Roshana ارسال شده در 10 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد سلام قشنگای من خوشحالمکه برای دیدن شخصیت های رمانم پا به اینجا گذاشتید. اول از همه یک نکته: ●بچه ها چون آمیترین برگرفته از سریال دریای ابی هست دلم نمیخواست با گذاشتن اساتید دیگه ای برای رمان، کل رمان رو تنها برای خودم ثبت کنم، دوست داشتم اشخاص این سریال زیبا درون رمان من نقش افرینی کنن پس اگه یک سری شخصیت ها براتون تکراری هست متاسفم♡● خیلی زیاد خوشحال میشم نظراتتون رو درباره شخصیت ها بدونم خوشگلا💖 2 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 10 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد سان شینا🖤 2 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 10 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد لیتان🖤 2 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد و من که میدونم اون روز گفتی نشستی ی سریال رو اول ا آخر فصلش نگاه کردی و این فیلم اونه نه؟! 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 12 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد 16 ساعت قبل، خاکستر گفته است: و من که میدونم اون روز گفتی نشستی ی سریال رو اول ا آخر فصلش نگاه کردی و این فیلم اونه نه؟! برای دومین بار دیدمش، اولین بار ۴،۵ ماه پیش دیدم..^^ 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در ۲۳:۱۵، Roshana گفته است: لیتان🖤 چه قیافه اش باحاله... مشتاق شدم رمانتو بخونم./.... 1 نقل قول - اون مال منه... دستت رو بکش.! ( دختران بیگناه ) عاشقانه ای پر از درد... داستان کوتاه : عمارت درد برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 23:15، Roshana گفته است: لیتان🖤 وای جیخخخخخخخخخ جذاب منو نیگااا!!!!! من چق این فیلمو دوس داشتمممم عررر!!!!! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana ارسال شده در 16 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 21:16، Asra_p گفته است: چه قیافه اش باحاله... مشتاق شدم رمانتو بخونم./.... فدای تو خوشحال میشم💓 در ۱۴۰۱/۳/۱۲ در 21:29، Ayda.r گفته است: وای جیخخخخخخخخخ جذاب منو نیگااا!!!!! من چق این فیلمو دوس داشتمممم عررر!!!!! کراش ترینِ کراش ها.. منم زیاد دوس داشتم💚 1 1 نقل قول مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .