فاطمه چعب ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد (ویرایش شده) اول از همه سلام و درود به همهی شما نودهشتیای عزیزم💞🤝 من فاطمه چعب،نویسنده رمان جنون ساقی هستم؛امروز میخوام باهم یه بازی ساده داشته باشیم! هم سرگرمی خوبیه و هم میتونیم بنا بر شخصیت همون بازیگر حدس بزنیم دوستایی که توی انجمن داریم ،چه شخصیتی دارند.😉😄 یه سوال که تا حالا کسی ازت نپرسیده ولی امروز من میپرسم!😈😹 👇 👇 کدام بازیگر می تواند نقش تو را در فیلمی که درباره زندگیات ساخته شده بازی کند؟😇 من خودم میگم:آلینا بوز ویرایش شده 24 خرداد توسط فاطمه چعب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ᑎᗩᗪIᗩ.ᗰシ︎ ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد ۱ ساعت قبل، فاطمه چعب گفته است: اول از همه سلام و درود به همهی شما نودهشتیای عزیزم💞🤝 من فاطمه چعب،نویسنده رمان جنون ساقی هستم؛امروز میخوام باهم یه بازی ساده داشته باشیم! هم سرگرمی خوبیه و هم میتونیم بنا بر شخصیت همون بازیگر حدس بزنیم دوستایی که توی انجمن داریم ،چه شخصیتی دارند.😉😄 یه سوال که تا حالا کسی ازت نپرسیده ولی امروز من میپرسم!😈😹 👇 👇 کدام بازیگر می تواند نقش تو را در فیلمی که درباره زندگیات ساخته شده بازی کند؟😇 من خودم میگم:آلینا بوز لیندا کیانی 1 نقل قول 🌺رمان مویرای🌺🍻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .