Eriik🌻 ارسال شده در یکشنبه در 13:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:33 خب با اخرین حرف شعر شعر بعدی باید شروع بشه. آمدی نعش غزل باخته را جان بدهی یا جنگل سوخته را وعده باران بدهی @n.t @Nasim.M @aryana @morganit @mahoor @منیع @ماه تی تی @مهی۸ @الهه پورعلی @فاطمه بهرامی. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در یکشنبه در 14:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:12 (ویرایش شده) یاد تو در دل من غوغا به پا میکنه تا آسمون زندگی با من شنا میکنه ویرایش شده در یکشنبه در 14:35 توسط فاطمه بهرامی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در یکشنبه در 17:46 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:46 3 ساعت قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: یاد تو در دل من غوغا به پا میکنه تا آسمون زندگی با من شنا میکنه همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دوشنبه در 03:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 03:57 (ویرایش شده) دست در دست عشق دهیم این بار تا شود لحظههای خوبمان بیدار شعر: فاطمهبهرامی ویرایش شده در دوشنبه در 16:28 توسط فاطمه بهرامی. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی ارسال شده در دوشنبه در 06:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:21 شر زشتی را برون ریز ای خدا از قلب ما ای رفیق و همدم و ای چاره ساز درد ما شعر: الهه پورعلی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دوشنبه در 08:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:09 از او بالا دختر میاد یک دونه کفتر میاد بیا دورت بگردم دور دونه دختر من شعر: فاطمه بهرامی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی ارسال شده در دوشنبه در 08:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:24 نه بیگانه شدی با قلب زارم نه دردانه شدی آیی به کارم ز پیشم رفتی و بردی ز قلبم همه عشق و همه دار و ندارم شاعر: الهه پورعلی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
منیع ارسال شده در دوشنبه در 12:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:45 ماه من طایفه روزه بگیران چه کنند شب عیدی که تو پنهان شده باشی جایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دوشنبه در 16:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:04 (ویرایش شده) یکی رفت و یک موند در این میخانه عشق که باز من باشم تو شب مهتابی ما... شعر: فاطمه بهرامی ویرایش شده در دوشنبه در 16:06 توسط فاطمه بهرامی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی ارسال شده در دوشنبه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:06 آرزو کردم تو باشی در کنارم شوی قلب من و دار و ندارم برایم گویی از عشق و محبت بریزم زیر پایت هر چه دارم شاعر: الهه پورعلی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در 14 ساعت قبل مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 20 ساعت قبل، الهه پورعلی گفته است: آرزو کردم تو باشی در کنارم شوی قلب من و دار و ندارم برایم گویی از عشق و محبت بریزم زیر پایت هر چه دارم شاعر: الهه پورعلی مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 3 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد درد دوری ز تو را قلب فقط میداند از نگاه تو فقط خاطره ها میماند شاعر : الهه پورعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.