mikayla ارسال شده در 22 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد درخواست نقد رو داشتم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حـانیه ارسال شده در 22 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد سلام من به شخصه رمانتون رو خیلی دوست داشتم. فضا سازی و توصیفات دقیق بود و به خوبی بعضی از حسها و حالات رو به انسان القا میکرد. همیشه از یک لحن در نوشتن استفاده کرده بودید و کلا از نظر من خوب بود. ولی از کلمات تکراری بسیاری استفاده کرده بودید، سعی کنید کلمات تازه و نو باشند و پارتها رو کوتاهتر کنید، اینطوری هم حوصله مخاطب سر نمیره هم شوقش برای خواندن ادامه رمان بیشتر میشه. قلمتون مانا🌸 @ Z.mim 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mikayla ارسال شده در 26 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 22:11، حـانیه گفته است: سلام من به شخصه رمانتون رو خیلی دوست داشتم. فضا سازی و توصیفات دقیق بود و به خوبی بعضی از حسها و حالات رو به انسان القا میکرد. همیشه از یک لحن در نوشتن استفاده کرده بودید و کلا از نظر من خوب بود. ولی از کلمات تکراری بسیاری استفاده کرده بودید، سعی کنید کلمات تازه و نو باشند و پارتها رو کوتاهتر کنید، اینطوری هم حوصله مخاطب سر نمیره هم شوقش برای خواندن ادامه رمان بیشتر میشه. قلمتون مانا🌸 @ Z.mim ممنونم از نقدت. سعی میکنم متن رو جذابتر بنویسم.🌹و همینطور کوتاهتر☺️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .