جانان بانو ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد عنوان گویای همه چیز هست... 1 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگفتممم: ( سلامممم دنیاااااا. سلام ملتتتتت..امتحانات تموم شد و من هنوز زنده اممم! ) 2 2 نقل قول - اون مال منه... دستت رو بکش.! ( دختران بیگناه ) عاشقانه ای پر از درد... داستان کوتاه : عمارت درد برای دسترسی به لینک هر کدام نمایه پیام بدید^_^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
...سآنا... ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد آهنگ والله از مهراد رو میخوندم 3 نقل قول گشتم دنبال فالگیری تا دهد اندکی دلداریام🖇🥂 👇 ☽︎𝒎𝒐𝒉𝒓-𝒄𝒂𝒕☾︎ | بازی از جنس خون🖤🥀 ♲︎︎︎𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒐𝒌𝒂𝒇𝒂𝒕 𝒅𝒂𝒉 𝒋𝒂𝒔𝒂𝒅♲︎︎︎|مکافاتی مرگبار! ☽︎.𝑮𝒚𝒂𝒏𝒂𝒎.☾︎| گیان من ! 🤍 ساز زدن و آواز خوندن با ط پناه خستگی من بود.... ~𝑯𝒂𝒍𝒆-𝒃𝒂𝒅~ | اوضاع داغون🥂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
So.Bloom ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد یه کوچولو 🤌🏻آدِم باشید. 😂😂😂 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
N.ia ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد شاید یکم بد یا خودخواهانه باشه از همتون متنفرم برای دید اشتباه و قضاوت از همتون متنفرم چون به خاطره ثروت و قدرت عشق محبت دوست داشتن و خانواده رو کنار گذاشتید از همتون متنفرم برای جاه طلبیتون چون کوتاه فکر بودید و اهمیتی به احساسات کسی ندادید انسان قرار نبود این باشه قرار نبود هم نوع های خودش رو نابود کنه فقط به خاطره یه مشت فکر و مقام فاسد و چه راحت شما بقیه رو نابود کردید. متنفرم از همتون ولی در عین حال هر کاری که برای نجات دادن شما باشه انجام میدم=) 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه چعب ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگفتم زیر بار ظلم کسی نرید حرف یه آدم عوضی رو گوش ندید گول کسی رو نخورید صبر کنید ولی نه در برابر ظلم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جانان بانو ارسال شده در 25 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد من میگفتم... جنگ و نابرابری و... بسه، فقط بیاید یکم باهام مهربون باشیم، همین 1 نقل قول صدایی مانند خرـ خر از گلویش خارج میشد، با دستانش چنگ میانداخت به گردنش تا شاید راه تنفسش باز شود، پاهایش را بر تخت میکوبید تا از آن مخمصه رهایی یابد، ناگهان راه تنفسش باز شد و چشمانش را در آن حالت به سرعت گشود، که با دیدن فردی که دیدگانش آن را تماشا میکردند بهت زده شد؛ مقابل صورتش، درست در یک وجبی صورتش فرشته مرگش را دید که با لبخندی خوفناک به او خیره شده بود... °•روایتی از نوع بیرحمی، روایتی از نوع تناقص•° لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگم: فرزاد ما طرفدارا خیلی عاشقتیم و شیراز هم کنسرت بزار که ببینیمت 3 1 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زری بانو ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگفنم اهم یک دو سه یک دو سه صدا میاد؟ همگی حالا دست و جیخخخ و هورااا😐😂 1 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگفتم: فریادرس بخوانید تا رستگار گردیددد 😎😎😎😎😎😂😂😂😂 1 3 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد 18 دقیقه قبل، M.M گفته است: میگم: فرزاد ما طرفدارا خیلی عاشقتیم و شیراز هم کنسرت بزار که ببینیمت عاشق این شدم😂🤣😂🤣 2 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد 5 دقیقه قبل، آیلار مومنی گفته است: میگفتم: فریادرس بخوانید تا رستگار گردیددد 😎😎😎😎😎😂😂😂😂 رستگاری مال ماست😐 @ VampirE☆ویژه☆ 3 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa83 ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد هم اکنون، ماهی گفته است: عاشق این شدم😂🤣😂🤣 سر و ته من رو بتکونی به فرزاد وصله😂 3 1 نقل قول رمان مانکن وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد میگفتم زنده باد عمههای پردردسر😐 2 3 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» -رمان-در-دل-این-شهر-استخوان-میروید- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کنکوری ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد کمک 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.mahtab. ارسال شده در 25 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد هیچ خبری نیست! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار VampirE☆ویژه☆ ارسال شده در 25 خرداد ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد ۲ ساعت قبل، ماهی گفته است: رستگاری مال ماست😐 @ VampirE☆ویژه☆ راست میگهههه 3 1 نقل قول یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: «همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همهچیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی.. همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه!» رمان در دل این شهر استخوان میروید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navesandehjavan23 ارسال شده در 27 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد میگفتم تف تو ذات اونایی که زندگی سخت کردن برا بقیه تا خودشون مثل زالو بیوفتن به جون مردم بیچاره میگفتم با هم متحد بشید تا شر اونایی که نمیذارند نفس بکشیم از سرمون کم بشه و در آخر میگفتم ازادی ازادی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
لباشک ارسال شده در 28 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد میگفتم بیاین توی این همه مزخرفیات از زندگی لذت ببریم 2 نقل قول گمان میکردم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتیها زلال بود در عصرپلشتیها انسان بود در عصر آدمکشان لعلی نایاب بود میان تلی از خزف جادوگری بود اصیل میان انبوهی از جادوگران مصنوعی... •| رمان یغــــماگر نفــاث |• ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ>🌹<ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ او از غرق شدن میترسید. برای همین هیجوقت شنا نمیکرد. سوار قایق نمیشد، به آبگیری پا نمیگذاشت. شب و روز در خانه مینشست. در را روی خود قفل میکرد. به پنجرهها میکوبید. و از ترسی اینکه موجی سر برسد، مثل بید میلرزید و اشک میریخت. عاقبت آنقدر گریه کرد که اتاق پر شد از اشک و او را در خود غرق کرد... •| رمان ماهیـــــکان |• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
YAS.JFI ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد الهم عجل الولیک الفرج وتمام. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fatemeh14 ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد میگفتم درک کنید! 2 نقل قول هر آن ممکن دارد که قلبم از عشق تو بایستد! تو فرمانده و من اجرا کننده، تو بی فا و من مطیع، تو بی احساس و من مجنون. سر انجام ما چه دارد که این چنین میکنی با من لیلی شیرین سخن؟ حق ما انتقام خونین نبود گر چه شیرینی لبخند شیرین، بر دل فرهاد حسرت شد. https://forum.98ia2.ir/topic/8223-مطیع-تو-fatemeh_14کاربر-انجمن/💛 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .