sarah._.iz2004 ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد سلام از اسم تاپیک مشخصه می خوام از این جملات توی رمانم استفاده کنم پس خوشحال میشم کمکم کنید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه مومنی ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم تا بیام بخونم😁😁😁 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
لباشک ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد "دوست دارم" قشنگترین جملهی عاشقانهست 1 نقل قول گمان میکردم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتیها زلال بود در عصرپلشتیها انسان بود در عصر آدمکشان لعلی نایاب بود میان تلی از خزف جادوگری بود اصیل میان انبوهی از جادوگران مصنوعی... •| رمان یغــــماگر نفــاث |• ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ>🌹<ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ او از غرق شدن میترسید. برای همین هیجوقت شنا نمیکرد. سوار قایق نمیشد، به آبگیری پا نمیگذاشت. شب و روز در خانه مینشست. در را روی خود قفل میکرد. به پنجرهها میکوبید. و از ترسی اینکه موجی سر برسد، مثل بید میلرزید و اشک میریخت. عاقبت آنقدر گریه کرد که اتاق پر شد از اشک و او را در خود غرق کرد... •| رمان ماهیـــــکان |• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ᑎᗩᗪIᗩ.ᗰシ︎ ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد نمد جمله عاشقانه زیاد خوندم ولی هیچکدوم به اندازه «دوستت دارم» به دل آدم نمیشینه 2 نقل قول 🌺رمان مویرای🌺🍻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد تو قدر مطلق قلب منی با تو همیشه حالم خوب است♡ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک Atefeh L ارسال شده در 30 خرداد طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد (ویرایش شده) من تا هروقت که بخوای کنارتم، روی بودنم حساب کن💙 ویرایش شده 30 خرداد توسط Atefeh L 2 نقل قول رمانهای تکمیل شده👇 به گسی خرمالو🍂 شعله رقصان این آتش تویی🔥 در حال تایپ👇🏻 رمان کوه به کوه میرسد...🗻 دردي است درد عشق که درمان پذير نيست از جان گزير هست و ز جانان گزير نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان Psycho ارسال شده در 30 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد میتونم ببینم، تو نمیخندی اما چشمهات میخندن 2 نقل قول ☕🍪رمان دراگون پارازیت🍂 *اژدهای من با تمام نقصهاش!* ☕🍪رمان سجده شیطان🍂 ☕🍪رمان ناپاکزاده های رم🍂 ☕🍪رمان آسیناریا🍂 (('برگرفته از نظریهی ملکهی سرخ و جملات تامس هابز')) ☕🍪رمان کت قدیس🍂 🌱داستان سایکواکتیو💚*مردی که دیوانهوار ادبیات ژاپن و دمنوشهاش رو دوست داشت!* 🌱مجموعهی سادیسم💚 🌱داستان پیست سایکدلیک💚 🌱داستان اربوس💚*خوناشامی که فانتزیهای آبی رنگ داره!* 🌱داستان وابی سابی💚 *حیح... زیادی به درد لایت آکادمیا میخوره* 🌱داستان همزاد شیطان💚 🌱داستان بتشیورس💚 💙دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی❤ 🎐دلنوشتهی سفید- فوبیا¹🤍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه چعب ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد عاشقی بلد نیستم😐😂 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد بهترین جملهای که خوندم و بدجور به دلم نشسته اینه: (عشق یه تب تند و زود گذره اما این دوست داشتنه که همیشه میمونه پس؛ عاشقانه دوست دارم...) 4 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin141 ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد یادمان باشد اگرخاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 31 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد ما زِ هر صاحبدلی یک رشته فن آموختیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fateme z ارسال شده در 31 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد حسین پناهی که میگه: من نمیبخشم اگه، جای پات بی جای پام، روی جایی حک بشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .