ماریا سیری ارسال شده در آگوست 18 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 سلام عزیزم جهت ویراستاری رمان فرشته ای از تبارجهنم گفته بودید درخواست بدم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آگوست 18 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 1 دقیقه قبل، ماریا سیری گفته است: سلام عزیزم جهت ویراستاری رمان فرشته ای از تبارجهنم گفته بودید درخواست بدم. گلم برو توی سایت imgurl فایل وردت رو اپلود کن و لینکش رو توی این تاپیک بذار. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ماریا سیری ارسال شده در آگوست 18 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 (ویرایش شده) 24 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: گلم برو توی سایت imgurl فایل وردت رو اپلود کن و لینکش رو توی این تاپیک بذار. سلام عزیزم وارد سایت شدم اما نمیدونم از کجا میتونم آپلود کنم فایلم رو . ویرایش شده در آگوست 18 توسط ماریا سیری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آگوست 18 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 48 دقیقه قبل، ماریا سیری گفته است: سلام عزیزم وارد سایت شدم اما نمیدونم از کجا میتونم آپلود کنم فایلم رو . گلم رو انتخاب فایل بزن وارد فایل ها میشه از اونجا پیدا کن فایلتو. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در سِپتامبر 27 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 27 به دلیل پاسخگو نبودن نویسنده این تاپیک قفل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده