جانان بانو ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد سلام سلام بر شما😎 خب از عنوان تاپیک مشخصه... 2 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 24 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ زری گل🌻 @ Masi.fardi @ SAHAR.TG @ Blue Moon و.. که الان حضور ذهن ندارم 2 1 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ayda.r ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد (ویرایش شده) @ VampirE☆ویژه☆ @ Psycho @ Artemis.T بسی دلم میخواد عکس اینا رو ببینم:| ویرایش شده 24 خرداد توسط Ayda.r 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Atrin_ ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ VampirE☆ویژه☆ @ _Ario_ @ N.H @ Artemis.T @ ماهی خیلی دلم میخواد عکسشون رو ببینم^^ 1 5 نقل قول رمانهای در حال تایپ: گیتار(سازی خوشآوا اما قاتل) ورقهای نفرت(روایتی از یک خیانت) بروکسل(روایت طمع باستان شناسان) داستانهای در حال تایپ: دخترک کمانچه زن(گوشهای از مشکلات جامعه) کالمیا لاتیفولیا(گلی فریبنده اما مرگبار) برای دریافت لینک هر کدام از رمان/داستانهای فوق به نمایه مراجعه فرمائید^^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ Masi.fardi @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz این بزرگواران 😔🤌🏻😂👀 1 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ amin141 ایشون دوستان بحث هیچی نیستا فقط یک کنجکاوی و حدث کوچولو 😁😁 2 3 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 37 دقیقه قبل، So.Bloom گفته است: @ Masi.fardi @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz این بزرگواران 😔🤌🏻😂👀 به به😂 42 دقیقه قبل، _parya_ گفته است: @ VampirE☆ویژه☆ @ _Ario_ @ N.H @ Artemis.T @ ماهی خیلی دلم میخواد عکسشون رو ببینم^^ 😌💙🤣 2 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد از اونجایی که رابطه گستردهای با اعضای داخل انجمن دارم عکس همه رو میخوام ببینم به خصوص مادر کراشهامو😂☝️ ( @ آفتابگردون @ Z.A.D ) 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 24 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 50 دقیقه قبل، Ayda.r گفته است: @ VampirE☆ویژه☆ @ Psycho @ Artemis.T بسی دلم میخواد عکس اینا رو ببینم:| جونن😂❤ 45 دقیقه قبل، _parya_ گفته است: @ VampirE☆ویژه☆ @ _Ario_ @ N.H @ Artemis.T @ ماهی خیلی دلم میخواد عکسشون رو ببینم^^ گلبم🙂😂❤ 41 دقیقه قبل، So.Bloom گفته است: @ Masi.fardi @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz این بزرگواران 😔🤌🏻😂👀 اوف اصن😂❤ 2 3 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 12 ساعت قبل، جانان بانو گفته است: @ زری گل🌻 @ Masi.fardi @ SAHAR.TG @ Blue Moon و.. که الان حضور ذهن ندارم ای جونم منم همینطور😍😍😍🥺 2 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fateme z ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ ماهی @ Ayda.r @ TEIMOURI.Zz @ Roshana @ MMMahdis @ ..Raha.. 2 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 12 ساعت قبل، So.Bloom گفته است: @ Masi.fardi @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz این بزرگواران 😔🤌🏻😂👀 منم میخوام تو رو ببینم😋😂کجا قرار بذاریم عروس گلم؟ 2 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 2 دقیقه قبل، Fateme z گفته است: @ ماهی @ Ayda.r @ TEIMOURI.Zz @ Roshana @ MMMahdis @ ..Raha.. جون بابا😌😂💙 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد نسترن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi TEIMOURI.Zz ارسال شده در 24 خرداد mahdi اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 1 ساعت قبل، So.Bloom گفته است: @ Masi.fardi @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz این بزرگواران 😔🤌🏻😂👀 الهی من فدات بشم آدرس بدی حضوری میم ببینیم😍😊😂 👈🏻♥😘😘😘 4 نقل قول https://forum.98ia2.ir/topic/5860-رمـان-فیــک-زهــرا-تیمــوری/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 24 خرداد کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد ۱۷ دقیقه قبل، ماهی گفته است: از اونجایی که رابطه گستردهای با اعضای داخل انجمن دارم عکس همه رو میخوام ببینم به خصوص مادر کراشهامو😂☝️ ( @ آفتابگردون @ Z.A.D ) قوبونت خواهر. منم دوست دارم روی ماهتو ببینم. اصلا دل مادر شوهر رو بردی. کاری میکنم ساجده بهش نرسه که تو رو بگیرم براش. 2 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (در حال تایپ: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi TEIMOURI.Zz ارسال شده در 24 خرداد mahdi اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 16 دقیقه قبل، Fateme z گفته است: @ ماهی @ Ayda.r @ TEIMOURI.Zz @ Roshana @ MMMahdis @ ..Raha.. دورت بگردم فاطمه جونم🌹 منم همینطور،حتی تو ذهنم مجسمت کردم🥰🥰😍😊😊 4 1 نقل قول https://forum.98ia2.ir/topic/5860-رمـان-فیــک-زهــرا-تیمــوری/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان TARANEH_M ارسال شده در 24 خرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ جانان بانو @ ماهی @ Ayda.r @ VampirE☆ویژه☆ @ N.ia @ seta._rh @ S.Goodarzi 2 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 7 دقیقه قبل، Z.A.D گفته است: قوبونت خواهر. منم دوست دارم روی ماهتو ببینم. اصلا دل مادر شوهر رو بردی. کاری میکنم ساجده بهش نرسه که تو رو بگیرم براش. 💙🥺🤤اصلا اوف Oh yes متعلق به خودمه 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 24 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 1 دقیقه قبل، TARANEH.M گفته است: @ جانان بانو @ ماهی @ Ayda.r @ VampirE☆ویژه☆ @ N.ia @ seta._rh @ S.Goodarzi اوف به به🙂😂❤ 2 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qazal ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد @ Masi.fardi @ .Murphy. @ SARAM @ آیلار مومنی @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz @ Narges.Sh 2 7 نقل قول نویسنده رمانهای: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی، آواره ویرانی در حال تایپ رمان آوارهی ویرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 24 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 1 دقیقه قبل، Qazal گفته است: @ Masi.fardi @ .Murphy. @ SARAM @ آیلار مومنی @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz @ Narges.Sh اوف جون😂❤ منم دوست دارم ببینمت مادر شوهر😂❤ 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد تو رو خدا خجالتم ندین این همه درخواست واسه دیدن عکس من خیلیه🙈😂😐 دلم میخواد @ N.H رو ببینم😌❤ 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 11 ساعت قبل، Qazal گفته است: @ Masi.fardi @ .Murphy. @ SARAM @ آیلار مومنی @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz @ Narges.Sh بیا پیوی😅😂♥️ 2 1 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARAM ارسال شده در 24 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد (ویرایش شده) 13 دقیقه قبل، Qazal گفته است: @ Masi.fardi @ .Murphy. @ SARAM @ آیلار مومنی @ VampirE☆ویژه☆ @ ماهی @ TEIMOURI.Zz @ Narges.Sh اوفف منم دوست دارم چهره ماهت رو ببینم ویرایش شده 24 خرداد توسط SARAM 2 1 نقل قول جامعه ستیز ← ( روایت غنچههای نشکفته و برچیده شده. داستان دخترهایی که قربانی حسد غریبهای میشوند.) پلاک هفت←( روایت اشتباه خونین) رزاگینه←( قصهای از دل دنیای هاگوارتز و دنیای جنگل سیاه ) برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .