هلال ارسال شده در مِی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 10 نام رمان: نفرین خونین نام نویسنده: هلال با یه حس خفگی از خواب پریدم. نفسنفس میزدم. عرق سردی از کنار شقیقههام میچکید. بازم همون کابوس لعنتی... همون خونهی تاریک، همون صدای زمزمه... یه زن توی سایهها ایستاده بود، صورتش پیدا نبود. فقط صدای زنگدارش توی گوشم پیچیده بود: «هلال...» اسم رو آروم تکرار میکرد، مثل یه سوگند قدیمی. ساعت شش صبح بود. پتو رو کنار زدم و از تخت پایین اومدم. آب گرم دوش همیشه یه جورایی بهم آرامش میده، ولی امروز فرق داشت... آب از صورتم میچکید، ولی ذهنم هنوز گیر اون نگاه بود. اون اسم... بعد از خشک کردن موهام، یه پیراهن سفید پوشیدم و هودی مشکی انداختم روش. شلوار بگ روشن و کتونی سفید. موهای مشکیمو دماسبی بستم، چتریها رو ریختم تو صورتم. یه نگاه به آینه، یه نگاه به خودم... هیچچیز توی ظاهر من نشون نمیداد که کابوسهام قراره واقعی بشن. من آرتمیسام. ۲۴ سالمه. صاحب یه هتلم. همونجا هم زندگی میکنم. دو ساله این هتل رو راه انداختم. بعد از اون اتفاقات... بعد از اون چیزی که توی شهر خودم گذشت، مجبور شدم بیام اینجا. فکر میکردم تموم شده. ولی بعضی نفرینها فقط منتظر میمونن... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sarahp♡ ارسال شده در مِی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 10 با سلام خدمت شما نویسندهی عزیز! ورودتان را خیر مقدم میگوییم. ★ ☆★ ☆ برای آشنایی بیشتر با قواعد رمان نویسی، میتوانید به تالار زیر مراجعه کنید. آموزش نویسندگی «کلیک کنید» لطفا پیش از نوشتن، قوانین تایپ رمان را با دقت تمام مطالعه کنید تا بیهیچ اشکالی رمانتان اتمام و منتشر شود. قوانین تایپ رمان «کلیک کنید» نویسندهی عزیز، از نام رمان تا پایان، یک ناظر همراه شما خواهد بود تا رمان شما بیهیچ عیب و نقصی به اتمام برسد. مدیر منتقد @Gemma مدیر راهنما @sarahp ★ ☆★ ☆ رضایت شما و وجودتون در کنار ما، باعث افتخار ماست. ✅اکنون رمان شما تأیید شده است و قادر به پارت گذاری هستید.✅ 🌹قلمتون مانا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.