yeganeh07 ارسال شده در سِپتامبر 13 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 سلام سلام اومدم با شخصیت های رمانم❤️😍🥺🥹🥹🥹 برای خوندنش اینجا کلیک کن جدال عشق و اندیشه مشتاق توام با همه جوری و جفایی محبوب منی با همه جرمی و خطایی. 4 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در سِپتامبر 13 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 (ویرایش شده) خب بریم اول از همه سراغ شخصیت اصلی رمانم این زیبا دختر برای خوندنش اینجا کلیک کنید ویرایش شده در سِپتامبر 13 توسط yeganeh07 4 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در سِپتامبر 13 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 و باز هم نگارین جمشیدیراد برای خوندنش اینجا کلیک کنید 4 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در سِپتامبر 13 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 13 اینم آقا فرهاد گلمون، همونی که یه رمان داره رو دستش میچرخه! البته تا زمانی که اون گل شکفته دیگه مون سر و کله اش پیدا نشه! برای خوندنش اینجا کلیک کنید 4 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mehrabon ارسال شده در سِپتامبر 14 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 14 (ویرایش شده) وای چه خوشگلن 🥹 نگارین چشمون سیاه😂 ویرایش شده در سِپتامبر 14 توسط Mehrabon 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ساناز ارسال شده در اُکتُبر 4 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 4 در ۱۴۰۴/۶/۲۲ در 19:29، yeganeh07 گفته است: اینم آقا فرهاد گلمون، همونی که یه رمان داره رو دستش میچرخه! البته تا زمانی که اون گل شکفته دیگه مون سر و کله اش پیدا نشه! برای خوندنش اینجا کلیک کنید به به چه دلبرایی❤️❤️ عشقن چقدر! حیف فرهاد نیست رو زمین مونده💔 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 4 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 4 در ۱۴۰۴/۶/۲۳ در 12:14، Mehrabon گفته است: وای چه خوشگلن 🥹 نگارین چشمون سیاه😂 قربونت عزیزم❤️ مهربونی خودت قشنگه🩷 3 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 4 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 4 10 ساعت قبل، ساناز گفته است: به به چه دلبرایی❤️❤️ عشقن چقدر! حیف فرهاد نیست رو زمین مونده💔 چرا میتونی واسش خواستگار پیدا کنی؟ 😂❤️ 3 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 5 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 بفرما اینم آقا امیرجاوید قصهمون❤️ 5 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 5 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! 4 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 5 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 اینم پسر کوچولوی قصهمون آقا نیکان! 🩷 5 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ساناز ارسال شده در اُکتُبر 5 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 17 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: چرا میتونی واسش خواستگار پیدا کنی؟ 😂❤️ آره خودم، میبرمش با اسب سفید🤣🤣 4 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: اینم پسر کوچولوی قصهمون آقا نیکان! 🩷 اینم که شبیه باباشه💔 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ساناز ارسال شده در اُکتُبر 5 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 6 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! امیر، شک داری؟ 😂 6 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: بفرما اینم آقا امیرجاوید قصهمون❤️ جذاب لعنتی😂😂 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در اُکتُبر 6 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 6 (ویرایش شده) در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 15:34، ساناز گفته است: آره خودم، میبرمش با اسب سفید🤣🤣 اینم که شبیه باباشه💔 پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 15:35، ساناز گفته است: امیر، شک داری؟ 😂 جذاب لعنتی😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 ویرایش شده در اُکتُبر 7 توسط yeganeh07 3 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ارش ارسال شده در اُکتُبر 6 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 6 منم خوشم اومد ازشون بیشتر از همه به نطرم امیر خوب بود...امیرجاوید شایان🖤 در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 09:33، yeganeh07 گفته است: @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mehrabon ارسال شده در اُکتُبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 8 در ۱۴۰۴/۷/۱۴ در 23:12، yeganeh07 گفته است: پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 اما من همچنان فرهاد🤍 تا که فرهاد هست چه حاجب به امیر😂😂 شخصیت های خوشگلی داری عزیزم، موفق پیروز باشی همیشه❤️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ساناز ارسال شده در اُکتُبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 8 در ۱۴۰۴/۷/۱۴ در 23:12، yeganeh07 گفته است: پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 چون اون موقع امیر نه تو قصه بود نه تو گالری قصه🤣🤣 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.