...سآنا... ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد منتظر نقد های خوبتان! 1 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حـانیه ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد سلام عزیزم درکل موضوعتون رو دوست داشتم. یکم رو خلاصه کار کنید. توصیفهای خوبی به کار برده بودید. ریتم و زمان اتفاقات رمان نه خیلی کند بود و نه خیلی تند. متوسط و این یک نکته مثبت براتون به شمار میره. یکم آخرهای بخش دوم رو بازیابی کنید، خوبه ولی میتونه بهتر باشه. تقریبا روی یک لحن کار کرده بودید و از زبان عامیانه به ادبی تغیر حالت نمیداد. و دیگه اینکه من مشتاق شدم برای خواندن ادامه رمانتون🌱 موفق باشین 🌸 @ Z.mim 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 24 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد سلام گل بابت خوندن رمانمون خیلی خوشحال شدم و بله پارت یک رو ویرایش زدم مونده دو و خلاصه هم چیزی به ذهنم نیومد خدایی بمونی همراهمون 2 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .