9999maryam ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد درخواست طراحی جلد رمان دلارام 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد لطفا لینک تاپیک رمان رو ارسال کنید. @ 9999maryam 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 19 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد @ 15Bita با شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 19 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۶ در 16:52، 9999maryam گفته است: درخواست طراحی جلد رمان دلارام سلام جانم، بنده گرافیست شما هستم، لطفا لینک تاپیک رمان، به همراه عکس مد نظرتون رو ارسال کنید؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۱۹ در 23:05، 15Bita گفته است: سلام جانم، بنده گرافیست شما هستم، لطفا لینک تاپیک رمان، به همراه عکس مد نظرتون رو ارسال کنید؟! چیشد جانم؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد هم اکنون، مدیر گرافیست گفته است: چیشد جانم؟ خیلی وقت جلد رو تحویل دادم و نویسنده هم تایید کردند، عذر میخوام فراموش کردم اطلاع بدم🙏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد 1 دقیقه قبل، 15Bita گفته است: خیلی وقت جلد رو تحویل دادم و نویسنده هم تایید کردند، عذر میخوام فراموش کردم اطلاع بدم🙏 عزیزم جلد رو باید اینجا بفرستی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد بفرمایید @ مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده