رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

دلنوشته خدای آرزوها | فاطمه بهرامی کاربر انجمن نودهشتیا

پست های پیشنهاد شده

نام دلنوشته:خدای آرزوها

نام نویسنده: فاطمه بهرامی

ژانر:: عاشقانه و تراژدی.

خلاصه: من نه آرزسفیدی هستم که‌ در افسانه گفته بودن و نه فرهاد که سنگهای کوه راتراشید، من تنها آن صدای آشنایی هستم که سالهاست در سرزمین عشق همه بخاطر سکوت رازهای نگفته‌شان رد پایم را قدم میزنند.

ویرایش شده در توسط فاطمه بهرامی.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سکوت فریاد بلندیست که بی صداست اما هستند کسانی که میشنوند آن را در پهنای عمق حرفها که شاید هیچ وقت حس نشدن

لینک به دیدگاه

• Nasim.M عنوان را به دلنوشته خدای آرزوها | فاطمه بهرامی کاربر انجمن نودهشتیا تغییر داد

میدونستی پدر مادرها میان همه ستاره ها همان پرنورترین ستاره‌ها هستند که همیشه راه درست را به ما نشون میدهند، پس هیچ وقت حتی تو لحظه عصبانیت‌مون به نظرات‌شون شک نکنیم. 

لینک به دیدگاه

همانا بزرگترین آرزویم کوچیک‌ترین نگاه‌توست، چرا‌که من قصه‌هایم را در عشق به یاد تو مینویسم و می‌خوانم شاید تو همان واقعی زندگیم باشی که مدام میان لحظه‌هایم سپری مشوی و من تو را در نزدیکی قلبم حس می‌کنم، پس چه زیبا میشوند اگر دنیا را از این دیدگاه بنگریم.

لینک به دیدگاه

از همان لحظه‌ای که دیدمت احساس کردم آشنایی دیرینه‌ای با تو داشتم و تو همان بهانه‌ای قشنگی هستی که من امروز به آن رسیدم تو حتی اگر ماهی هم می‌بودی می‌خواهم همون ماهیگیری باشم بی صبرانه صیدت کنم تا برای همیشه مال من و کنار من باشی.

لینک به دیدگاه

آرزوها هیچ وقت نمیمیرن چون خداوند هوای تک‌تک‌شون رو داره و به موقع همه‌شون برآورده خواهند شد بیاییم فقط از او بخواهیم پایان خوشی برایمان رقم بزند، الهی که فانوس آرزوها همیشه در ما روشن بماند و هرگز خاموش نشود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...