رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

طرز تهیه ی ماکارون فرانسوی


Heart
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده تخم مرغ و شکر هستند که البته به دلیل اینکه این شیرینی در رنگ های بسیار متنوع تهیه می شود از رنگ های خوراکی نیز در تهیه آن استفاده می شود. جالب است بدانید که ظاهر شیرینی ماکارون شباهت زیادی به شیرینی لطیفه ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی فرانسوی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

 

سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر بادام 90 گرم
پودر قند 120 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکی به مقدار کافی
شکر دانه ریز 30 گرم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماکارون رنگی ابتدا سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت 2 ساعت در دمای محیط بماند و رطوبت آن کاملا گرفته شود.بعد پودر بادام که بهتر است خودتان آن را درست کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پوست بادام ها را بگیرید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و آسیاب کنید و در آخر از الک رد کنید بدون فشار آوردن روی بادام ها چون باعث روغن انداختن آن می شود و ماکارون را در حین آماده کردن دچار مشکل می کند.

 
 

مرحله سوم

حالا پودر بادام را با پودر قند داخل کاسه ای الک می کنیم و کنار می گذاریم.سفیده ها را با دور تند همزن برقی می زنیم تا پف کند و حجم بگیرد و آنوقت همان طور که در حال همزدن هستیم شکر را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله همز دن را تا زمانی ادامه می دهیم که اگر کاسه را برعکس کنیم مواد از داخل آن بیرون نریزد. در ادامه رنگ ژله ای را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی کاملا مخلوط می کنیم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرحله پنجم

همین طور ترکیب پودر قند و پودر بادام الک شده را نیز کم کم اضافه می کنیم و همگی مواد را دورانی مخلوط می کنیم تا علاوه بر اینکه مایه شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود، پف سفیده های تخم مرغ نیز نخوابد.

 
 

مرحله ششم

سپس مایه را داخل قیف می ریزیم و قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و صفحه سیلیکونی مخصوص ماکارون را با آن چرب می کنیم و سینی فر را بیرون می آوریم و صفحه سیلیکونی را داخل آن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا با قیف مایه ماکارون را داخل دایره های صفحه می ریزیم تا کاملا صفحه پر شود و چند بار صفحه را به زمین آرام می کوبیم تا هوا اضافه داخل آن خارج شود و کنار می گذاریم تا در دمای محیط 1 ساعت استراحت کند و رویه ببندد.

 
 

مرحله هشتم

زمانیکه روی مایه ماکارون ها دست می زنیم به دست نچسبد. در ادامه فر را روشن می کنیم و روی 130 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 5 دقیقه گرم شود و بعد ماکارون ها را داخل فر می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بپزند.

 
 
 

مرحله نهم

پس از گذشت زمان پخت ماکارون ها را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و از صفحه سیلیکونی راحت جدا می کنیم و از هر نوع کرمی که تمایل داریم اعم از گاناش یا خامه فرم گرفته داخل ماکارون ها قرار می دهیم و نوش جان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...