیاین بغلم شماها♡دورتون بگردم، ممنون. 3 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 11 خرداد طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد تولدت مبارک باشه مهدیه جان، امیدوارم همیشه بدرخشی @ .Murphy. 1 نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 شعله رقصان این آتش تویی🔥 در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب .Murphy. ارسال شده در 11 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد هم اکنون، Atefeh L گفته است: تولدت مبارک باشه مهدیه جان، امیدوارم همیشه بدرخشی @ .Murphy. مرسی عاطفه جانم، همچنین عزیزم♡ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد تولدت مبارک عزیز دلممم 😍😍😍💙امیدوارم به تمام ارزوهای خوشگلت برسی گوگولیم🙈💓 1 نقل قول نبردعشق عسلی رمان تکمیل شدهٔ من تقدیم نگاهتون ♥ داستان مضمحل تکمیل شده♥ ♥رمان پالس وابستگی♥رمان آئیشما💀داستان غلیان🌻دلنوشته آفتاب جلال🌷 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
melika_sh ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد تولدت مبارک قشنگممم 1 نقل قول رمان تکمیل شده: باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: سیاه به رنگ بخت، لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد تولدت مبارک عزیزم🥰❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Bita_ ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد تولدت مبارک عزیزم به آرزوهات برسی همیشه عزیزم💕❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب .Murphy. ارسال شده در 14 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 01:43، _NAJIW80_ گفته است: تولدت مبارک عزیز دلممم 😍😍😍💙امیدوارم به تمام ارزوهای خوشگلت برسی گوگولیم🙈💓 ممنون جانا♡فداتم عزیزدلم در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 01:45، melika_sh گفته است: تولدت مبارک قشنگممم کلی مرسی زیبا♡ در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 02:06، 15Bita گفته است: تولدت مبارک عزیزم🥰❤ در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 11:52، _Bita_ گفته است: تولدت مبارک عزیزم به آرزوهات برسی همیشه عزیزم💕❤ بیتاهای قشنگ:)) مرسی♡ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهی ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد تولدت مبارک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 14 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد تولدت مبارک عزیزم. انشاءلله به تمام آرزوهات اگه به صلاحت هستن برسی🙂🙂🙂 1 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .