فاطمه بهرامی. ارسال شده در نُوامبر 17 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 17 (ویرایش شده) نام دلنوشته:خدای آرزوها نام نویسنده: فاطمه بهرامی ژانر:: عاشقانه و تراژدی. خلاصه: من نه آرزسفیدی هستم که در افسانه گفته بودن و نه فرهاد که سنگهای کوه راتراشید، من تنها آن صدای آشنایی هستم که سالهاست در سرزمین عشق همه بخاطر سکوت رازهای نگفتهشان رد پایم را قدم میزنند. ویرایش شده در پنج شنبه در 14:46 توسط فاطمه بهرامی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در نُوامبر 17 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 17 (ویرایش شده) سکوت فریاد بلندیست که بی صداست اما هستند کسانی که میشنوند آن را در پهنای عمق حرفها که شاید هیچ وقت حس نشدن ویرایش شده در پنج شنبه در 14:44 توسط فاطمه بهرامی. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در جمعه در 16:54 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:54 (ویرایش شده) میدونستی پدر مادرها میان همه ستاره ها همان پرنورترین ستارهها هستند که همیشه راه درست را به ما نشون میدهند، پس هیچ وقت حتی تو لحظه عصبانیتمون به نظراتشون شک نکنیم. ویرایش شده در دیروز در 08:47 توسط فاطمه بهرامی. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در 19 ساعت قبل نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) همانا بزرگترین آرزویم کوچیکترین نگاهتوست، چراکه من قصههایم را در عشق به یاد تو مینویسم و میخوانم شاید تو همان واقعی زندگیم باشی که مدام میان لحظههایم سپری مشوی و من تو را در نزدیکی قلبم حس میکنم، پس چه زیبا میشوند اگر دنیا را از این دیدگاه بنگریم. ویرایش شده در 5 ساعت قبل توسط فاطمه بهرامی. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در 5 ساعت قبل نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) از همان لحظهای که دیدمت احساس کردم آشنایی دیرینهای با تو داشتم و تو همان بهانهای قشنگی هستی که من امروز به آن رسیدم تو حتی اگر ماهی هم میبودی میخواهم همون ماهیگیری باشم بی صبرانه صیدت کنم تا برای همیشه مال من و کنار من باشی. ویرایش شده در 4 ساعت قبل توسط فاطمه بهرامی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در 4 ساعت قبل نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل آرزوها هیچ وقت نمیمیرن چون خداوند هوای تکتکشون رو داره و به موقع همهشون برآورده خواهند شد بیاییم فقط از او بخواهیم پایان خوشی برایمان رقم بزند، الهی که فانوس آرزوها همیشه در ما روشن بماند و هرگز خاموش نشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.